Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Kizlar asilariniz ne zman? Mutlaka ogrenin bak boy kilo basi merakla bekliyorum. Ilk ben soyliyim 7 haziranda daha 1 ay var nersdeyse. Kizlar acaba ervaya keci boynuzu pekmezi yedirsem her sabah kilo alirmi
Bak kuzum sağlıklı sonuçta fazla kiloyu ne yapacan ama yiyorsa her sabah yedir iştahını açar enerji verir kansızlığa birebir

Kuzuuuummmm ben size küsebilir miyim hiç niye küseyim sizler olmadan duramıyorum valla

Bizimki de 28 mayısdır sanırım hemşire aşı zamanı arıyo bizi. Elifcim sen ne yapıyon nasılsın bebeğim

Oyle ama yinede uzulmuyo degilim 10 kilocuk. Komsumun oglu var 9 aylik ve 10 kilo dusunun yani bu sabah pekmeze basladim. Uzum pekmezi bitince keci hoynuzunu alcam

Oncelikle h.geldin aramiza elimizden geldiğince yardimci oluruz ins.

Senin ismini de öğrenebilir miyiz bu arada nerede oturuyorsun kaç yaşındasın çalışıyo musun
İsmim Kübra, İç Anadolu'da yaşıyorum, 27 yaşındayım, ilk bebeğim, çalışıyorum ama tabi şimdi analık iznindeyim
Oncelikle h.geldin aramiza elimizden geldiğince yardimci oluruz ins.

Hoşbulduk, yardımsever yaklaşımınız için teşekkür ederim

Kizlar erva cok hasta oldu ya gece kustu oksuruyo gozleri capak yapmis. Ve de surekli gozlerinden yas akiyo butun gun akti. Ruzgara carptirdim ondan mi oldu acabaa

Aaa ondandır kuzum yaa kırmızı turpun içini biraz oy uç kısmını da yorgan iğnesiyle del turpun içini balla doldur o turpu bardağa oturtki altı biş kalsın süzüleni içir ervaya öksürüğü keser

Ah cnm ya evde turp ta yok bal da.
Bugun dayanamadim saglik ocagina goturdum hem de kabiz olmus 3 gundur ikiniyo bisey cikmio.

2 tane goz damlasi verdi. 1 tane kreval oksuruk surubu verdi. Kabizlik icin fitil aldim. Bi de istah acici polivit verdi.

Dedim valla yemek yedirirken video izletiyorum kendiliginden hic yemek yemiyo dedim poliviti verdi ins istahi acilir.

Fitilide kullandim ama yine bi ise yaramadi butun cikti. Bebekken de boyle olurdu. Kabizliktan cok cekmistim buyudu kurtuldum derken yine eskiye dondu. O zamnlar hep kayisi hasliyordum hatirlarsiniz yine oyle yapayim bari yoksa zeytinyagmis fitilmis hak getire..

Ins iyilesir bir an once istahi da acilir yavrumun.
E baharcim senin kiz 12 kilo degilmiydi 1 ay once falan?

Bi de var ya goz damlalarini damlatmak ne mumkun yirtiyo kendini ustune abaniyorum da damlatiyorum. Gozleri yasli oldugu icin mikrop kapmasin diye verdi

Kuzum fitil kullanma önce sabahları kahvaltıdan önce gün kurusu kayısısı yedir haşlamana gerek yok artık yiyince bir bardak da su içir üzerine ayrıca aç karnına elma da bağırsakları çalıştırır. Geçmezse ilaça başla. Bizim kız 12 kiloydu da geçenlerde çok hasta oldu dedimya kusuyordu ne yese üç gün kustu ondn sonra da bir hafta ishal oldu o hastalık çok yıprattı o zamanlar emziriyordum sadece beni emdi o zaman zayıfladı şimdi yeni yeni toparlıyo kendini sütten kesince iştahı da düzeldi maşallah

Kübracım başladınız mı ek gıdaya. Ôncelikle yoğurttan başlarsın zaten günlük sütlerle hergün taze mayala.

Hmm anladim cmm evet bi hastalikta hemen zayifliyorlar. Ilaclar cok ise yaradi ya erva da oksuruk falan kalmadi sumuklu sadece. Gece hic uyanmadi oksurmekten uyaniyodu normalde. Polivit surup kullandinizmi siz hic acaba istahi acilirmi ya video izletmeden yemek yedirmek istiyorum.

Bi de kizlar ne dicem. 3 kilo asma yapragi aldim dun akssm komsum geldi birlikte salamurasini yaptik sonradan aklim basima geldi kavanoz kapaklari eski kapaklar sadece bi kere kullanmistim komsum siki siki kapadi ama ya tutmazsa cok moralim bozuldu o kadar para ve emek

Kübracım başladınız mı ek gıdaya. Ôncelikle yoğurttan başlarsın zaten günlük sütlerle hergün taze mayala.
Yok, daha 3 aylığız, dr 4.5 ayda dedi, valla kara kara düşünüyorum, ben çok deneyimsizim, gurbetteyim, annem ve kv de yok, umarım bebeğimi doğru ve sağlıklı besleyebilirim, henüz fırsat bulup tüm topiği okuyamadım, anlayacağınız ek gıdayla ilgili en ufak bir fikrim yok, Hatice Kübra Tongar'ın (bebek beslenmesi) bebek mama ve yemek tarifleri diye bir kitabını aldım ama daha erken diye okumadım, elbet ben de öğrenicem ne nasıl yedirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…