- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.401
Durum ciddimi okadar ?Yarin ervayi doktora goturcem kabizlik icin
EvetDurum ciddimi okadar ?
Hadiyaa tuhh cok gecmis olsunEvetsimdi lavman yaptim suan agliyo yapamiyo. Bitkisel o kadar sey denedim olmadi artik tibba basvurucam
Saol cnm.Hadiyaa tuhh cok gecmis olsun
Saol cnm senin elin nasil oldu is yapabildinmi?Amin ins .
Cok gecmis olsun tekrar yaa tuhh yaaa
Zorlandim yaptim mecbur olarak cunku cok kirliydi iyi ama onceye gore elimdeSaol cnm senin elin nasil oldu is yapabildinmi?
Bilmiorum cnm ultrasonla bakildi bisey cikmadi. Esim durdu yaninda ben zaptedemiyorum cok agladi cunku. Dedigim gibi suruplari veridigimden beri kaka yapmadi beklioruz isteŞengülcüüümmm çok geçmiş olsun yaaa yavrum benim allah şifa versin zor valla bağırsaklarında bi prblem yok dimi
Evet kuzum hayrunnisa yeni yeni toparlanmaya başladı geçen gün tarttım 12.200 dü vala dolu dolu yediriyorum yaptığım yemek tabağını gören bunu hep çocuğa mı yediriyosun diyolar. Benim yemek ölçüm hem yemek tabağı asla çorba kâsesi olmadı canım porsiyonum hiç az az olmuyo sabah kahvaltı yapıyo ama yumurta peynir süt falan içmez ymez. öğle uykusundan öncede yediriyorum yemek uyanınca da yiyo yerse akşam yatmadan 1 saat önce falan da yediriyorum ama genelde yemiyo onu aralarda hiç bırakmam meyve falan veriyorum böyle böyle kilo aldı kuzum ayrıca pilav kilo aldırır makarna , un çorbası falan bunlar kilo aldırır.Hayrunnisa nasil kilo almis cnm ya masallah kac kilo oldu? Onun kucagindaki ne?
Ayyy inşallah bugün yapar kuzum allahım şifa versin. Bağırsakta birşey olmaması güzel yapar merak etmeSaol cnm. 2 gundur veriyorum suruplari ama daha hic kaka yapmadi 1 veya 2 gunde yapar normalde. Yarin 3. Gun olucak cok merak ediyorum sert mi yoksa yunusak mi yapicak diye ama niye bu kadar gecikti bilmem
Ayy cnm ya senin adina cok sevindim gercekten. Ervayi o kilolarda gorecekmiyim bilmem belki 3 yasindaEvet kuzum hayrunnisa yeni yeni toparlanmaya başladı geçen gün tarttım 12.200 dü vala dolu dolu yediriyorum yaptığım yemek tabağını gören bunu hep çocuğa mı yediriyosun diyolar. Benim yemek ölçüm hem yemek tabağı asla çorba kâsesi olmadı canım porsiyonum hiç az az olmuyo sabah kahvaltı yapıyo ama yumurta peynir süt falan içmez ymez. öğle uykusundan öncede yediriyorum yemek uyanınca da yiyo yerse akşam yatmadan 1 saat önce falan da yediriyorum ama genelde yemiyo onu aralarda hiç bırakmam meyve falan veriyorum böyle böyle kilo aldı kuzum ayrıca pilav kilo aldırır makarna , un çorbası falan bunlar kilo aldırır.
Canim sabah uyaninca yapti sonra da kaka dedi:) ayni herzamanki yaptigi gibi ama sertlik yoktu ve yaparken zorlanmadi. Soyle 1 haftaya belli olurAyyy inşallah bugün yapar kuzum allahım şifa versin. Bağırsakta birşey olmaması güzel yapar merak etme
Neden öğlen uyandıktan 1 2 saat sonra yediriyon ki. Dolu dolu yediriyosan demekki bünyesi yakıyo yediklerini inan bana hayrunnisa da hiç kolay yemiyoAyy cnm ya senin adina cok sevindim gercekten. Ervayi o kilolarda gorecekmiyim bilmem belki 3 yasindabende ervaya fazla fazla yediriyorum artik cocugun kusacagi geliyo. Meyva kuru meyve elini hic vos birakmiyorum. Bu kabizlik yuzunden pilav makarna turu veremedim hic bu siralar. Sabah kahvalti yapiyor ogle uykusuna gecmeden yemek yiyor. Uyandiktan 1 2 saat sonra yemek yiyor. Bide yatacagi zman tahilli mama yediriyorum. Ama bunlarin hepsini oyalaya oyalaya kendi istegiyle degil. Bak simdi tarttim ervayi. 10.500 cikti hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?