- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.701
Bende cok yorulunca yorgunluktan uyuyamiyorum cnm e niye hemen sabahina davet ettin baska sabah cagirsaydin yaAyyy olduk resmen gittiklerinde ewi gor.eliydiniz aama cok memnun kaldilar bunuda hep soylediler
Bende ewleri toparladim bulasiklaro halletim anammm gece uyuyamadim 2 idi saat uyudugumda simdide erkende kalldim esimdr yok ewde arkadasim geleck kahvaltiya
Uyuyamadimda
Ayyy kuzum benim yeni gordum. Bu mesajini allah razi olsun aynen yama yapiyolar resmen delik buyukmus baya veee duymuyo zateb kulagim agrida yapiyo ameliyata kısmına geleene kadar neler uyo bakmadim ama ogrenmiz oldumSimdi senin icin arastirdim cnm delik buyudukce isitme kaybida olusuyomus. Delik buyukse operasyon yapilmadsn once isitme testi yapiliyomus daha sonra yamalama yontemi uygulaniyomus yani delige bi doku parcasi ile yama yapilip iyilesmeye birakiliyomus eger duyma problemi falan varsa duzeliyomus
Iste amelyt olunca gececek cnmAyyy kuzum benim yeni gordum. Bu mesajini allah razi olsun aynen yama yapiyolar resmen delik buyukmus baya veee duymuyo zateb kulagim agrida yapiyo ameliyata kısmına geleene kadar neler uyo bakmadim ama ogrenmiz oldum
Isitme sorunuda var yani bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?