Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Saol bahacim tesekkur ederim.
Sengul cok saol bizde yni baslicaz haftaya cuma bende ama baya kalablik yaaa esli de olunca benim ewde 2 +1nereye sigacaz bilmiyom :))
Ikram konusunada karar wermedim daha yaa sen aklina geldikce yaz da ben bakayim
Cocouklari sayma 15 kisiyiz

Oo bayagi kalabaliksiniz o zaman mercimek koftesi veya kisir yapabilirsin az malzemeli un kurabiyesi yap pogaca yap bereketli olur yada gul boregi kolay ve pratik biskuvi tatlisini tavsiye ederim ben bunu kafamdan uydurdum arkadaslarim bayildi tarifi alip misafirlerine yapmislar onlarda cok begenmis biskuvili ama ayni keke gibi oluyo arkadaslarim kek zannettiler.
Sen kac cesit yapmayi dusunuyon? Parali mi yapiyonuz?

Bi Tarçınlı bi de tek atımlık çörekotlu kurabiye tarifim var kızlar bunlar minik minik olduğundan kalabalık misafir için güzel oluyo. Yalancı profiterol tarifim var bu da çok pratik veya piramit pasta çok çok kolay 10 dk da oluyo bende de tarif çok

Baharcim senin dediklerini biliyorum saol canim farkli varsa yazarsin gene siz akliniza geleni yazin
Canim suan aklimda en az 5 cesit cunku kalablikda oluncagi icin cok olmasi lazim.
Yufkali bi borek dusunuyorum buzlukda ispanagim var onunla yaparim buyuk ihtimal
Tatli olarak kıbrıs aklimda olan onu dusnuyorum yani
Kisirda guzel olur aslinda sewerler ama onu once yapamam geleckleri zman ayarlayama lazim kisiiri cok sewerim bu aralar sewdim daha dogrusu :)
Ama hic denemedim aslinda sewrlrde
Kizlar kisirtarifinizi yazin bide belki onu yaparim belli olmaz
Afferin size kizlar gozume giriyonuz bakalim oglum olursa aglarim sizi

:)) ben kisiri cok guzel yaparim vereyim tarifini.
3 sb ince bulgura 3 sb sicak su kac bardak yapacaksan artik cnm ama 5 bardak yapabilirsin fazla fazla yeter
Kucuk bi sogani incecik dogra 5 bardak tan yapcaksan 5 kasik salca koyuyosun kac bardaksa o kadar kasik salca yani tam olculu oluyo o zaman
Sogan be salcayi bol yagda kavur sonra 5 bardak suyu kaynat salcanin ustune dok kaynamaya baslayinca zaten kaynar da biraz fiklamasini bekle tuzda at bu sirada sonra altini kapat 5 bardak ince bulguru dok guzelcee karistir kapagi kapat.

Icine ne istersen taze sogan maydonoz domates havuc mor kelem hepsini kucucuk bi kaba dogra kisiri bi legene bosalt sogugunca dogradiklarini karistir
Burasi cok onemli 2 limonu bi kaseye sik ve neredeyse 1 sb siviyagi kadeye koyup karistir sonra bu sosu kisira dok nane kekik pulbiber de kat hepsini harmanla afiyet olsun.
En onemli puf noktasi bol yag ve bol limon kuru olunca hic lezzetli olmuyor cunku asil tadi veren sosu

Yarin aksama gelcekler bana simdi temizlik yaptim mutfagi acelicem kizi uyuttum ben kacar:))

Sengulcum biz boyle yapmiyoruz kisiri sogam falan koymayizda kavurmayizda yesil sogan koyariz sizinkide farkliymis Ma

Yesil sogani bizde koyuyoruz ama sus olarak arasinda oluyo yani. Soganla salcayi kavurup bulgurla suyu karistiriyorum cook begenir herkes sis nasil yapiyonuz?

Tatlim biz butun yesillikleri dograriz marol maydonoz domates salatalik iste .
Sonra sogann sarimsagi bulgirla iyice ypgururuz sonrasinda yesilligi koyar harmanlarizsalata. Gibi ayni boyle yapariz

Bu arada bebisim misafirlerinle naptin nasil gecti havadisler sende :)
Bu arada kizlar 2 gun giremem nete netim bitti
Bilginiz olsun seviliyosunuz coook optummm

Tatlim biz butun yesillikleri dograriz marol maydonoz domates salatalik iste .
Sonra sogann sarimsagi bulgirla iyice ypgururuz sonrasinda yesilligi koyar harmanlarizsalata. Gibi ayni boyle yapariz

Bu arada bebisim misafirlerinle naptin nasil gecti havadisler sende :)
Bu arada kizlar 2 gun giremem nete netim bitti
Bilginiz olsun seviliyosunuz coook optummm

biz sarmısak koymayız ayrıca düğü şişince salça ve özellikle kimyonla kavururuz birz soğuyunca yeşilliğini koyarız. kavurma işlemi düğünün mideye dokunmasını engelliyo

Herkesin farkli iste canlar.
Valla o kadar yoruldum ki anlatamam size 5 cesit yaptim simdi annemden geldim onada 2 cesit kek ve kurabiye yaptim eve geldim yemek le pilav yaptim daha yeni oturdum iki gundur.

Ispanakli patates canagima ve tatlima bayildilar kizlar tekrar tekrar yediler valla bana zor kaldi:))
Bu arada erva hakkinda cok guzel seyler soylediler sen bu kiza naptin egitimle mi bu hale geldi diye cook mutlu oldum gercekten buyuk gelisme var annemlerin eve yaklasinca bi baktim annemlerin evi gosteriyor artik parmagini kullanamaya ve isaret dilini yapmaya basladi kizlar rabbime cok sukur

Tebrik ediyorum seni cnm eğitimle oluyobişte herşey herkez bu kadar çabuk toparlayamaz ama bravo sana

Kızlar çevrenizde pierre cardin satışını yapabilecek birileri var mi üye yapsam onları

Cnm benim satacak pek cevrem yok komsular var onlarda pek boyle sey almiyolar. Sen yapiyomusun kazanci ne kadar oluyo boyle seylerin hep merak etmisimdir avon falan

O tür kozmetik firmalarının satışla çok bi kazancı yok oriflame başlamıştım bıraktım bu işte çok kâr var örneğin bi pijama satıyorsun pijama 55 tl sana gelişi 42 tl 13 tl sana kâr kalıyo verdiğim siparişlerden 80 tl kâr yaptım ha çok büyük paralar değil ama ben 100 tl alarak başladım eşimden. Şuan ondan aldığım 100 tl 3. Siparişimi vericem 250 oldu elindeki parayı katlayabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…