Cnm konrolumuz vardi 22 aylikken ama gitmedik. Cunku kafasi da buyudu doktorun dedigi herseyi de yapiyodu. Durumumuz pek yoktu goturmedik gelisimi iyi catalda kullaniyo her dedigimi de anliyo.
Hee bir de erva iyi misin diyorum iyii diye cevap veriyor. Odanin icinde erva yanima gelll diye sesleniyorum geliyoooo Diyor. Kakasini yaparken kabiz oldugu zamanlar aciyooo diyor. Boyle seyler demezdi hic biraz gelisme var dedim ya bunlar iste cunku ugrasiyorum bazen bogazlarim agriyor konusmaktan. Ama yine de vazgecmiyorum sadece tvnin fazla acik olmasini engelleyemiyorum gunde 4 5 saat rahat acik kaliyor. Sizde ne kadar acik oluyor? Bi de malum yemek yedirirken video izliyor bunlarda olmasa daha iyi olacak.
2 tane daha kitap aldim bol resimli cok guzel araba, bebek, top, saat, dis fircasi, kopek, kedi bunlarin yerini rahatlikla gosyeriyor digerlerini karistiriyor. 2 ye kadar kendi kendine sayiyor kucucuk parmaklariyla eskiden sinirleniyordu saymiyordu.
Tesekkur ederim baharcim senden boyle guzel soz duymak beni motive etti sizde cok iyi annelersiniz buna eminim..