Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar varya noldu dun. Sebzeli bulgur pilavi yaptim 1 tabak yedirdim. Sonra burnuna bulgur tanesi kacti rahatsiz oluyo yerinde zipliyo elim ayagima karisti hemen komsumu cagirdim. Geldi karaviber koklattik hapsursun diye. Yok hapsurmuyo. Sonra esimi aradim hemen isyerini. Kosa kosa geldi. Beraber cikartmaya calistik aspiratorle cekerek yok cikmiyo. Aglamkatan heryere kustu mahvoldu cocuk. En son care acile goturduk makasla cikardilar. Ne cikti dersiniz kocaman kayisi pilav yedirmeden once kayisi koydum onune sen onu al burnuna sok. Herkesin agzi acik kaldi bi gorun kocaman. Hepimiz mahvolduk dun aksam. Esimde bana bi kizdi bi kizdi. O kadar agladim ya bisey olsaydi napardim ben

Mutfakta 10 kere hapsurup geldi yanima bende diyo usuttum herhalde. Meger burnuna kayisiyi soktuktan sonra hapsurmus. Onun ustune bi de 1 tabak yemek yedirdim. Sabaha kadar uzguntuden zor uyudum yaa. Rabbim korudu dikkat edin sizde. Erva makarnayi da kulagina sokmaya calisirken yakaladim bi donem boyle yapiomus cocuklar. Dikkatli olun kizlar

Neden öğlen uyandıktan 1 2 saat sonra yediriyon ki. Dolu dolu yediriyosan demekki bünyesi yakıyo yediklerini inan bana hayrunnisa da hiç kolay yemiyo
Cnm ogle uykusuna gecmeden once cok yediriyorum o yuzden uyaninca 2 3 saat bekliyom o sirada meyva yiyor. Cunku oglen 3 4 gibi uyaniyor o saatte de aksam yemegi olmaz ki.. 6 7 gibi aksam yemegi yediriyorum.
Ogle uykusana yatmadan once biraz cirba biraz yemek sonra domates veya ayran iciyor. Hepsinden az az 3 cesit toplasan koca bi tabak yapiyor. Corbalarina hep ekmek katiyorum. Ama yemek yerken ekmek yemiyor bende bazen yogurduna yada ayranina ekmek katip bu sekilde yediriyorum

Aaaaa inanmıyorum yaaaa nasıl şaşırdım varya töbe yarabbim ay bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyo valla

Aaaaa inanmıyorum yaaaa nasıl şaşırdım varya töbe yarabbim ay bu çocukların sağı solu hiç belli olmuyo valla
Gercekten olmuyo. Ben erva herseye tedbirli yaklasir zararli sey yapmaz diyorum. Ama cocuk bu akli ermiyo ki. Simdi vucudundaki delikleri kesfediyo nereye ne soksam diye ugrasiyo gozumun onunden ayirmiyom

Bu çocuklar hergün birşey çıkartıyo valla çok tehlikeli aman ayırma gözünden kuzum hala şaşkınım valla

Bu çocuklar hergün birşey çıkartıyo valla çok tehlikeli aman ayırma gözünden kuzum hala şaşkınım valla
Bende hala ustumden atamadim cnm gozumun onune yavrumun o hali geliyor. O kadar agladiki aglamaktan sesi kisildi. Aklima geldikce kahroluyorum. Rabbim beterinden korusun.

Kendini neden suçluyorsun ki cnm hangimiz 7/24 öylece gözümüzü üzerlerine dikip hareketlerini izliyoruz nerden bilebilirsin kayısıyı burnuna sokacağını kimin aklına gelir harap etme kendini

Kendini neden suçluyorsun ki cnm hangimiz 7/24 öylece gözümüzü üzerlerine dikip hareketlerini izliyoruz nerden bilebilirsin kayısıyı burnuna sokacağını kimin aklına gelir harap etme kendini
Olacagi varsa gozunu acip kapayana kadar olur zaten. Rabbim tum yavrulari korusun

Baharimm napiosun kuzum naptin tuvalet isini?

Dun akrabalarim geldi oturmaya ervaya 1 ay tuvalet icin ugrastigimi ogretemedigimi falan konustuk. Daha yaz uzun 1 ay sonra falan tekrar dene dediler. Bayagi israr ettiler. Kuzenimin 2 oglu var kuzenim ve halam soyledi. Tekrar basla diye. Daha konusamiyo dedim ama bu siralar erva kaka ve cis demeye basladi. Onlarda duydu soyledigini sen basla basla dediler. Napicagimi bilmiorum ya hemn etkileniyorum birileri baski yapinca. Halilarim cok kirli yikamaya vermedim seneye yazin basinda ogretirim sonra veririm diye dusundum. O zmana kadar halilar pis pis olcakmi tekrar baslasammi 1 ay sonra 27 aylik olacak. Ayy napicami bilmiyorum ya ne yapsam ki gozum de acayip korkuyo varya. Bu sicakta cocugun gotu pisecek. Ne yapayim kizlar ben?

Kuzum ben başladım çişe bugün ikinci günümüzdü valla çiş kaka diyorsa ve kabızlık sorununuz da çözüldüyse başla derim .

Cis kaka diyor ve kabizlik sorunumuzda cozuldu. Bilmiorum cnm ya gozum korkuo yine olmazsa diye

Simdi saydim 41 tane bezi var onlari bitirince denicem bakalim yine. Onlarin bitmeside 1 ayi bulur yeni almistik cunku

Sen nereye otutturuyon direkt tuvalete mi oturtsam acaba lazimliga oturtunca bi yere gidince zor olmustu

İlla öğrenecek kuzum öğrenemezse diye birşey yok sen neler öğrettin ona.
Lazımlığı istemedi hayrunnisa tuvalette terliği var tuvalete yapıyo çişine su falan döküyo hoşuna gidiyo

Şimdiye kadar hiç söylemedi ama ben dikkat edip götürürsem yapıyo yoksa kaçırıyo bi de o kadar inat ki sallanırken veya oyun oynarken götüremiyorum tuvalete yok benim işim var hayır olmaaaazzz gidemeyiiizz diyo

Cnm daha 2.gunun dur bak hele bi 10 gun olsun nasil duzene girecek.

Ya cnm bende niyey ettim valla su bezleri bitirince baslicam bende. Zaten erva tutuyodu cisini hep ben goturdugumde yapiyodu. Aradan uzun bi zmn gecmeden hatirlarken bi kere daha deneyim dimi?

Lazimlik gostermicem hic direkt tuvalete yaptirtmaya calisicam ama yaparmi bilmiom comes deyince comesiyo ama sonra hemen kalkiyo tuvalette baska seylerle ilgilenmeye basliyodu. (ogretmeye calistigim zamanlarda) hic oyle denk getirememistim. Hep lazimliga yapmisti.

Bilmiorum bakalim nasil olcak

Oturduğu zaman hemen kalkmaması için oyalamaya çalış kuzum sohbet falan et ilgisini çekecek birşeyler söyle olmadı bırak ayakta yapsın zamanla oturmayı öğrenir alt tarafı hep çıkarıyorsun zaten. Tuvalete stikers falan yapıştırın mesela ben tuvalete yaptıkça yıldız veriyorum tuvalete yapıştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…