- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.001
yavrucum asma yaprağı bizim buraların meşhurdur endişeye kapılma ağzının tutması gerekmez sıkı kapansın yeter sıkı bassaydınız sıkı bastıysanız ayda falan aç bak suyu varmı.nasıl yaptınızHmm anladim cmm evet bi hastalikta hemen zayifliyorlar. Ilaclar cok ise yaradi ya erva da oksuruk falan kalmadi sumuklu sadece. Gece hic uyanmadi oksurmekten uyaniyodu normalde. Polivit surup kullandinizmi siz hic acaba istahi acilirmi ya video izletmeden yemek yedirmek istiyorum.
Bi de kizlar ne dicem. 3 kilo asma yapragi aldim dun akssm komsum geldi birlikte salamurasini yaptik sonradan aklim basima geldi kavanoz kapaklari eski kapaklar sadece bi kere kullanmistim komsum siki siki kapadi ama ya tutmazsa cok moralim bozuldu o kadar para ve emek
bence oku öğrenmenin zamanı olmaz :) ama önce yoğurttan başlanır. yalnızsanız zor allah yardımcınız olsun biz elimizdn geldiğince yardımcı oluruz merak etmeyin :)Yok, daha 3 aylığız, dr 4.5 ayda dedi, valla kara kara düşünüyorum, ben çok deneyimsizim, gurbetteyim, annem ve kv de yok, umarım bebeğimi doğru ve sağlıklı besleyebilirim, henüz fırsat bulup tüm topiği okuyamadım, anlayacağınız ek gıdayla ilgili en ufak bir fikrim yok, Hatice Kübra Tongar'ın (bebek beslenmesi) bebek mama ve yemek tarifleri diye bir kitabını aldım ama daha erken diye okumadım, elbet ben de öğrenicem ne nasıl yedirilir
Aynen oyle biz anneler herseyin ustesinden geliriz30 sayfa okudum, 1/10u bitti sayılır, bi defter ayarladım ipuçlarını ve tarifleri not ettim, kafamda bişeyler şekillendi, korkmuyorum, ben anneyim, hallederim :))
Masalh :)30 sayfa okudum, 1/10u bitti sayılır, bi defter ayarladım ipuçlarını ve tarifleri not ettim, kafamda bişeyler şekillendi, korkmuyorum, ben anneyim, hallederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?