- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.421
Sevindim kuzum inşallah düzelir de tekrarlamaz dahaCanim sabah uyaninca yapti sonra da kaka dedi:) ayni herzamanki yaptigi gibi ama sertlik yoktu ve yaparken zorlanmadi. Soyle 1 haftaya belli olur
Çorbalarına ekmek doğra yemekleri ekmekli yedir bulgur pilavı yedir bolca su içirBende olculeri fazlalastircam bakalim
Cnm ogle uykusuna gecmeden once cok yediriyorum o yuzden uyaninca 2 3 saat bekliyom o sirada meyva yiyor. Cunku oglen 3 4 gibi uyaniyor o saatte de aksam yemegi olmaz ki.. 6 7 gibi aksam yemegi yediriyorum.Neden öğlen uyandıktan 1 2 saat sonra yediriyon ki. Dolu dolu yediriyosan demekki bünyesi yakıyo yediklerini inan bana hayrunnisa da hiç kolay yemiyo
Aaaaa inanmıyorum yaaaa nasıl şaşırdım varya töbe yarabbim ay bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyo vallaKizlar varya noldu dun. Sebzeli bulgur pilavi yaptim 1 tabak yedirdim. Sonra burnuna bulgur tanesi kacti rahatsiz oluyo yerinde zipliyo elim ayagima karisti hemen komsumu cagirdim. Geldi karaviber koklattik hapsursun diye. Yok hapsurmuyo. Sonra esimi aradim hemen isyerini. Kosa kosa geldi. Beraber cikartmaya calistik aspiratorle cekerek yok cikmiyo. Aglamkatan heryere kustu mahvoldu cocuk. En son care acile goturduk makasla cikardilar. Ne cikti dersiniz kocaman kayisipilav yedirmeden once kayisi koydum onune sen onu al burnuna sok. Herkesin agzi acik kaldi bi gorun kocaman. Hepimiz mahvolduk dun aksam. Esimde bana bi kizdi bi kizdi. O kadar agladim ya bisey olsaydi napardim ben
Mutfakta 10 kere hapsurup geldi yanima bende diyo usuttum herhalde. Meger burnuna kayisiyi soktuktan sonra hapsurmus. Onun ustune bi de 1 tabak yemek yedirdim. Sabaha kadar uzguntuden zor uyudum yaa. Rabbim korududikkat edin sizde. Erva makarnayi da kulagina sokmaya calisirken yakaladim bi donem boyle yapiomus cocuklar. Dikkatli olun kizlar
Gercekten olmuyo. Ben erva herseye tedbirli yaklasir zararli sey yapmaz diyorum. Ama cocuk bu akli ermiyo ki. Simdi vucudundaki delikleri kesfediyo nereye ne soksam diye ugrasiyoAaaaa inanmıyorum yaaaa nasıl şaşırdım varya töbe yarabbim ay bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyo valla
Bende hala ustumden atamadim cnm gozumun onune yavrumun o hali geliyor. O kadar agladiki aglamaktan sesi kisildi. Aklima geldikce kahroluyorum. Rabbim beterinden korusun.Bu çocuklar hergün birşey çıkartıyo valla çok tehlikeli aman ayırma gözünden kuzum hala şaşkınım valla
Olacagi varsa gozunu acip kapayana kadar olur zaten. Rabbim tum yavrulari korusunKendini neden suçluyorsun ki cnm hangimiz 7/24 öylece gözümüzü üzerlerine dikip hareketlerini izliyoruz nerden bilebilirsin kayısıyı burnuna sokacağını kimin aklına gelir harap etme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?