Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bence simdiden okumaya baslayin. O zmana kadar anca. Bizde 4.5 aylikken baslamistik ilk yogurtla baslaniyor. Hemsireler zaten sizin elinize kagit verir ay ay ne vereceginiz yaziyor. Rahat olun

yavrucum asma yaprağı bizim buraların meşhurdur endişeye kapılma ağzının tutması gerekmez sıkı kapansın yeter sıkı bassaydınız sıkı bastıysanız ayda falan aç bak suyu varmı.nasıl yaptınız

bence oku öğrenmenin zamanı olmaz :) ama önce yoğurttan başlanır. yalnızsanız zor allah yardımcınız olsun biz elimizdn geldiğince yardımcı oluruz merak etmeyin :)

Baharcim 2 tencereye su koyduk kaynattik tuzunu attik asma yapraklari 15 erli falan koyduk hemn renkleri donene kadar karistirdik sulu sulu kavanozlara koyduk sicak sicak kapattik. Komsum siki siki kapadi. Ertesi gun acmaya calistim acamadim. Ben ilk kez boyle yaptim daha once yaptigimda sarmalar kopmuyodu cok sert olduydunyazik oldu. Bu sefer boyle yaptik komsumla bende ilk kez gordum boyle. Simdi ne yapayim 10 gun sonra bakayim mi? Siki siki icinede oturttuk

Kuzum bizim buralarda meşhurdur asma yaprağı merak etme birşey olmaz tutması gerekmez a sıkı basman lazım biz 5 kiloluk bidonlara basarız mesela ayda falan acıp suyunu kontrol ederiz eğer suyu bittiyse tuzlu su yapıp koyarız

Ben buradayım kayınvalidem ameliyat oldu ankarada şuan ama daha eve gelmeden misafir geliyo hasta gelince ne olur bilemem. Elifcim bana mi darıldın cevap verirsen sevinirim hatam olduysa telafi ederim sizleri üzmek istemem

Baharcim bu arada ben corba yarismasina katildim vaktin olunca ugra. Sende katilsana cok eglenceli oluyor elife dedim ama o katilmadi daha zaman var. Ben herzaman katilcam yemek yapmasini cok seviyorum :)) ve cok guzel tarifler paylasiyorlar. Hem egleniyom hem ogreniyom

Gecmis olsun bahar .
Hayir onemsiz bi alınganlık sadece
Nisayla ilgilendigim icin cok fazla vakdim olmuyo yazmay birsey yok yani

Kizlar ben ankardan toptan camasir mal getirmeyi dusunuyorum elimde bi miktar para var yarin esimle gidcez bakalim dua edin

30 sayfa okudum, 1/10u bitti sayılır, bi defter ayarladım ipuçlarını ve tarifleri not ettim, kafamda bişeyler şekillendi, korkmuyorum, ben anneyim, hallederim :))

30 sayfa okudum, 1/10u bitti sayılır, bi defter ayarladım ipuçlarını ve tarifleri not ettim, kafamda bişeyler şekillendi, korkmuyorum, ben anneyim, hallederim :))
Masalh :)
Genel olarak cocukla alakali ama bazi zamnlar bunalip eslerimizden akrabadan guncel konularda n komustugumuzda cok olmuştur yani srn yinede goz at bakalim yani bu kadar sayfa cocukla alakali deil yani canim :)

Yinede kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…