Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Valla evet cnm maşallahları var biz çişi de kakayı da hallettik çok şükür bugün aqua parka gittik orda bile geldikçe söyledi çişini inşallah sen de çabuk atlatırsın kaka işini cnm bu kadar olduya gerisi gelir ama

Ervada bi yere gidelim o zamnda soyluyor cok sukur. Ama kakada daha hic tik yok. Nasil halletcem bilmem denesemmi acaba lavman ne yapsam hic bilmiyorum
Bi de bu siralar erva hic su icmiyo o yuzden cok cise gitmiyoruz. Neler deniyorum su icsin pipet koyuyorum bardaga falan ama yok

Aaa neden içmiyo şu sıcak günlerde kavun çok yedir üzüm bolca ver bağırsakları çalıştırır bunlar kayısı da ver ama şeftaliyi çok verme kabız olmasın hiç kaka yapmıyo mu peki

Cnm hergun kaka yapar masallah. Kakada sorun yok cunku surekli yemek yediriyorum bide surup kullaniyor hergun yapiyor. Evet havalar sicak sicakken hep su iciyodu gunde 10 12 kere cise gidiyoduk ama burada havalar biraz sogudu o yuzden hic su icmiyo gunde 3 sb anca iciyor onuda zorla iciyorum. Ve uykudan uyaninca gece yarisi ve oglenleyin cok susamis kalkiyo o zamnlar iciyo bi daha gun icinde fazla icmiyo.

Meyva yediriyorum kavun armut. Seftaliyi doktor verme dedi.

Ee fazla su icmedigi icin cis yapmasi da azaldi gunde 7 8
Kere cise gidiyoruz. Ama ben de oyleyim yazin cnm hep su ister kisin hic su icmek istemem hatta hic icmem. Kizimda bana cekmis:)

Kakayı altına yapmayı tercih ediyo o zaman cnm öyle mi
Bünye istemiyo demekki su içmeyi kuzum

Aynen cnm ya bak saat 3 oldu sabahtan beri bi bardak su icmedi
1 bardak cayla duruyo o yuzden hic cis yapmadi

Ne yapayim cnm su icsin diye tuzlu yada tatli veriyorum o zamn cok susuyo haliyle.. Bazi gunler bayagi iciyo bazen de boyle aksama kadar 1 bardak suyu zor iciyo.

Bizim 3 gun hic kacirma olmadi sonra bi kere video izlerken unuttu soylemeyi kacirdi. Bi kere benim isim vardi kaka kaka dedi yetisemedim kacirdi. Bi kere de soyledi ve hemen yapmaya basladi. Boyle ufak tefek oluyor ama onemli degil nazar boncugumuz olsun:)

Tabiki oluyor canım benim olur bu kadar mesela biraz önce kaçırdı :) kaçırınca da boşver boşver yıkarız diyo bana :) Ama problem değil arada kaçırması olur o kadar da daha tutmayı yeni öğreniyorlar

Haklisin cnm zaten hersey birden super olamaz zamanla daha ii olacaklar.. Boyle olmasi daha iyi tuta kacira tuta kacira ogrenecekler. Benim de tek sikintim kaka ama sabrediyorum sadece zaman diyorum zamnla illa onu da ogrenecektir. 2 ay verdim kakayi ogrenmesi icin illa biseyler olacaktir sabir ve zmana ihtiyacimiz var bakalim hayirlisi. Ah bi kere su tuvalete kaka yaptigini gorebilsem:)

Tabiki zamana bırak herşeyi bak çişi bu sefer ne kadar kolay öğrendi kakayı da öğrenecek emin ol

Ayyy yapmaz olur muyum yaa yaz kış hazırlığıyla geçiyo. Konserve yaptım kavanozlara domates koydum dondurucuya biber koydum türlü yemeği için patlıcan dolates kovurup koydum yapıyorum işte birşeyler cnm sen neler yapıyorsun

Domatesleri butun mu koyuyon cnm?
Bende bezelye koydum. Yaprak sarmasi salamura yaptim. Menemen yaptim. Yarinda biraz salca yapcam ve patlican sosu yapicam kahvalti icin. Hepsini ilk kez yapiyorum cnm bakalim nasil olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…