Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Kızamık yaptırdık sanırım yaa hatta çok problem olmuştu aşı bulamamıştık bi zaman . valla bizi aşı zamanı hemşire arıyo iyi oluyo. Kübracım en nefret ettiğim şey biryerden gelince valiz yerleştirmektir zaten bir sürü çamaşır ütü falan da çıkıyo ya insan kendine gelemiyo bir türlü
Kayıtlı Üye
Elifcim her çocuğun alışma süresi farklıdır kimi kolay kimi zor öğrenir. O birazda tutma refleksinin gelişmesi gerekiyo işte
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Evet cnm ondan olabilir keske bira daha bekleseydin sen. Benimde ist komsum var kizi 2 yas 4 aylikken baslamis ogretmeye tam 1 haftada ogrenmis kisiden kisiye degisiyo kimisinin ki aylari aliyo kimi hemen ogreniyo iste. Sence bem dogrumu yapiyorum 4 ay sonra baslicam ama o zmanna kadar otuttursam mi lazimliga yoksa basladigim zaman mi bilemedim?
Seninki klozete alismis lazimliga oturmakta zorlanir cnm.
Bahar sen ne yapcan cis isini hic otutturuyonmu gun icinde?
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Canim bizde klozet de yok normal tuvalet var yani bilmiyorum artik bakalim hayirlisi
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kzilar cevrenizde gec konusan cocuklar varmi?
Kayıtlı Üye
Tabiki canım oturt arada oranın onun tuvaleti olduğunu anlat ona kıyafetleriyle bile oturmasına keşfeymesine izin ver gün içinde başlayacağın zaman da artık ona çış yapacağını daha ona bez takmayacağını anlat bende oturtuyorum tabiki arada hatta nomal tuvalete de götürüyorum iki kez normale bir kez lazımlığa yaptı önceden çabuuukk tuvalete derdi artık söylemiyo ama
Kayıtlı Üye
Tabiki var eşimin dayısının torunu hayrunnisadan bir hafta sonra doğdu o da prematüre ve öyle çok konuşamıyo hayrunnisanın maşallahı var herkez söylüyo ve söylemediği birşey yok artık . kızlar ben telefona minikler öğreniyor ve eğitici oyun seti adlı proramlar indirdim çok güzel size de tavsiye ederim hafızasını geliştirecek oyunlar var ve hayrunnisa hauvanlardan koala , bukalemunu bile tanıdı siz de indirin
Kayıtlı Üye
Sen basladinmi peki cis egitimine?
Erva cok az kelime soyluyo 3 hece sadece abiya diyo o da kardesimin adi rabia da ondan.
Onun disinda hep iki hece anne baba miyav mama gibi. 3 yasina kadar konusmazsa cocuk psikiyatristine goturcem. Toplasan 20 kelime soyluyo ama gun icinde belki 10 tanesini zor kullaniyordur.
Sitenin adi ne cnm? Bi de telefondanmi gosteriyon?
Ben de sey almayi dusunuyorum ervya eylem kartlari mesela kadin utu yapiyor su iciyor yuruyor kosuyor gibi...
2 yas icin rakamlar nesneler almayi dusunuyorum erva kitaplari seviyo cook ilgisini ceker diye dusunuyorum dun int siparis verecketim 70 tane eylem karti 35 lira normalde 22 ama kargo falan olunca artti. Kirtasiyede bulursam alcam ama bulabilirmiyim bilmiom.
Kardesimin 4.sinif kitabi var orada nesneler var bana getirip kitabi all diyor ona gosterip anlatcakmisim yapmayinca deliriyo:))
Boyle seyler almam lazim
Kayıtlı Üye
Google play dan indirdim ben canım o programı telefondan kendisi açıp oynuyo. Daha başlamadım çiş eğitimine. Çok güzel şeylere ilgisi var maşallah bolca kitap al ona. Bizimki bu ara çok hırçınlaştı yaaa
Kayıtlı Üye
Nisada cok hırçın dislerden diye dusunyorum ben
Bu arada kizlar mal aldim ben etek tunik bluz elbise dua edin ins.hayirli olur
Kayıtlı Üye
Bende bakayimda indirm onu bahar iyi oldu söylediğin nisa tom oynuyo telden surekli anne tom cis yapiyomu diyo:)))
Onu indirimde bari daha iyi olur
Kayıtlı Üye
Google play dan indirdim ben canım o programı telefondan kendisi açıp oynuyo. Daha başlamadım çiş eğitimine. Çok güzel şeylere ilgisi var maşallah bolca kitap al ona. Bizimki bu ara çok hırçınlaştı yaaa
Evde 15 tane kitabi var ama baska alsam hyr demez
Kayıtlı Üye
Aa hayirli olsun bakalim elifcim ins satarsin.
Bizim son 4 dis kaldi 2.5 yasinda falan cikartir cok zor oluyo dimi diger azilardan biliom
Kayıtlı Üye
Ewet canim ya vala
Saol canim allah razi olsun
Kayıtlı Üye
Bizimkide mi dişten acaba iştah da durdu herşeye onu sevmiyom diyo :)
Elifcim malı nerden ve ne kadara alıyorsun
Kayıtlı Üye
Kâr oranı nedir yani. Allahım bol kazançlar versin kuzum inşallah çok çok satarsın
Kayıtlı Üye
Baharcim siz 20 disi tamamladinizmi
Kayıtlı Üye
Allah razi olsun canlarimmmm
Kizlar 500 tl ye yakin piet cardinden kalan param vardi pier cardin gene yapiyorum siparis olursa ama gercekden cok pahali yaa...
Ankaraya gittik esimle totaan satan yerleri bulduk gezdik baya mesela 20 tlye gomlek tarzi uzun tunik aldim 40 sattim zaten seri aliyosun mesela bi tunikden 5 adet ewe gelmeden elimde bi tane kaldi :)
Elbise aldim yarasa kol 20 tlye oda 40 verdim
Gunlik giymeye etek bluz tayt aldim bitti kalmadi suan esimde yarinda tekrar gidelim diyo ama iste satinca hemen paara isteyemiyosun bahar. Biliyodur olmuyo yani
Bilmiyorum bakalim simdilik boyle kizlar vala karli bi is bence bi paket zibin icinde 24 tl tanesi 3 tl yr geliyo
Bu siralrda okdara yogunumki sayfaya girerim yazamssam yanlis anlamyin
Bugun komsuma manti yapacaz oruc gelmeden siraya dokulduler aksm dugun var balikesirdeki eltim geldi yarin düğün var pazar dugun var bir gun eltimu yemege alayim diyorum birgunde kahvaltiya cagiririm 15 gun sonra giddicekelrimis baslarda yildimizin barismamamisti gorumcemden dolayi artik ne anlatiyosa gunahini almayim kiz bizi aramaz sormaz konusmazdi dunse okadar farkliydi ki bende boyle seyleri cok takiyorum aslinda ne bilimm
Kayıtlı Üye
Oo senin bayagi isin var cnm o zamn sana kolay gelsin.
Masallah cok cabuk satmissin