Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Nisaninda yeni cikdi onlar anne disim agriyo diyodu başlar de bende anlMiyodum hic megersem disi cikiyomus azilar bi bakdim ki

Iyi cnm atlattin temizlikte bugun 3. Gunum mutfagin yarisini hallettim yarisi da erva uyuyunca yorgunum kizlar ya temizlige devam

Yaa hep en son ben yaziom bi dah bisey yazmiyonuz 1 hafta ask olsun kizlar size.. Elif 3 dk once bakmisin buraya ne bisey yazmion kiz?

Vala bende bahara kiziyom inanki sengul okadar soruyoruz naptin nasil gidiyo alistinmi diye hicccc

Nisayi çiş den kesdim diyorum naptin bile demiyo bende buna bozuluyrom birseyde yazmayacakdim aslinda da

Selam hanımlar, bebeğim 3 aylık, yalnızca anne sütü alıyor, doktorumuz 4.5 aydan sonra ek gıdaya geçicez dedi.Bu topiğimi buldum, zamanım olunca baştan sona okuyacağım, eminim ki tecrübeli annelerden öğreneceğim çok şey olacak, takipteyim:)

Sevgiler.

Tesekkur ederiz. Aramiza hosgeldin:))

Elifcim iste misafir falan kabul etme. Burdan devam edelim ordan zor oluyo. Senin isinin gucunun nisa olmasi lazim boslama yani her yarim saat bi saatte gotur annecim cisin gelince cisim geldi diye soyle, sen artik buyudun kocaman kiz oldun bizim gibi tuvaletin gelince buraya yapcan temiz ve akilli kiz olacaksin hadi benim akilli kizim de. Guven ver kizma sakin altina yapinca. Sizin orasinin havasi bi degisikmis bursada 3 ay hatta 4 ay sicaktan catliyoruz. Ama ben cevremde kizlari olanlara sordum hep 2 yas 4 aylik 2 yas 3 aylikken ogrenmisler. Oruca denk gelse nolcak sen aceleci davranmasaydin keske. Dun aksam bi arkadasimla konustum 2.5yasinda kzi hala bilmiomus inatlasiyomus. Gerci senin kiz surada 10 gune yasina girecek. Ama olsun. Keske 2 ay sonra baslasaydin o zaman daha farkli olurdu.

Erba gercek yasini 3 temmuzda girecek 2 yasina ve ben 3 eylulde baslayacam. Gercek yasi 2 yas 2 aylikken yani. Premature yasi o zaman 2 yas 3 aylik olacak yani.

Sen artik baslamissin yarim birakma bana sorarsan gece ne yapiyonuz?

Gece ilk defa yati bugun ama cok yapti bu ara kızdım da ondanda heralde baz3n sabah karsi kalkiyoz yapiyo ama bilmiyom ya napacam acele ettim sanki

Gece ilk defa yati bugun ama cok yapti bu ara kızdım da ondanda heralde baz3n sabah karsi kalkiyoz yapiyo ama bilmiyom ya napacam acele ettim sanki
Acaba ara verip rmazandan sonra mi baslasan elif? Seni yanlis da yonlendirmiyim ama sen nasil dusunuyosun?

Kuzularııımmm bildirim gelmedi kızzzz bana yazmazmıyım yoksa şengül beni etiketlemiş o zaman geldi baktım ki msjlar birikmiş özür diliyorum bebişlerim affedin beni ben sizden uzak kalabilir miyim elifcim çiş eğitimine mi başladın bence de acele etmişsin sanki biraz. Bizim kız da iyice alıştı iki gündür gece uyanmıyo hiç ama sabah altıda ayakta buna şükür ama

Can
TurkuazKrampon rica ederim, hoşbulduk :)
Canım benim aramıza hoşgeldin ben bahar biz burda üç arkadaş tanıştık resmen kardeş olduk çocuklarımızı birlikte birbirimize yardımcı olarak büyüttük sana da elimizden geldiği kadr yardımcı oluruz inşallah

Cnm baharim benim yaa ben de acaba bu kizda bize kustu mu dedim. Tamam baharcim artik sen atlattin bu isi hic aramaz artik hadi. Cok sevindim adina valla

Kizlar asilariniz ne zman? Mutlaka ogrenin bak boy kilo basi merakla bekliyorum. Ilk ben soyliyim 7 haziranda daha 1 ay var nersdeyse. Kizlar acaba ervaya keci boynuzu pekmezi yedirsem her sabah kilo alirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…