Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Nisimde oyle olurdu biliyonmu gec3 yatmadan değiştirirdim sabah ustu basi çiş olurdu dusun yani ama hoc yapmadi iste oyle dmee dua niyetine gecmesin ins.yapmaz :)

Aynen cnm
Bizim yatakla ervanin yatak bitisik hatta gece uyanir hemn atlar bizim yanimiza yatar oyle beraber uyumuyoruz

Aman tovbee ins yapmaz yarabbim sasilacak bisey dogrusu bizimkinin de aradanustu basi cis oluyor

Hayir cnmm siz ayni odadasiniz dimi.

3 yasinda ayri odaya yatiririm srtik su evreleri bi atlatayim

Nisada oyle hemen yanima atlar babasi gidince :)

Yoksa oda ayirmak iicn erken gercekden

Ayyy elif sanslisin valla offf bakalim biz nolcaz dusununce stres oluyom ama yapmak da istiyom degisik bi his:))

Neyse cnm ben kacar annemdeyim sarj bitmek uzere aksam yazarim artik:)) nasil da denk geldik

Ooo sahbeti koyulaştırmış bunlar bensiz:) elifcim hayrunnisa sütten kestim keseli benim yanımda uyumuyo o kadar özledim ki ona sarılıp uyumayı ama yatağı yanımda ben sen farklı odaya ayırdın zannettim.
Bu minder işi aklıma yattı bende yapayım ondan hem hesaplı olur

Ewet canim biz sabahları babamiz gidince yapiyoz oyle kacamak bana bi sarilsii var gorme

Cnm suan bizde o durumdayiz baba sabah ise gidincebbenik yanima yatiyo demek ki hepimizde durum ayni:))))

Evet cnm.
Elif sana ne dicem dun erva karsima gecti ikindi ikindi ama sanki numara yapti cunku ben oyle yapiyorum kakan gelince soyle diyorum ikinma taklidi yapiyorum. Neyse gecti karsima ikindi ben hic orali olmadim bilerek sonra cikti odadan gitti. Gittim arkasindan bi baktim lazimligina oturmus. Aaa erva kakan mi var annecim dedim hemen hizlica actim altini oturttum biraz ikindi ama sanki numaradan sonra bisey yapmadan kalktik. Kabiz mi oldu acaba dedim yada numara yapiyo dedim bilemedim simdi bu ne demek?

Ozman yapmak istemiştir yapamamistir nisada oyle bazen belkide korktu canim ama idrak etmis bak onun farkinda yani ne kadar da uzerine yapmis olsada yapsa uzerine yapcakdi deilmi yapsin ama farkinda yani durumun senin is kolaylasiyo gibi gorunuyo tatlim :)

Ilk basta hic fsrkinda degildi cnm ama bilion uzun zamandir anlatiyorum iyice empoze etsin diye sanirim ise yariyor hosuna gidiyor kendimde esimde herkesde gosteriyorum. Ablamin kizi bizde suan teyze cisim geldi dedi bende ceyda sesli soyle erva da duysun dedim sonra diyo ki "erva benim cisim geldii sende cisin gelince annene soylucen tamam mi kuzum" diyor. Cok tatli 3.5 yasinda cok akilli.
Farkinda artik biseylerin ins dedigin gibi kolay olur canimcim

Yawrular gunaydin mutlu pazarlar

Bu sayfadan baska cekiici gelmiyo bana bsaka sayfa onu anladim
Sizleride kosulsuz sartsiz seviyorum

Konuya gelim baharcim senin dedigin minikler ogreniyor serisinin hayvan bolumunde olanlar nisananin fazlasiyla ilgisisni cekiyo hep oraya bakiyo ogrendigi seyleri yazacam simdi ustelik ben sormadim kendi kendine soyledi

Anne koyun , balik, at, kus, aklima gelen bunlr daha vardi galiba

Sayidada 1 2 bu kadar
Rengdede kirmizi dun dedesi geldi dede bak kirmizi diyo alakassiz bi sekidle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…