Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
ay canlarim ya:))) gercekten uzuldum baharcim benimki yavas olmasina ragmen insanlarin soykediklerine hic alinmiyorum. o yuzden oyle soyledim cunku art niyet olarak soylemedim hatta soyle yzacaktim " ah kuzucumun boyu biraz kisaymis galiba" yazacaktim ama oyle yazmisim.. tekrar kusura bakma cevre insani etkiliyo daha once oyle biseylerin oldugunu bilmedigim icin alinacagini hic dusunmedim. baksana benim kiz neredeyse yasina girecek ne donuyo ne surunuyo ne kalkiyo:)))))))))))) ama inan hic umrumda degil saglikli ya o yeter. ilk bas uzuluyodum ama her bebek farkli iste. gercekten uzuldum seni kirdigim icin....
yok kuzum üzülme kıyamam ben fevri davrandım. aslında hiç alıngan bi insan da değilimdir ama çevrenin beni nasıl üzdüğünü anla işte. neyse boşveeeeerr bebişler sağlıklı ya önemli olan bu
Kayıtlı Üye
Hahh kızlar soyle yaa günaydın bu arada :)
günaydın şekerlik
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
aynen oyle canim bana kizmamana sevindim.
Kayıtlı Üye
sizlerde gunaydin hatta iyi aksamlar:)
biraz gec oldu ama... kizlar kizim bugun neredeyse hic bisey yemedi acaba disleri yuzunden mi elifcim? hicbisey yemek istemiyo
Kayıtlı Üye
kizlar sizlere 1 hafta kadar yazamicam interneti bitirdim. 1 hafta sonra gorusmek uzere :)
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ewet tatlım oyusden dır bızım kız da öyle valla zayıfladı bole hatta oldu canım görüşürüz soyledıgın ıyı oldu merak,edrdık yoks :)
Kayıtlı Üye
benim kızda buaralar çok huysuzlaştı sanırım dişler rahatsız ediyo. yarın doktor kontrolümüz var doktora da baktırayım bi
Kayıtlı Üye
elifcim sen nerelerdesin hiç sesiniz çıkmıyo :)
Kayıtlı Üye
Vala canm burdayimda yogunllukdan fursat bulup girebiliyonmu desene
Sen napiyon canim nasilsin
Kayıtlı Üye
kizlar ben geldim:) neler yapiyosunuz bakalim?
Kayıtlı Üye
kizlar ya yardiminiza ihtiyacim var 4-5 gundur acayip uyku problemi yasiyoruz delirmek uzereyim. gece 3 te bi kalkiyo sabah 6 da uyuyo gece hep ayagimda salliyom besiginde agladigi icin.
gunduzleri 2ser saat uyuyan kizim simdi yarim saat uyuyor...
Kayıtlı Üye
Nerelerdesin,seker SEN kis srn yokdun bisde bide yazmadik
Kayıtlı Üye
Ya tatlim disleridir onu,huzursuzlastiran yada hasta olacaktir buzim kiz suan hasta gece atesliydi keyfi yok pek yaninda durursam iyi iste Bu arada 4tane dislerimiz oldu . Sizde durumlar nasil ?
Kayıtlı Üye
hayrunnisa o kadar huysuz ki bu ara kucağımdan inmiyo ateşi inip çıkıyo uyku problemi de var bi çıksaydı şu dişler yaaa
Kayıtlı Üye
kızlar diş jeli kullanıyor musunuz. ben kullanmak istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kayıtlı Üye
Canm bm calpol dış jelı kullanıyorum şuan kullanmıyorum ama dokt.nasıl dayansın surmessen demıstı dış agrısındandır o,canm sur sen genede naspsınlar yazık
Kayıtlı Üye
yarın gidip alayım bari yaa çok huzursuz kıyamıyorum ona
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ewet canm sürüp varya buda dış jelıymıs ıste dokt. Yazmıştı bızede ağrı kesıcıyle bırlıkte
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
kızlar diş jeli kullanıyor musunuz. ben kullanmak istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bizim dr tamamen bitkisel olan bir jel verdi Alerjikka diye onu kullaniyoruz. 5.5 aylık oğlum