- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #2.981
Hoşbulduk çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)Can
Canım benim aramıza hoşgeldin ben bahar biz burda üç arkadaş tanıştık resmen kardeş olduk çocuklarımızı birlikte birbirimize yardımcı olarak büyüttük sana da elimizden geldiği kadr yardımcı oluruz inşallah
Bak kuzum sağlıklı sonuçta fazla kiloyu ne yapacan ama yiyorsa her sabah yedir iştahını açar enerji verir kansızlığa birebirKizlar asilariniz ne zman? Mutlaka ogrenin bak boy kilo basi merakla bekliyorum. Ilk ben soyliyim 7 haziranda daha 1 ay var nersdeyse. Kizlar acaba ervaya keci boynuzu pekmezi yedirsem her sabah kilo alirmi
Senin ismini de öğrenebilir miyiz bu arada nerede oturuyorsun kaç yaşındasın çalışıyo musunHoşbulduk çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Oncelikle h.geldin aramiza elimizden geldiğince yardimci oluruz ins.Selam hanımlar, bebeğim 3 aylık, yalnızca anne sütü alıyor, doktorumuz 4.5 aydan sonra ek gıdaya geçicez dedi.Bu topiğimi buldum, zamanım olunca baştan sona okuyacağım, eminim ki tecrübeli annelerden öğreneceğim çok şey olacak, takipteyim:)
Sevgiler.
İsmim Kübra, İç Anadolu'da yaşıyorum, 27 yaşındayım, ilk bebeğim, çalışıyorum ama tabi şimdi analık iznindeyimSenin ismini de öğrenebilir miyiz bu arada nerede oturuyorsun kaç yaşındasın çalışıyo musun
Oncelikle h.geldin aramiza elimizden geldiğince yardimci oluruz ins.
E kuzum bizimki de 11.5 kiloOyle ama yinede uzulmuyo degilim 10 kilocuk. Komsumun oglu var 9 aylik ve 10 kilo dusunun yani bu sabah pekmeze basladim. Uzum pekmezi bitince keci hoynuzunu alcam
Rica ederiz tatlım :)İsmim Kübra, İç Anadolu'da yaşıyorum, 27 yaşındayım, ilk bebeğim, çalışıyorum ama tabi şimdi analık iznindeyim
Hoşbulduk, yardımsever yaklaşımınız için teşekkür ederim
Yok, daha 3 aylığız, dr 4.5 ayda dedi, valla kara kara düşünüyorum, ben çok deneyimsizim, gurbetteyim, annem ve kv de yok, umarım bebeğimi doğru ve sağlıklı besleyebilirim, henüz fırsat bulup tüm topiği okuyamadım, anlayacağınız ek gıdayla ilgili en ufak bir fikrim yok, Hatice Kübra Tongar'ın (bebek beslenmesi) bebek mama ve yemek tarifleri diye bir kitabını aldım ama daha erken diye okumadım, elbet ben de öğrenicem ne nasıl yedirilirKübracım başladınız mı ek gıdaya. Ôncelikle yoğurttan başlarsın zaten günlük sütlerle hergün taze mayala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?