Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hemde nasil :)))
Bu aksam tatlim sabirsizlikla misafirlerimi bekliyorum
Dun arkdasdaydim 4 de geldim 4.30dabir girsim mutfaga 21 30 a kadar oldumm

Kus kus salata yaptim (kus kus, havuc. Ve yesil mercimek var icinde)
Patlican biber doldurdum
Portakalli kurabiye yaptim
Ispanakli borek yaptim
Kadayifli muhallebi
Ve ankaranin kete coregi var ondan yaptim
Tabagim bardagim herseyim hazir .
Dunden hallettim cogunu bugunde ewleri topladim kaln mutfak isini hallettim .
Detaylari yarin yazarim ins.

6 cesit yapmissin yeter tabi bende oyle yapiyorum cnm dunden cogunu hallediyorun cok iyi oluyor

Ayyy olduk resmen gittiklerinde ewi gor.eliydiniz aama cok memnun kaldilar bunuda hep soylediler

Bende ewleri toparladim bulasiklaro halletim anammm gece uyuyamadim 2 idi saat uyudugumda simdide erkende kalldim esimdr yok ewde arkadasim geleck kahvaltiya
Uyuyamadimda

Bende cok yorulunca yorgunluktan uyuyamiyorum cnm e niye hemen sabahina davet ettin baska sabah cagirsaydin ya

Samimi arkadasim ewim pis olsada rahat olurum yaninda ondan bide calisiyo c.tesi ewde olsun banada iyi oluyo zaten kocam da yok koye gittiler ekin ekmeye yarin gelirler (.prensesimle ewdeyiz

Ayyy kuzum benim yeni gordum. Bu mesajini allah razi olsun aynen yama yapiyolar resmen delik buyukmus baya veee duymuyo zateb kulagim agrida yapiyo ameliyata kısmına geleene kadar neler uyo bakmadim ama ogrenmiz oldum

Isitme sorunuda var yani bende

Iste amelyt olunca gececek cnm

Vala bendeburdayimm tamam tamam kayibi buldum
BAHARRRRRRRRRR
gizzzz nerdesinnn

:)))) burdayım guzularııııımmm burdayım. Benim sizler gibi samimi olduğum herşeyimi anlattığım hiç arkadaşım yok keşke yanımda olsanız ikiniz de

Valla hiç iyi değilim kızlar yaa kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Artık öfke kontrolümü sağlayamıyorum. Bugün hayrunnisa altını bezletmek istemedi ve ayaklarıyla yattığı yerde tepinip durdu ve ben yapma yapma diye uyardım ve sonunda öyle bir patladım ki çocuğa nasıl bağırdım poposuna da vurdum sonrasındada oturdum ağladım bi güzel.

Ben böyle bir insan değildim o kadar sakindim ki ama artık en basit şeye bile öfkeleniyorum kontrol edemiyorum kendimi

Bi ara daha boyle soylemistin sen bunu cnm ya haklisin bazen benimde sinirlerim bozuluyor eminim butun anneler yasiyor bunu ama ne yapalim onlar bizim kuzularimiz mecburuz sefkatli, sabirli, anlayisli olmaya. Ben ervanin altini nerdeyse 5 aydir ayakta aliyorum asla yatmaz herdefasinda yatirmaya calisarak almaya calissam benden bi guzel sopa yer. Sakin olmaya calis cnm benim bak bi hasta oluyolar sabahlara kadar baslarinda bekliyoz bazen sabrimiz tasiyo ama bunlar olacak olan seyler..
Eger fazlaca ofkeliysen dra git dicem ama verdigi haplar seni uyutur bilmiyorum cnm sakinlestirici papatya cayi icmeyi denesen..
Ah kizlar ya bende ervaya gecen gun yemek yedirirken agzini kitliyo senmisin kitleyen bi sopa yedi benden sonra gelmis yanima gozlerinden yaslar aka aka bana sarilio okadar uzuldum ki kendimi dovesim geldi gercekten rabbim bize sabir versin simdi o kadar pismanim ki ama sabrimiz tasiyo iste onlar bizim canlarimiz aldigimiz nefeslerimiz. Cocuk bu tabiki simarcak ama bazen bunu unutuyoruz

Ben çocuklara kızanlara kızardım şimdi kendim yapıyorum kendimi çok tuttuğum da oluyo ama sabrımın taştığı da oluyo. Sonrasında büyük vicdan azabı çekiyorum.ama elimde değil gerçekten birtek hayrunnisa karşı değil hiçbirşeye tahammül edemiyorum artık. Bilmiyorum ne yapıcam.
Ama şunu farkettim hep bu güne kadar aman şu üzülmesin susuyum, aman kalbi kırılır susuyum diye diye ben bu hale geldim

Senin baska sikintilarin var gibi duruyo cnm ya benim dedigmi denesen papatya cayi falan icsen hatta aktars sor sakinlestirici cay verin falan diye faydasini gorecegini dusunyorum

Baharcim dedigin gibi zaten bu zamna kadar zu uzulmesein bu uzulmezin diye sikdigin icn kendini su an bu duurmdasin bence ve artik sinir krizi gecirmeb cok normal aslinda nisalik bi promlem yok ama onda patliyo hersey .
Haksizmiyim!.
Sakinlestirici seyler kullan sengulun dediig gibi
Yoksa bu sefer bede dahil çocuklardan alacaz hincimizi buda hichos olmaz zaten

Birseyleri kirmmamak iicn kendini kasma o an icinden ne yapmak geliyorsa onu yap o uzulur bu uzulur sonrada bak uzulen sen kizn ve esin oluyo dogrumu.

Su saaten sonra kendini değiştirsen kime. Ne aaaa bahar degisti once boyle deil derler cok cok gecrr insanlari deil kendini dusun
Goz bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…