Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Haklisin cnm hemsire akrabam var bugun onunlada konustum bu konuyu onemli olan kaslarinin gelisimimiymis yani cisini tutmasi lazim soylemesi icin bu da 2 yasindan sonra gelisiyomus

Kızlaaarrr nerelerdesiniz size bir haberim var bugün hayrunnisayı sütten kestim sabahtan beri vermiyorum iki göğsüme de kocaman böcek resmi çizdim tatmin oldu canı istedikçe geldi nekada böcük vav dedi evet kızım açmayalım daha dedim geri gitti gündüz iyiydi öğle uykusuna zor geçti birtek. Umarım gece de çok ağlamaz

Ayy bu gece çok kötüydü benim göğislerim çok süt doldu kızlar canım çok acıyo acaba boşaltmak gerekiyo mu o sütü

Canim hadi hayır lisi bakalim

Nisa aglamadiysa o göğüs arasini unutacaksin canim cok kotu ewet ben 3 gece uyuyamadim arada gittim elimle sagdim ilil dus cok iyi geliyo rahatlatiyo gerçekten

3 4 gun sonra sislil iner yaklasik 1 hafta sonrdaa göğüsun yawas yaws duzelir ins.
Hadi bakalim cok sevindim
Gece naptiniz peki

Ayy hiç sorma geceyi kuzum yaa gece 2 de uyandı sabah ezanı falan okundu zorla uyudu çok ağladı ama meme istemedi hiç çok iradeli kuzum benim

Himmm bugecede zorlanirsin canim sonrasinda alisir ins.
Sey yapsan mesela ben suttrn kesitigimde nisa biberon bilmezdi alisti sonra degisik ilgisini cekecek biberon alsan su koy mesela icine yada meyve suyu baslarda nisa biberonda sut icmedi aldi agzina geri bıraktı sonra sonra ben ısrarlı olunca alisti tabi icmeye basladi yoksa midesi bulaniyodu

Sende oeyle yap bence cunku gece onuda icse rahatliyo cocuklar napsinlarki.

Sende ilgisini cekecek biberon al ilk basda sulu seyelr ver sirf biberona alissin yani sonrasinda biberona alisinca sute alistir canim yani

Elifcim sonunda erva cisini yapti:)) ikiniyodu erva kakami yapiyosun dedim hemen kacmaya basladi oturttum lazimligina biraz sonra azicik cisini yapmis aferin dedim alkisladim anlattim durumu bilmem anladi mi
Arada sirada oyle oturtcam bakalim

Kizlar ya guzel memleketim bursamda patlama oldu sadece canli bomba ölmüş. Evliyalar sehri bursamda boyle olur iste kendi g.tunde patladi rabbim yaralilara tez zamanda sifa versin. Daha gecen sene ulucamideydim. Cok uzuldum. Rabbim kotulere firsat vermesin amin.

Evet biberon alıcam canım hatta kauçuk uçlu bulabilirsem ondan da alacam. Evdeki biberondan su içiyo süt içmiyo sıkıntı orda üzerine gidince de hiç içmiyo valla şaşmış durumdayım zaten canım çok acıyo çok ağlıyo yaa battaniyede sallanmayı unutmuştu biraz önce uykusu geldi ememediği için sallanmak istedi battaniyede çok direndik ama nasıl ağladı görmeniz lazım mecbur salladık hamağını da istemiyo ayakta sallanmayı da istemiyo çok huysuzlanıyo akşamları meme istemiyo ama burnumdan da getiriyo

Sen ara ara oturt lazımlığa canım gün içinde de hatırlat arada sık olmamakla birlikte senin tuvaletin burası artık buraya çişini yap diye. Anladıklarını belli etmez çocuklar ama yazarlar hafızalarına

Cnm suanda cok zorlaniyonuz ama inan 3 4 gun sonra hic bisey olmucak sen bile sasircan cabuk alisiyo cocuklar onemli olan kararli olmak ben ervaya emzik biraktirirken tam 1 hafta gece uyanip uyanip aglamisti 1 hafta sonra misil misil uyuyordu

Oyyy kuzum benim yaaa istiyo demeki onuda aglayarak belli ediyo napsin vala ben nisanin boyle olacağını dusunuyorudm burnumdan getirir diye ins.sende kisa surede alirtirrirsin srn bu ara onun istedigine git canim unutttu falan yapma tekrar basla bi sure dewam et oyle sallamaya sonra zaten kendiliginden bile uyuolar yani o derece sıkma caninida alisacak ins.

Bende korkmustum basda alismayacak biberona diye sevdigi cizgi filmi actim kanepeye yastigida getirirdim sutu cakdirmadan hatta bezle kapatirdim biberonu gornesin sutu diye ilkin bi kac alirrdi agzina sonra birakirdi sen farkli biberonla sevdigi seyleri vrmye bak canim

Rabbim yardimcin olsun kuzumm

Kendide nisada zorlandi aslinda sengul bu durmda yaz sonuna kadar çiş de ogretemez bahar vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…