Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Masallah cnm boyu bizim kizin da ayni. Kilosuda 10.500 falandir.
2.5 yasinda asi olmuyo ki bunlar son.

Ooo maşallah valla boyu çok iyi bizimki çok kısa yaa 80 cm yoktur. Bende bunları son biliyorum ama ne aşısı acaba

Pardon kizlar asi deil kontrol var gel dedi

Vala bilmiyom iyi heralde çiş durumun u konustuk cok erken daha dedi alisir ama ilerde sorunlar olur baski iicnde hisseder kendini daha konusamadan nasil çiş desin gecede kesmen lazim dedi kafam karisti benim ama nisa alisti baya cok sukur kizlar yani

Deilki 1.buck yasinda ogretenler var yani bizim gunden arkadaş var oda ogretmis nisayla arasinda 1 ay var herkes erkrn diyo sastim vallahi birde yawrucuguma kziiyodun altina kasiirnca cok canim sikildi yaa kizdigim icin cocuk napsin cok kizdim kendime yaa

Sizde simdi son durumlar ne gunde kac kere soyluyo cisini??

Millete bakma bana erken gelmisti ilk once ama artik isi yariladin diye bisey demedim tekrar birak tekrar baslat cocuk icinde zor olurdu.

Sen baslayali 2 ay olucak nerdeyse birakilirmi egitimin ortasinda nasil sinirlendim suan yaa

Benim ablamin kizi halamin kizi hep 1.5 yasinda ogrendi hatta size de yazmistim bana gec kaldin diyolar diye onlar hic sorun yasamadilar cok iyilerdi.
Ben beklicem bi de sana hemsire daha konusamiyo demis nasil konusamiyo nisa cumle bile kurmuyo mu??
Ben kendi hemsiremle konusucam cis meselesini bakalim o ne dicek. Ama bizim hemsiremiz ervayi cok iyi taniyo gelisimini falan gec oldugunuda bilio bana 2.5 yasina kadar bekle bile diyebilir

Yok canim hemsire genel konustu hani 2 yaşında cocuk nasil cisim geldi desin konusmaya başlayınca olur dedi anladinmi bende soyluyo arada kaciriyo ewet ama siki yasamdik simdilik dedim simdi olmazda ilerde korkulari kaygilari olur dedi. Bende anlamadim ama ona bakarsan herseye uzmanlar soyle diyo uzmanlar boyle diyo diye hep diyolar

Yok canim daha 2 ay olmadi 1 oldu tam
Gunde 1 defa kaciriyo bazen hic ama diyo yani dikkat etmedim ama anne cisim anne kakam diye soyluyo cok. Sukur ki yataga kacirma promlemimizde olmadi

Yani hemsire sry zanneddi basda suan geceyi kesmemisindir biyere giderkende bagliyonmu dedi hayir dedim hic birsekilde baglamadim gecede kestim hicde yap madi dedim sasirdi tabi oylediyince.

Hmm anladim cnm iyi hadi bitirdin sen bu isi arkadasin kizi da 1 haftada ogrenmis. Bi ben kaldim bakam napcam

Ayy elifcim demin noldu ervanin altindan bezi cikardim bakalim dedim napcak altina yapinca islak islak rahatsiz olcak mi diye cikardim yemegini yedi kendi basina.
Tabagi mufaga goturdum simdi lazimligina oturtayim dedim iki bulasik vardi onu yikadim iceri bi geldim yapmis cisini ayakta bacaklarina dogru bakiyor. Tuh dedim ya tabagi goturmeden oturtsaymisim yavrum yapacakti.
Hani ben sana surekli yapmiyo diyodum ya ben gunde bi kac kez otirruyodum o zamnda denk gelmiyomus demek ki yoksa gotursem yapacakti.
Belki boyle altina kacirdikca tuvalette denk geldigi surece yaptikca ogrenir. Ne diyon bu ise?

Bi de kizlar 3 4 ay beklememeye karar verdim. Bayramdan sonra yani 10 temmuzda sunnet var oraya gitcem 11 temmuzda kesinkes baslicam bu ise.

Elifcim başladıktan sonra bırakmak olmaz çocuk hiç öğrenemez erkende değil aslında bende başlasam ama alıştırma kilodu falan almam lazım

Baharcim ayni anda baslayalim mi? Gun gun neler oldugunu yazariz. 1 hafta sonra oruca kalkcaz halsiz kalcaz ugrasamayiz bayramdan sonra baslayalim ne dersin?

Bende ramazanda başlamayı düşünüyordum kuzumhani ramazanda çoğunlukla evde oluyoruzya ramazanın ikinci haftası başlayalım mı

O zamn cnm sen basla bn bayramdan sonra baslicam.
Erva demin ne yapti bahar cis dedi seyini tuttu ve gidip lazimligina oturdu:))))))))
Hergun oturup anlatiyorum ya anlamaya basladi herhalde kuzum elif simdi tecrubeli bakalim ne yazicak

Vala sengul bahari bilemicem ama sen bekle. Birazdaha. Cok sukur bu ara hep cisim geldi diyo dusene bindi yani

Hatitlrlarsan sengul baslarda adanadayken kizlar tuvalete gittik arada yapiyo diyodum suanda sende bu taktigi uyguluyon benim icin iyi oldu en azından birden tuvalete gitmedi yani oyle daha iyi bence sende gun icinde takip et tatlim su verince sulu birsey yemek kakasini ne zman gelec3gini belirle yani ben oyle oyle yaptim hep

Yani ilk baslarda alisma süreci olduğu icin su verdin misal 10 dakka sonra gidin mesela karni baya doydu kakasi geldi sende ac bucuk kestirirsin ne zman yapacigini gidin hemen ikina ikina yapiyo zaten bziimki çiş e baslamadan 1 ay once anne kakam derdi kakasini gider yapardik geru baglardim altini sonra

Sende suan sadec3 tuvalete alistirma yap yani korkmasuni engelle ne bilim aklimada gelen yok canim suan siz sor gene aklina takilani cewaplarim ben

Vala sengul bahari bilemicem ama sen bekle. Birazdaha. Cok sukur bu ara hep cisim geldi diyo dusene bindi yani

Hatitlrlarsan sengul baslarda adanadayken kizlar tuvalete gittik arada yapiyo diyodum suanda sende bu taktigi uyguluyon benim icin iyi oldu en azından birden tuvalete gitmedi yani oyle daha iyi bence sende gun icinde takip et tatlim su verince sulu birsey yemek kakasini ne zman gelec3gini belirle yani ben oyle oyle yaptim hep

Yani ilk baslarda alisma süreci olduğu icin su verdin misal 10 dakka sonra gidin mesela karni baya doydu kakasi geldi sende ac bucuk kestirirsin ne zman yapacigini gidin hemen ikina ikina yapiyo zaten bziimki çiş e baslamadan 1 ay once anne kakam derdi kakasini gider yapardik geru baglardim altini sonra

Sende suan sadec3 tuvalete alistirma yap yani korkmasuni engelle ne bilim aklimada gelen yok canim suan siz sor gene aklina takilani cewaplarim ben

Anladim cnm saol.

Biraz once erva kustu tum yediklerini cikardi cok moralim bozuk surekli kusuyor mideyi usuttu sanirim offf

Elifcim siz atlattınız bu işi tebrik ederim seni darısı bize. Geçmiş olsun şengül bu havalar tehlikeli birşey de yiyemez şimdi. Sağol kuzum ervanın da doğum günü kutlu olsun elifcim sizinki çok geçti ama sizin de kutlu olsun. Dün ablamlar hayrunnisaya sürpriz doğum günü yaptılar birsürü hediyeler almışlar hayrunnisa kıyefetlere çok sevindi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…