Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hmm onu bilmiyordum kuzum ama bekleme o zaman götür için rahat etsin bi sorun varsa bile erkenden halledilir. Ama varya sen mükemmel bir annesin tebrik ediyorum seni

Cnm konrolumuz vardi 22 aylikken ama gitmedik. Cunku kafasi da buyudu doktorun dedigi herseyi de yapiyodu. Durumumuz pek yoktu goturmedik gelisimi iyi catalda kullaniyo her dedigimi de anliyo.
Hee bir de erva iyi misin diyorum iyii diye cevap veriyor. Odanin icinde erva yanima gelll diye sesleniyorum geliyoooo Diyor. Kakasini yaparken kabiz oldugu zamanlar aciyooo diyor. Boyle seyler demezdi hic biraz gelisme var dedim ya bunlar iste cunku ugrasiyorum bazen bogazlarim agriyor konusmaktan. Ama yine de vazgecmiyorum sadece tvnin fazla acik olmasini engelleyemiyorum gunde 4 5 saat rahat acik kaliyor. Sizde ne kadar acik oluyor? Bi de malum yemek yedirirken video izliyor bunlarda olmasa daha iyi olacak.

2 tane daha kitap aldim bol resimli cok guzel araba, bebek, top, saat, dis fircasi, kopek, kedi bunlarin yerini rahatlikla gosyeriyor digerlerini karistiriyor. 2 ye kadar kendi kendine sayiyor kucucuk parmaklariyla eskiden sinirleniyordu saymiyordu.

Tesekkur ederim baharcim senden boyle guzel soz duymak beni motive etti sizde cok iyi annelersiniz buna eminim..

Masalah bizdede en az okadar aciik oluyorudr galiba bende baharın dedigi minikler ogreniyor videosunu indirdim arada aliyo teli ona bakiyo kuran harflerinide indirdim elif be te se oyunlu muzikli onada bakiyo bizim yemek yerlen sorun yok. Ama bu ara yemek düzenimiz de yok kaynimlr burdaya surkli birlikdeyiz ilgilemiyorum oda kafasina gore takiliyo kaynimlar cok yiyecek tarzi seyler aliyolar duzen bpzuldu yani baya annliycaginiz

Olsun cnm duzelir evet bende indirdim minikler ogreniyoru bahar deyince. Sorun sorma kismi var ya o hosuna gidiyo kedi nerde boga nerdendoye soruyo benim kiz rastgele kafasina gore salliyo olmayinca digerlerini deniyo bilincli yapmiyo:)
Keske ervada video izlemeden yemek yese seninki ne guzel ama bayagi azalttim aksam yemeginde izletiyoruz sadece diger ogunlerde kitap bakiyoruz anlatirken yiyo bu bile iyi bizim icin

Bizimkide hep videoylaydı bende azalttım salıncak aldım balkona orda sallarken yediriyorum çok hoşuna gidiyo.

Tmm cnm. Ben bi ara ugradim ama kimse yazmamisti.
Elifcim nasil nisa soyluyo mu hep cisini artik ogrendi mi? Kakasini falan soyluyo mu? Hic kacirdigi oluyor mu artik?
Ne kadar surede ogrenmis oldu?
Ve ogretmeye basladiktan kac gun sonra ilk kez kendisi soyledi cisinin geldigini?
Hepsini cevapla lutfen cok merak ediyorum erva bugun sabah kahvaltisini yapar yapmaz tuvalete oturttum yapti cisini bu zmana kadar 3 kere denk gelebildik cok heyecanliyim baslamak icin.

Canim yaklasik 1 ay surdu alismamis hemen hemen

Kakasini soyluyodu zaten hep kakasi gelincede bazen anne çiş im diyo :)

Gidiyoruz yapiyo artik cok nadir altina kaçırdığı. Yaklasik 15 gundur soyluyo canim baslarda biz gidiyoduk artik duzene bindik canim cok.sukurki

Simdilik boyle bakalim
Umarim hepsini cewapyalabildim

Vala sengul gel oraya cok egleneceli buldum ben :)

Şengülcüm bence ramazandan sonrayı bekleme ervanın da zamanı gelmiş bence bizimki kakasını yaptıktan sonra söylüyo

Bahar bence beklsin ramazadna sonra baslasin oructa zorlamasin kendide zorlanir hem
Srn naptin balayacanmi çiş e

Yok cnm beklicem erva kakasindan rahatsiz bile olmuyor. Belki bu surede rahatsiz olmaya baslar.

Bayramdan sonra 2 tane de sunnet var onlarda gecsin oyle baslicam.
18 temmuzda falan baslicam. 17 sinde sunnet bitiyo ertesi gunu baslicam. 1.5 ayda daha da anlar neyin ne oldugunu hemde.

Vala oda erken basladigimiz icin iste uzmanlar oyuzden 2.bucuk yas diyo sanirim yani 1 haftada ogrendi kel8mesi bunun icin galiba

Ben 2 yaşına girmeden 1 ay oncesinde basladim yani ortalamma yasina girdi tam 1 ay sonra alismis ve ogrenmus oldu cok sukur ki canim

Bencede sen bekle senin icin de iyi olur yipranmamis olursun hem ben baya yoruldum cunku bu süreç de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…