Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Cnm benimki tuvaletini yapmayi faln beklemez hepsini alir oynar.

Sonradan dusundum de illa denk getiririm. Ogle uykusundan uyaninca ve sabh uyaninca goturunce illaki yapacaktir. Oyle oyle alisir.

Sizin nasil gidiyo kaciriyomu kakasi falan nasil

Bencede kuzum başla sen yaz bitmeden
Bizimki çok inat valla benim dediğim zaman tuvalete giderse yapıyo ama inatlaşıp gitmezse kaçırıyo iki gündür kaka yapmıyodu dün bir tabak kavun yedi altına yapmış kakasını daha hiç söylemedi ama. Bi de öğlen uykusunda kuru kalkıyo gece de sabah 5 e kadar falan kuru oluyo 5 de uyanınca tuvalete götüreyim diyorum çok ağlıyo gitmek istemiyo mecburen uykudayken bez takıyorum bu sorunu nasıl aşarım bilmiyorum gece nasıl götürsem tuvalete bi akıl verin kızlar onun dışında hiç bez takmıyorum Çok inat oldu çok zor bi çocuk

Cnm bak ben hic bez takmadim bu 1 ayda. Sende hic takma cocugun kafasini karistirma. Sen uyandirmaya mi calision ki?
Ben oyle yapmadim hic bi zamn uykudayken kucaklayip goturuyodum direkt lazimliga otutturiyodum. O boyle lamba falan yaninca biraz uyanip mizirdiyodu. Bende hadi annem cisini yapalm yine uyucaz faln diyodum. Oyle yapiyodu. Ben hic onun uyanmasini beklemedim. Zaten butun cocuklar oyle rahatsiz olur. Direkt kucakla gotur. Hatta bazen lazimlikta uyukluyodu yavrum ama yine yapiodu.

Ama tabi simdi seninki tuvalet tasina yapio oyle olunca nasil olur bilmem. Ben kucaklayip hemen lazimliga otutturunca iyi oliyodu onun icinde benim icinde.

Bende basladigim zamn gece yarisi degilde sabaha karsi 6 gibi goturcem. Lazimliga alistirmicam biraz zor olucak ama napalim

Yok yavrum ben uyandırmaya çalışmıyom kendi uyanıyo 5 gibi götürsem yapacak ama çok huysuzlanıyo suyu bile ağlayarak istiyo kendi uyanmaya kalmadan mi denesem bi de

Yok anacım yaa söylemiyo benim dediğim zaman da gitmiyo veya götürüyorum yapmıyo üzerini giydiriyorum yapıyo

Sabirli ol cnm sakin bagirma.

Ervada pek bi hevesli ben tuvalete girince kapiyi acik birakiyorum geldi yanima bugun sortunu asagi cekeliyo comesiyo falan kaka kaka dedi. Hadi dedim bi deniyim cikarttim bezini comesti hadi yap annem cisini dedim. Ikinma taklidi yapio beni memnun etcek

Ama comelerek durdu bayagi.

Ah kuzucuklar yaa buyudulerde tuvalet ogreniyolar. Koca insan gibi comesiyolar onu oyle gorunce buyudugunu anladim yavrumun

Yok bağırmıyorum canım sabrıma hayran kaldım doğrusu :) bu sabaha karşı senin dediğin gibi yaptım o uykudayken götürdüm tuvalete yapmadı ve ağladı zorla uyuttum ondan sonra :)

O zman kaldirma bahar zamnla sabaha kadar kuru kalkar ama sabah uyanir uyanmaz da sen ondan once uyanmazsan kacirmis olur

Bi deneyim dedim ama etkili olmadı yavrum kuru kalkıyo maşallah ben ondan önce uyanıyorum evet eşime kahvaltı hazırlamak için

O o zman iyimis canm erva benden once kalkarsa eger koyvermis oluyo benim ondan once kalkmam lazim saati kurarim bende

10 gun sonra falan cnm. Ama bez cok rahatsiz ediyor bana da cok ozeniyor su sira ama biraz daha bekliyim

Ya öyle tabi sabırsız davranıyorum sanırım :) bugün tam bir hafta oldu geçen hafta çarşamba başlamıştım. İnşallah öğrenir hemen

Olaun cnm arada birak altinada yapsin islakligi hissede hissede daha ii ogrenirler. 1 hafta oldu mu ya o kadar zaman cabuk geciyo. 10 gune daha duzene giriyo. Biz 10.gunu doldurdugumuzda ervayi her goturdugumde yapiodu gunde 1 kere kaciriodu. Bide cok uzun saatler cisini yapmiyodu 3 4 saat kadar. Nisa kac saatte yapiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…