Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yok kuzum tamamlamadı daha. Elifcim baya kârlı evet iyi satmışsın hemen maşallah allahım bol kazançlar versin ama paranı bırakma bence bende cebimden ödüyorum de evet biraz zor oluyo istemesi ama bi alıştırırsan herkesi öyle devam eder kuzum. Baya varmış işin allah kolaylık versin sana.
Görümce işte her zaman ortalık karıştıran kişi olmuştur :) allahtan benim yok :)

En iyisi valla kafan dinç otur işte :) ben evleneli 3 sene bitecek ama hala onların ne konuşmalarına ne de tarzlarına alışamadım her ne kadar sevse de seni annenin gösterdiği ilgi yok karşılık yok bilmiyorum çok değişik geliyolar bana aynı memlekette oturuyoruz ama farklıyız bilmiyorum valla en iyisi sensin bu durumda bence

Çok şükür hiç öyle bir sıkıntım yok hepsini de çok seviyorum özellikle kayınvalidemi kendi annemden farkı yok aynı şekilde görümcelerimle de iyiyiz 5senelik evliyim birlikte oturduk hep görümcemler evlendi ondan sonra ayrıldık ama hala da eşimin bütün ailesi kendi ailem gibi hiç fark yok

Bak sevmiyorum demedim ben kayınvalidemi severim onunla alışverişe gideriz gezmelere gideriz ama benim 20 sene alısık olduğum hayattan farklılar biraz bilmiyorum yeniliklere zor adapte oluyorum sanırım sadece konuşmaları tarzları değişik alışamadığım nokta o yoksa hepsini de severim onlarda beni çok sever k.validem yeni ameliyat oldu kendi anneme nasıl baktıysam ona da bakıyorum asla ayırmam bende yanlış anlasılmasın sevmemek değil konu

K.validemin kızı yok bizde 5 tane kızız benim annemin kız çocuğuna yaklaşımıyla k.validemin yaklaşımı farklı anlatabildim mi ama çok sever beni ben de onu

Takılmak değilde biri araya girdi konuyu saptırdı mesele sevmek sevmemek değil ki anlamadan yorum yapmış.

Kesinlikle bahar haklisin ohhhh mis vala olmamasi daha iyi mesela bi ortamdayiz atiyorum laf mi sokack bisemi dicek. ohoooobonla ugrasana kadar 6 aydir konuşmuyorum mis gibi

Vala bahar k.validemin 4 gelini var hepsinden de kucugum en cokda benu sever soylerde yani ama dedign gibi benimde 5 yil oldu baiz seyleri cok sacma geliyo adeptde olamamak bu bence de benom hala alisamadigik duurmlar oluyo uzuluyorum bazende ama saygimida eksik etmem eltim geldi mesela yemege alacam Bir gun beni sevmedigimi dusunuyorum tavırların dan belli oluyo haaa sevmesin kendim icin yapiyorum benim karakteirm kisiligim bu yani
Düğün vardi hafta sonu biz görümcegille konusmuyorus dugunde onun yanindan ayrilmadi eltim surekli gorumcemle birlikde bu da bana tarafini belli ettiginin gostergesi bide gelmis diyoki niye kusluk yapiyosunuz biz hep birlkide oturlalim gulelim istiyoruz dedi esime esimde dediki ben desemki x kisisiyle y kisisi benim attigim kimigi kemiriyo desm ( x y diyr belirtyigim kaynimla eltim esim ornek veererek onlara oylr dedi)
Sen deil onlarla oturmak ayni ortamda bile durmazdin dedi birsey demedi eltim
Sonra da siz gorusun ama onların oldugu yere bizi cagirmayin dedi dun dugune gittik bunlarla. Elti hanim diyo gorumcemgille de gelsin ssacma sacma seyler iste kizlar cekilecek gibi deil sengul yani gerceksne sukret

Inanirmisin benim az önce aklima geldi unutmusum arkadasa gozleme yapmaya gitmistim yeni geldim temizlik yapiyorum yarinda yemekli misafirim var malum eltim gelecek iste ne zamann gdiicm bilmiyom bile

Çok haklısın elifcim olmaması daha iyi en azından sorun çıkmıyo ama allahtan bende öyle görümce falan yok bir tane kaynım var çok iyidir evli değil o da istanbulda gelecek elti iyi olur inşallah
Henüz kontrollere gitmedik haber veriyo hemşire
Kızlar o kadr yoruluyorum ki anlatamam hiç oturmuyorum gelen giden hiç eksik olmuyo perişanım hersey benim elimi bekliyo

Bizde asiya gittik bugun kilosu 12.500 boyu 83 yanlis hatirlamiyosam boyle yani diger asi da 2. Bucuk yasindaymis kizlar

Kolay gelsin kuzum sana allah kolaylik versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…