Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Bebek beslenmesi konusunda etiketledi yaziyo actigin konuya gel orda etiketle bence
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Aslinda orada etiketledim ama olmadi gali tekrar deneyim
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Etiketlendiği nerde yazıyo bende hiç yazmıyo
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kızlaaarr bu ayın sonunda doğum günüm var eşim bi sürpriz yapacak mı acaba :)
Kayıtlı Üye
Aa normalde yaparmi cnm benimki hep unutur
Kayıtlı Üye
Hadi yaaaa kizzz heyecanlandim simdi
Onun esi yapar sengul guzel sürprizler baharda yapar ama :)
Kayıtlı Üye
Hanimlar benim adanadan buyana bas donmem bas agrim vardi ayni zmanda kulagimda agiryodu zaten kucuklukden bu yana agrir kulagim ama siddetli deil
.
Neyse bugun dokt.gitmeye karar verdim dedim bas donmemm var vs.
Bakdi kulak zarinda delik. Var baayadabuyuk dedi kendiliginden kapanmaz dedi ameliyat olman lazim dedi ben sokkk...
Oylece cikdim birsey sormadim bile
Neyse agri kesici kullan su degdirme sorun olmaz ama nereeye kadar boyle giderki dedi delik buyik kapanmasi lazim dedi.
Iltihaplanmasin sy degmesin falan dedi.
Annemle konuştum kucuk kende boyleydim dedim ya dokt l. Bakar bakmaz bildi ufakkende varmis dedi .
Annem diyoki ozmnalar dokt. Sana ameluyat dedi olmam gerekiyormuş ama bizimkiler yaptirammis beni ameliyat suan karsimda yani yine
Sastim kaldim esimle dahi konusmadim yarin gunum var ya hazirlik yaptim saolsun oda nisaya bakdi yorulmus uyudu .
Bense deli gibi arasrtirma yapiyorum ama nereye kadar taaa kucuklukten demis dokt.ameliyT diye
Ayyy napacam yaaa
((
Kayıtlı Üye
Etrafinizda varmi bu ameliyati geciren kizlar kulak zari deligi nasil dir nedir bilmek istiyorum farkli dokt.görünmek istiyorum suan sadce misafirleri atlatip. Sakin kafayla dusunmek istiyrom
Kayıtlı Üye
Etrafinizda varmi bu ameliyati geciren kizlar kulak zari deligi nasil dir nedir bilmek istiyorum farkli dokt.görünmek istiyorum suan sadce misafirleri atlatip. Sakin kafayla dusunmek istiyrom
Ay cok gecmis olsun canim valla ben ilk defa duyuyorum boyle biseyi sakin kafsyla dusunursun int arastirsana herseyi anlatiyolar. Ameliyat dediyse ol agriyla yasanmaz ki kurtulursun hemde
Kayıtlı Üye
Simdi senin icin arastirdim cnm delik buyudukce isitme kaybida olusuyomus. Delik buyukse operasyon yapilmadsn once isitme testi yapiliyomus daha sonra yamalama yontemi uygulaniyomus yani delige bi doku parcasi ile yama yapilip iyilesmeye birakiliyomus eger duyma problemi falan varsa duzeliyomus
Kayıtlı Üye
Iste arastiroyorum suan beni rahatlatan tek sey acil ameliyat demiyo allahtan ama akinyi iltihap olursa hemen ameliyat dikkat edecen dedi ama olmam gerekiyo yani bide oyle birsey var .
Kayıtlı Üye
Anladim cnm ama bence olmaktan korkma sonucta bi cozumu var ya olmasaydi
Kayıtlı Üye
Aaaa elifcim çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun allahım dermansız dert vermesin bak ne güzel çözümü varmış işte hiç korkma ama bir doktora da bağlı kalma cnm. Ankara sincanda Lokman hekim hastanesinde bi kbb doktoru vardı şimdi ak partı tokat milletvekili keşke ona ulaşabilsiniz de bi de o baksa prof. Dr. Ve dalında bir numara
Kayıtlı Üye
İşitme kaybı yaşamaktansa ameliyat daha mantıklı cnm korkma sen ama gidin birkaç doktora daha
Kayıtlı Üye
Saolun kizlar haftaya bakayimda gidicem dokt.mecbur
Kayıtlı Üye
Git cnm git ihmal etme ama söyle akşam eşine de
Kayıtlı Üye
Evet cnm git sonuclari bize yazarsin
Kayıtlı Üye
Esimin haberi var zaten canim sadece detayli konusmadim napalim falan diye
Biliyo yani yoksa geveze ben dururmuyum:)).
Dalga. Bile geciyom 3 aylik omrum kaldi gene adanali biriyle ewlen etrafada deki doyamadim yine ewlendim adanali ile de diyomm ay ben cok fenayim ya varyaaa
Kayıtlı Üye
:)) sacmalamisin bu arada gunun oldu mu neler yaptin meraklardayim anlat