- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.501
Kahvaltıda yumurta yesin diye menemen yapıyorum bazen peynirli omlet yapıyorum bazen de patates kızartıp üzerine yumurta kırıyorum. Valla ayranı da çok denedim ama beyaz birşey görünce yemiyo yoo bu durum çok üzüyo beniYazicaktim unuttum cnm bi de ben 3 ay boyunca yatmadan once mama yedirdim ervaya ama yarim kilo bile almadi hic ise yaramadi. Bi de yavrum ilk baslarda hic yemiyodu tadini unutmustu zorla yedire yedire alismisti. Ee cnm kahvaltida ne veriyosun ogle yemeginde falan? Disleri cikiyo olmasin cnm belki agrisi vardir ondan yemiyodur.
Erva gun icinde mutlaka 1 yumurta 1 kase yogurt yer. Sutu yasakladi doktor kabiz diye onun yerine aksam yatmadan 1 bardak ayran iciriyorum cnm bayagi boyu uzadi gorenler fark ediyo yani onlari yemiyosa ayran dene cnm o da cok faydali bi de ben 1 aydir sabah aksam dut pekmezi veriyorum ervaya istah aciyomus. Istahi fazla acilmadi ama ben yedirirken o kadar zorlanmiyorum artik tabagini bitiriyo masallah
Sakın bez bağlama çişini söylüyorsa sorun yok bolca kıyafet al yanına ama sakın vez bağlama cnmAyy varya bahar erva bugun 5 kere kakasini yapti sanirim biraz ishal olmus yarim yarim tam 5 kere kaka temizlemekten bi hal oldum yani. 1 hafta sonra bayram var bayramdan sonra 2 gunlugune sehir disina cikcaz dugun var. Ne yapicam ben o zamnlarda yaa insanlarin icinde yaparsa ha bire bez mi baglasam ama kafa karisikligi da yapmak istemiyom napcam ben
Aaa çok sevindim cnm inşallah devamı da gelir bunun yapmıştır o zamanAa bahar noldu simdi erva kaka dedi hemen kostuk cisini yapti ben hic bakmadim o comesirken suyu doktum bi baktim kakalar gidiyo
Bi sasirdim dondum pantolona baktim kaka falan yok biraz ishal gibi dedim ya anlamadan cikti sanirimama keske baksaydim anlaticaktim bak ne guzel kaka yapti kizim aferin gibilerinden ama kakalar dokulmustu bile coktan. Ilk kakamizi tesadufen yaptik sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?