Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
ins. cnm.
ben tuvalet aliskanligibolumune gunluk topik acicam gun gun yazicam neler uaptigimizi baharcim si zhic denkgetirebildinizmi cisinizi tuvalete?
elifcim hiiiic canini sikmabtamam artik senin kiz ogrendi erken yada gec 3 4ayda ogrenemeyenler de var.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ewet kuzum benim haklisin
Gunde bi arkadas var kizi 3.5 yasinda gecem yaz öğretmeye kalmis 1 ay inatlasmis kiz ogrenmemis halada alti bezli birazda inat bi yapisi var çocuğun boyle
Banane altima yapcaam soylemeyecem diyomus varyaa annnesine nasil ozuluyo kadin
Bide hala birlikde yatiyolarmis geceleri falan
Mesela buz baslarda nisayi gcee kLdiiryodum çiş ilk baslarda sonra sabaha karsi kaldirdim bu aralar hicccc kaldirilmiyom kalkoncada yapmiyo zaten uyku bolunuyo ya agliyo yapmiyo
Bu sabahda kalkti b3siginden yanima geldi anne çiş var dedi gittik yapti hemen geri uyudu
Ben kaldirinca huysuzlaniyo uyku icin yapmiyo
Cok sukur ama canim ya darisi sizlere olsun
Kayıtlı Üye
Aaaaa masallah cnm uykudan kendisi kalkip soylemesi super bisey senin adina cok sevindim valla
Erva uykuya cok duskun uykudan kaldirirsam ne hale girer yapar mi yapmaz mi hic bi fikrim yok. Sadece biz sabah namazina kalkinca o da kalkio genelde o zmanlar oturtcam. Tabi o zamana kadar kacirmis olabilir.
Bi de sana sey soracaktim. Yataga ne serdin? Benim besik oyun parkli olandan boyu yarisina anca geliyo ama deli gibi yatiyo bi o kosede bi bu kosede bazen araya giriyo benim heryeri kaplamam lazim nasil yapsam acaba?
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Valla ben ramazanın içinde başlamayı düşünüyorum genelde evde oluyorumya ramazanda önceden daha sık söylerdi hayrunnisa çabuuuukkk toooteee derdi şimdi söylemiyo aslında herşeyi çok çabuk öğrenen bir çocuk renkleri bile ingilizceleriyle biliyo biz de iki kez tuvalete bir kez de lazımlığa denk getirdik ama dur bakalım başlayınca ne yapacaz haftasonu sınav var merkeze gidicez 3-4 tane alıştırma kilodu alayım diyorum artık başlamak istiyorum çok hoşuma gitti elifcim çişi için seni uyandırması maşallah valla . benim yatakta park yataktan sıvı geçirmez alezler var ondan almayı düşünüyorum. Elifcim önceleri gece yatağa mı yapıyordu. Çok hevesleniyorum varya bi öğrense . bi de yatağını ayırdınız mı kızlar yoksa hala odanızda mı yatıyo kızlarınız benim hala yanımda yatağı geeleri uyanıyo hala cesaret edemiyorum duymazsam gece diye sizce doğru mu yapıyorum
Kayıtlı Üye
Canim bisey olmaz benimki de yanimizda yatiyo ben o ne zaman isterse o zamn ayirmayi dusunuyorum. Yani konusmaya basladiktan sonra falan belki. Tuvaletle yatak ayirma isini sakin bir araya getirme etkilenir.
Bende cok hevesliyim bi an once baslamak istiyorum ama beklicem cnm.
Ya varya zor olucak galiba elif nasil basa cikti bilmiyorum bi kac kere kacirdi evde heryeri sildim gun icinde kim bilir kac kez kaciracak uyurken falan da. Yayaginda alez var bizimde ama duzenlicem bakalim baslayacagimiz zaman.
Biz hep sey yapmaya basladik bahar on hazirlik esim de bende tuvalete giderken "cisimm geldii" diye duyuru yapiyoruz iyice ogrensin diye.
Valla neredeyse 1 aydir anlatiyorum 1.5 aya kadar da anlaticam umarim bu yaptiklarim ise yarar.
Bu sabah yine bezini cikardim balkondan bakarken kacirmis aaa dedi sessizce geldi yanima bende gordum kacirdigini bisey demiyorum noldu erva dedim islak pantolonunu parmagiyla gosterdi ama bisey demiyo ben yine hic orali olmadim. Sonra dondu arkasini gitti
rahatsizligini tam olarak dile getirmiyo
bugun kaka yapti 1 saat bekledi o sekilde yine rahatsiz olmadi bu canimi sikiyo
ins 1.5 aya kadar rahatsiz olur bi de ben o yuzden simdi baslamiyorum bahar
Kayıtlı Üye
Kizlar yatagamiz parl yatak annem minder yapmis posetle kaplamis onuda ceyizime koymuş bizim kizda deli yatar onu koydum yatağına ama dedim ya hoc kacirmadi yatagina oylr o minderden koydum
Bu arada kizlar verimli uyku almak icin ayirin yaninizdan rabat edemiyoki insan ben kisdan bu yana ayri yatırıyorum
Yoksa ustunu aciyo donuyo bisiler bisiler uyudugumdan birsey anlamiyorum ki
Cok sukur yatagina hic kacirmadi kizlar
Bu arada bizde soyle yaptik basda halada oyle nisa benim çiş geldi senin çiş geldimi aynrn boyle hemen seyini tutuyo baba ben çiş yapicam diyo sonra mesela gitmeden önce neyi seviyosa rusvet yani :)
Hadi cis yap cikolata verecem baslarda böyleydi k aradada mizlanirsa boyle. Sizde boyle yapin gozunuz korkmasin kizlar allahim yardimciniz olsun ins.
Kayıtlı Üye
Kizlar baslayonca hep gözünüz onun uzerinde olacak saat basi çiş hadi o araalr sikiliyorlar sikmadan odullendirn sunu verecem bunu verecm ama sozunuzde durun tabide ona dikkat edin
Ben cok korkuyodum gecede yapr npacam diye cok.suku bin kere sukur ama koltugumun bi kac yeri çiş oldu. Aramizda bu kizlar kimseye demedim bak :)))
Annem kucuk minderi postle kaplamis fermuarli yastik yuzu gecirmis sizde yapabilirisniz boyle
Kayıtlı Üye
Baslayacaginz ewreye kadar yataklari ayirin sonrasinda çiş ogretin derim kizlar yoksa olmaz oyle yani
Kayıtlı Üye
Cnm ben alt bezi yaymayi dusunuyorum 10 lu almistim ama hic kullanmadim onlardan sericem yataga 2 3 tane cisini yaptikca yikar tekrar kullanirim kullan at yapamam 100 tane almam lazim oyle nasil fikir?
Kayıtlı Üye
Bendeki olanlardan kullanicam.
Evet elif ayni dedigin gibi oluyor kahvaltida altini aciyorum ya surekli gozum orada yapti mi yapacak mi ayy zor gunler bizi bekliyor
Kayıtlı Üye
Bosver ona para verme birde karini duusn canim ben suan nisaya ekstra masraf kiyafet olarak yapiyorum onun haricinde masrafi yok yani idare edecegin yonde seyelr dene benim dedigim minderi yap mesela yoksa ona parami dayanir
Kayıtlı Üye
Yikayip kullansam olmazmi o minder isini yapamam.
Kayıtlı Üye
Ayy ewet oyle oluyo ama rahat ediyon genede birazda disari cikiknca sorun oluyo çiş geldimi yapcakmi kendini ona adepde ediyo insan nisanin çiş gelmistir yapmasın amannn haaa diye
Kayıtlı Üye
Yok cnm ben yatak isini belki 3 yasinda falan yaparim. Simdi cis ogretirken yanimda olunca kontrol etmesi daha kolay oburku turlu uyanip diger odya gitmem lazim. Islka islak hasta olur bi de
Kayıtlı Üye
Kziim ince kullangin bezler yada carsaf tarzi birsey varsa cop posetiylekaplao nu. Fermuar li yuz gecir bitti 2 tane yap tamam belki gece yapmayacak ins.da yapmza
Kayıtlı Üye
Dogrudur cnm ben bu surecte oyle gezmeye falan gitmicem hic aadece ervala ilgilnecem sadece kisa yerlere gidicem market annem gibi kacirsin ki daha iyi ogrensin hususi isemesi icin disari cikaricam yani oyle daha kolay ogreniliyomus
Kayıtlı Üye
Obur oda derken besik yatak odanda deilmi benim yatak odamda zaten baska yerede koyamamda hemn yatagimin yaninda
Kayıtlı Üye
Ayyy elif hic zannetmiyorum yapmaz diye mutlaka yapacaktir hemde sar sar :))))
Bezi bile yari dolu oluyo sabah kalktiginda nolur yatagin hali bilmem artik:))))
Kayıtlı Üye
Tabi canim insan tamememn cocuga adepde olmali ne misafir ne gezme kasiliyo insan ya mahcubiyet yönünden
Kayıtlı Üye
E benimde oyle tatlim sen baska odaya ayirin demiyon mu?