Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yoooo çiş i gelince arada soyluyo cani isterse yani aslında biraz da cocugu sıkıp bunaltmai istemiyorum egitim ters teper diye kafam karsiik yani bazen oyun olsun diye kakm geldi diyo gidiyoruz ama yapmiyo suyla oynuyo falan oyusden beklesemmi bilemedim yani

kızlaaaarrr ben geldim . iyi gidiyo gibiyiz alıştı gibi gündüzleri sıkıntı yok ilk gece çok ağladı ikinci gece ağlamadı ama çok oturduk dün gece çok çok iyiydi kızlar maşallah tek sıkıntımız süt istemiyor. inşallah bundan sonra daha iyi olur. göğüslerimde rahatladı kızlar annem yoğurt sür nane dök üzerine sar dedi ilaç kullanmaktan iyidir dedim denedim çok çokrahattı beni ama sağ kolumun altına doğru ceviz büyüklüğünde beze var kızlar bu önceden de elime geliyordu ama bu dönemde çok şştiği için daha da belirginleşti

A a ne ki o oyle sut doldugu icin mi oldu acaba. Atlatmana sevindim cnm sute zor alisir aliskin senin sutunun tadina ervaya ben simdi anne sutu versem bu ne diye icmez aliskin inek sutu icmeye hatta bayiliyo:))

Allah allah sasirdim simdi benim sutten kesitigimde oyle olmustu top gibi yuvarlak yuvarlak olmustu gogsum indinkce gecmisti ama bence bi bakdir canim ona

Haid bakalim ins.daha kolay olur siizn iicn canim

Kizlar bugun temizlige basladim koltuklarimi sildim cekmece iclerini ayarladim erva sagolsun heryeri talan etmis koca poset cop cikti. Dinlene dinlene yapicam kendimi fazla sikmicam ama daha bayagi isim var 5 gunde falan ancak bitcek camlarimi en son sileyim diyorum o sirada perdelerimi yikarim yagmur yagabilir su 3 gun. Gozume en buyuk gelen ise mutfak cok is var mutfakta

ben atlattım çok şükür bir hafta sürdü mutfak dolabını dün sildim daha

Ayyy ben mutfaga birgunumu harcadim oda geceden tum dolabi indirdim asagi kimini makinaya attim daha bide topluydu cami perde derken birgunumu aldi varya ama sonradan temiz oluyo yani emegine degiyo

Bahar sen bitirdin galiba sengul sende bitirisn ins.canim kisa surede ben camlari oruc gelmeden yine silcem yaa yagmur yagdi icim rahat etmiyo

Ben o yuzden camlari sonraya birakiyorum cnm en son silcem camlari 3 tanesini sildim ama onlar disariyi gormuyo bi 4 tane daha var 7 tane cam ya sil sil bitmez ama seviyorum cam silmeyi yer silmeyi sevmiyorum bugun de devam ediyorum temizlige mutfak 2 gunumu alir yavas yavas yapiyorum ben kendimi yormadan:))

Ewet canim oylr hem temiz oluyo hem daha iyi yorulmuyo insan yipranmiyo ellerine saglik

Kizlar siz 20 disi tamamladiniz mi? Bizim son 4 disimiz kaldi azilar erva uyandigindan beri agliyor parmaklarini isiriyor disi agriyor galiba eyvahhh yandim ne guzel rahattik boyle simdi yine baslicaz ay hepsi ust uste geldi delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…