Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
K.validem ağır bir ameliyt geçirdi boyun omuriliğinde kitle vardı onu aldırdı
Elifcim seni kırdıysam özür dilerim bebeğim.satacak çevren varsa getir malı kuzum az getir önce elinde kalmasın
Kübracım burası bizim dert köşemiz gibi birşey oldu ben sadece elif ve şengül için giriyorum artık diyebilirim

Gecmis olsun canim tekrar oluyo boyle seyler
Kubra gercekden bende sadece kizlar iicn giriyorum sende yemi katildin aramiza bakalim ins.daha güzel olur

Iyiyiz valla erva da iyi iste iyilesti. Kendi kendine konusup duruyor. Kapalari acmaya basladi bu siralar

Iyi ne olsun bizimkide kendi kendine hallerde beni cok yoruyo bu siralar inanilmaz hemde

Mal getiremedim daha dub gidecekdim gidemedim ama iste kararsiizmda oruc geliyo zaten satarım diye dusunuyroum ama bilmiyorum napacam karar verememdim

Ayy kızlar ölüyorum yorgunluktan k.validem geldi temizlikdi hayrunnisaydı misafirlerdi derken ben mahvoldum

Selam kızlar çok yorgunum eşimin memleketine Kayseri'ye gezmeye ve aile-akraba ziyaretine gitmiştik, az evvel döndük, bisürü çanta yerleştirdim, kirli çamaşırları ayırdım, dağınıklığı giderdim, kız da çok şükür arabada uyudu, çooooooook yorgunum

Canim vala ne sen sor ne ben soyleyim aklina gelirs3 soyluyo yoksa brn soylememle gidiyoz bakalim önceki kadar yapmiyo genede gunduzleri bilmiyom yaa

Yani birazdaha iyi tabikide soylemiyo herzamn o canımi sikiyo anne cisim demiyo normalmi acaba

Kizlar simdi asi kartina bakdim nisanin 24 mayis asisi var . ilginc olan 23 subat kizamik asisi varmis ama ben bakmadim unuttum aramadilarda siz yaptirdinizmi yaa nasil unuttum anlamadim

Anne çiş var yada anne ben çiş yapicam yada çiş im geldi diyo

Ama iste hatam surekli o soylemeden ben goturdum hep simdi goturmuyom ama soylemesini bekliyom

Birazda acele ettigim icin kiziyom kendime orucdan sonra yapsaydim cok daha iyi olurdu benim icin ama bundada vardir bi hayir

Olsun cnm o bayagi ogrenmis ki artik farkinda zamanla alisir hemen bi gunde ogrenemez zaten gece kaldiriyonmu? Erva soylemeden ben tuvalete goturdugum zaman yapsa bile zil takip oynucam yani ama yapmiyo bekliyorum hergun otutturmuyom artik baslayinca otutturcam biraz daha zaman gecsin bakalim...

Bilmiyorum canm ya vala
Gece kaldiriyodum baslarda yapıyordu suanda gece deilde esim ise giderken kalkıyorum kahvalti hazirliyorum esime sonra da. Nisayi kaldiriyorum çiş yaptırıyorum yatiyoruz tekrar yapiyo yani ama iste sıkıntımız soylemiyo disari cikalim biri gelsin falan kaciriyo
Yani 20 gun olacak bi arkadasim vae gunumde olan onun oglu nisan dogumlu 15 gun olmus ogrendi diyo baslarda kacirmis bu kadar sadece bizimki hala kaciriyo acaba yaşına girmedi ondanmiki diyorum nisa mayis dogumlu onun oglu yasini 1 ay gecmis oluyo yani

Bide lazimllik aldim ttutum anam yok yapmiyo ona oylr duruyo lazimlik banyoda vala bilmiyom kiz ne olcak boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…