Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
baharcım dişleri cıkacaktır onun. bende diş jeli kullandım ama pek faydası oldugunu duşunmuyorum sursemde ağlıyodu.

elifcim hastalıkla falan ilgisi yok. hasta olmadı. surekli uykusuzum gece surekli mızırdıyo aglıyo. bacagımda sallamaktan bileklerim agrıdı artık kafayı yicem 1 haftadır böyle.

bu arada dislerine cok sevindim:) onlarda bi sıkıntı yasadınız mı?

bakalım bizim usttekiler ne zaman cıkacak. senin 2 dişin daha cıkar. ustteki 4 diş aynı zamanda cıkıyo. 8-12 ay arası cıkıyolar

Ewet canm sana dedım bıkıyorum netın bıttıgını ama merak,ettım ıste :)
oh,oh ne güzel mısafır ıyıdır ya bende bu ara bu gezıyom kızıda hasta ettım üstüne ama hala gezıyom .
dokt.goturdum nısayı boğazları kızarmış petıtus verdı normalde olmaz ama antopıyodıkten ıyıdır çok aazar wer dedı werdım bakalım ıyı grldı yazık öksürünce bu aglıyo çok,kotu ısutmıs ya kızlar yaa

faydasını gördünüz mü peki iyi geldi mi. bizim doktor da aynısı valla

Yani şöyle söyleyeyim, geçen gece jeli sürmeyi unutmuşum. Sabah 5te kıyamet koptu. Ama onu sabahları yemekten sonra ve akşam uyumadan önce surdugum zaman daha rahat geçiriyor günü de geceyi de.

aaaa uzuldum canim ya bizde disari cikalim biraz essin ruzgar hemen basliyo sumukler akmaya ama oyle kotu oksurmuyo cok sukur.

ya elifcim benim kiz hep kabiz hep kabiz inanki biktim. zeytinyagi veriyom olmuyo alttan enjekte ediyom olmuyo fitil veriyom olmuyo surup veriyom olmuyo anca hergun kayisi ve cekirdekli kuru uzum kaynatinca yapabiliyo ama hergun vermem gerekiyo birgun vermiyim yine basliyo. onu verincede meyva veremiyom yararli yararsizmi ne yapsam dusunmekten kafayi yemek uzereyim.

Yanı canım bılmıyorum kı hıc araştırmadım bılgumde yok bu konu ıle ılgılı.
bu arada kızlar bebıslerınız nasıl emekleme falan ayakda duarabılıuomu yada bır yere tutunup cıkabılıyomu yanı ayağa kalkabılıyomu yemelrı nasıl

Hayrunnisayı iki saniye bırakamıyorum heryerden tutup kalkıyo kanepenin sonunda almak istediği birşey olursa tuta tuta gidip alıyo komando gibi sürünüyo. Yemesi çok iştahlı değil bazen iyi yiyo bazen hiç yemiyo. Ama buna şükür en azından sağlıklı. Bu arada bana çok düştü hiç bırakmıyo beni

Bızımkı de öyle bazen güzel yıyo bazen yemek ıstemıyo ama sofrada elone ekmek eerıyorum ıcını kuuck küçük koparıyo yıyo çok komık ya :)

kalkıyo ewet bızımde öyle şuan kalkınca gerı oturamuyo kotkuyo dusucem dıye kalabalıksa bıIm kız da öyle yaa hep benı ıstıyo

al benden de o kadar. bu sabah kahvalti hazirliyom o da yurutecte yanima kadar geldi bir baktim ayaga kalkip bacagimi tutmus simsiki burakmiyo donumu asagiya indirecekti beni istiyo. bazen yakami tutuyo birakmiyo:)

yeme konusunda dediginiz gibi bazen yiyo bazen yemiyo hersabah ceviz yediriyorum. bi de bu aralar patates kizartmasina cok alisti hersabah onun icin yapiyom cok guzel yiyo

otururken yuzustu donuyor sadece. bir de uyurken yada sirtustu yatarken 90 derece donup kafasini acayip geriye atiyo ama hala tam donebilmis degil. ayakta durmaya bayiliyo elinden tutup gezdireyim aksama kadar gezer:)

patates kızartması ağır olmaz mı onun için canım yağ bakımından

ben cok az yag kullaniyorum. 5-6 tane yiyo bebekte olsalar vucudun yaga ihtiyaci varmis canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…