Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Kyle canin iste yaklasik 2ayda anca belli olur mesela us,dislerle arasinda iki,ay olmus oluyi
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
hmm anladim canim. sen bebegine ne kadar ekmek veriyosun? ve gunde ne kadar su iciyor?
Kayıtlı Üye
Canm bellı olmuyo genelde yemk yedıkden yarım saat sonra falan su veriyorum kendı ıcmek ıstemeyımce bırakıyor zaten ekmekde her sofrada elıne veriyorum yarım yarım yıyo
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
kızlar bugün aşımız var bakalım hayrunnisa kaç kilo olmuş
Kayıtlı Üye
Hadı bakalım canım yazarsın
Kayıtlı Üye
kızlar kilosu 8.400 boyu da 67 cm bana kilosu biraz az geldi sizce nasıl.
Kayıtlı Üye
Iyı canım daha ne olsun masalah
Kayıtlı Üye
gerçi onemli olan sağlıklı olması
Kayıtlı Üye
kilosu iyiymiş canım. boy kısa galiba biraz:)
dün kızımın ikinci diside cıktı kızlar:) ama o kadar huysuz ki anlatamam 4 gündür annemdeyim bana 2 dakika rahat vermiyo
Kayıtlı Üye
boyunun kısa olması benim elimde olan birşey değil canım allah vergisi
Kayıtlı Üye
Kesınlıkle ya kısa uzun zaten sorun olsaydı kısalığıyla ılgılı bılgılendırılerdı
Kayıtlı Üye
ben öyle korkular atlattım ki boyu kısaymış uzunmuş, kiloluymuş zayıfmış önemli değil benim için beim çocuğum allaha şükür sağlıklıya o da bana yeter. ama bu milletin çocuğuma boy konusunda gereksizce yaptığı yorumlar sinirimi bozmuyo değil. herkezin çocuğu ne kilolu ne de uzun olmak zorunda allah vergisi kimse işin bu tarafını düşünmüyo
Kayıtlı Üye
boyunun kısa olması benim elimde olan birşey değil canım allah vergisi
alındıysan cok uzulurum öyle demek istemedim tabiki de... ona bakılırsa sizin bebekleriniz benimkinden daha hareketli
tabikide herşey allah vergisi kusura bakma gerçekten uzuldum suan
Kayıtlı Üye
ben öyle korkular atlattım ki boyu kısaymış uzunmuş, kiloluymuş zayıfmış önemli değil benim için beim çocuğum allaha şükür sağlıklıya o da bana yeter. ama bu milletin çocuğuma boy konusunda gereksizce yaptığı yorumlar sinirimi bozmuyo değil. herkezin çocuğu ne kilolu ne de uzun olmak zorunda allah vergisi kimse işin bu tarafını düşünmüyo
tekrar kusura bakma
Kayıtlı Üye
yok alıngan bi insan değilim normalde ama bana da hak ver hayrunnisa normal bi bebek ama doğdu doğalı yapılan yorumları bi bilsen bi ara benim çocuğum gelişmiyo gözüyle bakıyordum. götürmediğim doktor da kalmadı hepsi de bana kızdı senin çocuğun gayet normal diye. anne baba çok uzun değil o da çok uzun olmaz zaten
Kayıtlı Üye
benim için önemli olan sağlığı
Kayıtlı Üye
Kızlar böyle seylerı sorun etmeyın her bebk farklı her anne farklıdır yanı.
ayrıca bu yerde okudum bebegınızle ılgılı bılgı almak ıstersenız sızın gıbı anne olan kısılere ıletısıme grcın dıyodu buz burada bunu yapıyoruz zaten sen kılosunu sıyluyon o boyunu ben başka bıse hrpımız bırseyler paylaşıyoruz ıste
yanı tabıkı ınsanız herkes herseyı söyler kılısı alınır kımısı kırmak ıstemez elındr olmadan
baharcım sende haklısın ewet srngulde galıba senı üzmek ıstememıs
ewet bızım bebekler daha aktıf Şengül ama senkı prematüre bunu göz önünde bulundur tatlım olur mu hadı bırer gülün bakalım
Kayıtlı Üye
eminim zaten üzmek için söylemediğine elifcim merak etme kızgın veya kırgın değilim bak gülüyorum
Kayıtlı Üye
ay canlarim ya:))) gercekten uzuldum baharcim benimki yavas olmasina ragmen insanlarin soykediklerine hic alinmiyorum. o yuzden oyle soyledim cunku art niyet olarak soylemedim hatta soyle yzacaktim " ah kuzucumun boyu biraz kisaymis galiba" yazacaktim ama oyle yazmisim.. tekrar kusura bakma cevre insani etkiliyo daha once oyle biseylerin oldugunu bilmedigim icin alinacagini hic dusunmedim. baksana benim kiz neredeyse yasina girecek ne donuyo ne surunuyo ne kalkiyo:)))))))))))) ama inan hic umrumda degil saglikli ya o yeter. ilk bas uzuluyodum ama her bebek farkli iste. gercekten uzuldum seni kirdigim icin....
Kayıtlı Üye
Hahh kızlar soyle yaa günaydın bu arada :)