Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
konserveyi fasülyeden yaptım domatesleri de yemeklik doğruyorum biraz tencerede öldürüp kaynar kaynar kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatıyorum. Yaprak salamurası biz de yaptık tokatın asma yaprağı meşhurdur bizim buralarda çok olur çok fazla yaptım bende onu nasıl yaptın sen

Kaynar tuzlu suda rengi donene kadar bekletip suyuyla beraber kavanoza sikica doldurup agzini kapattim cok ta guzel oldu ama. Yaparken yapraklar cok kirisik oluyo biraz ugrastiriyo. Sen nasil yapiyon?

Yaprakları önce desteliyoruz üst üste büyük bir leğene düzgünce koyuyoruz ondan sonra kaynar tuzlu suyu üzerine döküyoruz rengi dönene kadar bekletiyoruz biz kavanozlara değil 5 kiloluk bidonlara basıyoruz ve asla o suyu içine koymayız sudan çıkarıp bidonlara aralarını tuzlayarak basıyoruz o kendi suyu çıkıyo zaten

Annemde oyle yapar. Ben daha once yapraklari cigden koyup salamura su koymustum bidona. Ama tutturamadim sarmayi yaptim agizda kopmuyo yapraklar sert olmustu bi daha gozum korktu bu yontemle yaptim ama bu da ugrastiri oluyor iste

Bebislerin yalancı emzikleri için isme özel emzik zinciri yapıyorum ilgilirseniz buradayim

Eklentiler

• IMG_20160827_225335.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20160827_225354.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20160827_225431.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu ara altına yapıyo yaa başa döndük sanki
Siz ne yaptınız nasıl gidiyo kaka sorunu devam ediyo mu hala

Cnm sabirla devam et. Ervada gecen gun ilk kez 3 kere kacirdi o kadar moralim bozuldu ki eyvah dedim yine mi aynisi olacak diye o kadar korktum ki anlatamam. Ama masallah devam etti soylemeye ertesi gunu. Gunde 1 veya cok nadir 2 kere kaciriyor o zamnda yetistiremiyorum kaka diyor ve aninda yapmaya basliyor. O 3 kere kacirdigi zman 2 tane buyuk azilari cikiyor canm bi sinirli bi sinirli cok agrisi var sanirim agridan soylemeyi unuttu oyle farkettim yani. 25 gun oluyor daha 1 kere bile kakayi tuvalete yapmadi cnm. Ama hic kafaya takmiyorum kafaya taksam ona yansitcam belki cisi soylemeyi birakcak o yuzden bu sekilde alistirdim kendimi hergun kaka temizliyorum kendime gorev edindim bu isi. 2 3 aya duzelir umuyorum bakalim. Sen hic kizma ona kac kere kaciriyor?

Tebrik ediyorum seni canım. O ara kaçırıyordu hep hiç söylemiyordu ama düzeldi çok şükür cnm ben de hiç kızmadım tabi her defasında anlattım ona şuan çok iyi çok şükür

Ama hala yemek problemi yaşıyoruz bugün balık yağına başladım ilk kulladığımda iştahı düzelmişti

Sevindim cnm tekrar soylemesine ara ara olabiliyor demek ki boyle. Zorla mi yemek yediriyosun? Istahi falan mi kapali? Bende zorla yediriyorum yani zorla dedigim oyalaya oyalaya. Oyle yiyor sadece. Surekli yediriyorum ama kilo almiyor artik biraktim bende kafaya takmiyorum cnm saglikli olsunda zayif olsun ne yapayim ileride de kilo vermeye calisacaklar:)))
Gunluk protein kalsiyum karbonhidrat ihtiyacini rahat rahat karsiliyor o yuzden icim rahat varsin kilo almasin da saglikli olsun yavrularimiz

O kadar zor yiyo ki bazen yediremiyorum bile zaten peynir yumurta yoğurt yemiyo süt içmiyo telefonla salıncakla yemek yediriyorum.
Ben sana hep diyodum cnm sağlıklıysa takma kafana diye bizimkinin de boyu kısa ona bakarsan genetiktir böyle şeyler demekki erva ilerde fiziği çok düzgün bir kız olacak :)

Yazicaktim unuttum cnm bi de ben 3 ay boyunca yatmadan once mama yedirdim ervaya ama yarim kilo bile almadi hic ise yaramadi. Bi de yavrum ilk baslarda hic yemiyodu tadini unutmustu zorla yedire yedire alismisti. Ee cnm kahvaltida ne veriyosun ogle yemeginde falan? Disleri cikiyo olmasin cnm belki agrisi vardir ondan yemiyodur.

Erva gun icinde mutlaka 1 yumurta 1 kase yogurt yer. Sutu yasakladi doktor kabiz diye onun yerine aksam yatmadan 1 bardak ayran iciriyorum cnm bayagi boyu uzadi gorenler fark ediyo yani onlari yemiyosa ayran dene cnm o da cok faydali bi de ben 1 aydir sabah aksam dut pekmezi veriyorum ervaya istah aciyomus. Istahi fazla acilmadi ama ben yedirirken o kadar zorlanmiyorum artik tabagini bitiriyo masallah

Ayy varya bahar erva bugun 5 kere kakasini yapti sanirim biraz ishal olmus yarim yarim tam 5 kere kaka temizlemekten bi hal oldum yani. 1 hafta sonra bayram var bayramdan sonra 2 gunlugune sehir disina cikcaz dugun var. Ne yapicam ben o zamnlarda yaa insanlarin icinde yaparsa ha bire bez mi baglasam ama kafa karisikligi da yapmak istemiyom napcam ben

Aa bahar noldu simdi erva kaka dedi hemen kostuk cisini yapti ben hic bakmadim o comesirken suyu doktum bi baktim kakalar gidiyo
Bi sasirdim dondum pantolona baktim kaka falan yok biraz ishal gibi dedim ya anlamadan cikti sanirim ama keske baksaydim anlaticaktim bak ne guzel kaka yapti kizim aferin gibilerinden ama kakalar dokulmustu bile coktan. Ilk kakamizi tesadufen yaptik sanirim

Kahvaltıda yumurta yesin diye menemen yapıyorum bazen peynirli omlet yapıyorum bazen de patates kızartıp üzerine yumurta kırıyorum. Valla ayranı da çok denedim ama beyaz birşey görünce yemiyo yoo bu durum çok üzüyo beni

Sakın bez bağlama çişini söylüyorsa sorun yok bolca kıyafet al yanına ama sakın vez bağlama cnm

Aaa çok sevindim cnm inşallah devamı da gelir bunun yapmıştır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…