Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Ay cnm cok uzuldum ya gecmis olsun midesini usutmusde olabilir yada ayaklarini corapsiz geziyormu?
Sicak icecekler yap nane limon ihlamur gibi karin agrisi icin parolun agri kesecisinden ver o hemen geciriyor gecmis olsun cok
Kayıtlı Üye
Kizlar resime baksaniza sonunda catali bastirmayi ogrendi bugun cektim bu resmi tatli koydum onune hic karismadim kimi zaman bos aldi kimi zaman dolu pasta paramparca olsu yanliz:) yumusak seyleri catalla yiyor artik dun de makarna yedi cok az ama sert yiyecekleri bastiramiyor zmanla onu da ogrenecek sanirim cok sukur
Kayıtlı Üye
Eskiden sadece degdirip cekiyordu
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Maslah canim nisada oyle makarna yi bastiramiyo eliyle yiyo:).
Takiliyo kafasina göre
Kayıtlı Üye
Makarnayi da 3 4 kere catala alabildi. Catala alamayinca sinirlenip firlatiyor eliyle daliyor ama pastayi guzel yedi cok mutlu oldum ya
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Çorapsız asla gezdirmem . içmiyo kızlar yaa keşke içse
Maşalla gün geçtikçe daha da ilerliyor erva
Kayıtlı Üye
Demmeki gece falan da usutuyosa
Kizlar bende yarin kisliklari kaldirim , yazliklari yikayim dolabi falanda silom yerlestirim diyorum yarin kismet olursa bakalim.
Sonrasinda utu falan orayi yerlestirrp cikayim ordan .
Sonrada mutfaga ufakdan baslayim diyorrrm zaten yatak odaisini yapmam 2 gunumu alir nerdeyse cam perde falan.
Kizlar normalfe ben.kendim yikamam halilari yikatmaya veriirm.esimede deidm yikatmaya vrmeyelim k.v ewi balkonu gemis orda yikayllalim zaten durumumzu iyi deeil bi yikatsam 150 den asagi olmaz esimde oyle sorun etmez saolsun yikar yani halilari bu sene oyle halledelim diyorum bakalim.
Kayıtlı Üye
Oyle yap cnm ama daha erken degil mi mayisa falan gecseysik bi ben o zman baslicam
Kayıtlı Üye
Çorapsız asla gezdirmem . içmiyo kızlar yaa keşke içse
Maşalla gün geçtikçe daha da ilerliyor erva
Sagol cnm benim. Nisada kusma ishal falan var mi? Gun icinde ne yapti hep yatti mi?
Kayıtlı Üye
Yavasdan baslayim.anca yaparim yaa yada bilmiyom kii yaaa
Kayıtlı Üye
Dün gece rahat uyudu kusmadı ama ishali devam ediyor kuşburnu yedirdim biraz ishale iyi gelir muz falan veriyorum ama hiç iştah kalmadı çocukta yaa
Kayıtlı Üye
Evinin balkonu genişse bence de kendin yıka cnm biraz yorulursun ama olsun eşini sıkıntıya sokmaktansa.
Bende haftasonu yerleştirdim dolabı. Bugün ütüyü halledip yarın başlarım duvar silmiyor musunuz siz kızlar ben perdeleri yıkar duvar cam falan hep silerim
Kayıtlı Üye
Valla ramazan gelmeden bitirin bence kızlar ben diğer sınava kadar halletmem lazım erken değil bence
Kayıtlı Üye
Aynen canim ramazann gelmeden bitsin diyorum vala k.validemin evi genis orda yikariz esimle ben yardim edrim ona versem bi dunya para simdi halilarda kis gelene kadar irda kalir
Canim bende simdi cikardim yazliklari esiminkielri yikadim utuleyip yerlestircem
Benimkilerude yerlestirdim sabahdan veri sadece dolap sildim. Duzenledim cami silip perdesini yikayim diyorum yada onu yarinda yaapabailirm
Ven duvar silmiyorum ama bzim burda heo silerler yani ayyyy bide duvarla ugrasmam yaaa aslinda iyi olurda ne bilim hic silmedim
Kayıtlı Üye
Bende hic duvar silmedim. Onunla ugrasamm valla. Bende yazliklari cikarttim utuleyip yerlestireli iki hafta oluyor.
Dedigin konuyu okidum sok sok sok inanmiyorum bunlar bize ders olsun. Yaziklari olsun ya nasil kaldirmiyolar bi siteleri inanamiyorum
B
beypazari
Kayıtlı Üye
Kalöriferin isi hep duvarda kızlar ben siliyorum valla
Hangi konu kızz
Kayıtlı Üye
Aaaa şimdi gördüm vallaa allahım ne günlere kaldık yarabbim valla midem bulandı bu nedir abi insanlarda vicdan merhabet insanlık adına hiçbirşey kakmamış
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ayyyy sorma yin okurken varya nasil korktum yaa anlatamam size bilginenin diye sziide etiketledim hemen..
Vala ben silmiyorum canim inanki cunku acikda kalan cokda duvarim yok oyle ewim kucuk zaten yaa bende dun yatak odasını bitrdim, bugunde ins.salon ile oturma odasini yapacam gumuslugun icini makinaya falan attim benim koltuklarin kenarlari sandalyeler krem deri hem leke oluyo onlari silmekle geciyo omrum
Birde kizlar sizdede varmi ben her temizlikde evi değiştirmek isterim yani bir seyi yerinde uzun sure durdurmam hem altini alirm hem degistirrim degsikligi seviyorum yani sizde oylemisniz mesela suan kaltim neyi nasil yapsamda olur diye düşünüyorum
Esime kahvalti hazirladim uyuyabilirsem geri uyuycam tabi
Kayıtlı Üye
Bizde arada degisiklik yapariz cnm guzel oluyo oyle