- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.381
Ee cikartmayi dusunmuyonmu dahaYaa bezi tam çıkarıp atmadık ama uykudan uyanınca ve yemeklerden sonra gün içinde hareketlerinden anlayıp götürüyorum işte
Iyi canim cok sukur yazamiyorum ama takipteyim ankaraua dondum en kisa sürede yazmaya çalışcam islerim var dikisler alindi cok sukur su degdirmedim hic ewdede bir suru is dusundugun icin tesekkur ederim opuldunuz..Elifin eli nasıl oldu acaba
Bende seni seviyorum cnm. Cok gecmis olsun ya nerde usuttunuz? Bol bol nane limon yapAyyy kızlar biz hayrunnisayla grip olduk yaaa kötüyüz ikimizde beynim zonkluyo resmen
Cok gecmis olsun canim yaa sicak hava soguk su dondurma boyle oluyo aaslinda dikkat et bariAyyy kızlar biz hayrunnisayla grip olduk yaaa kötüyüz ikimizde beynim zonkluyo resmen
Onu içemiyom kuzum sıcak suya limin sıkıp içiyorumBende seni seviyorum cnm. Cok gecmis olsun ya nerde usuttunuz? Bol bol nane limon yap
Aynen öyle kuzum dondurmayı kaçırdık biraz hayrunnisa da bende seviyoruzCok gecmis olsun canim yaa sicak hava soguk su dondurma boyle oluyo aaslinda dikkat et bari
Ama sevilmiyecel gibi miAynen öyle kuzum dondurmayı kaçırdık biraz hayrunnisa da bende seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?