- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
aaa bitkisel miymiş o.Bizim dr tamamen bitkisel olan bir jel verdi Alerjikka diye onu kullaniyoruz. 5.5 aylık oğlum
elifcim o kadar mızmız oldu ki anlatamam kullanayım bari ben de 4 aydır şiş damaklar çok zor çıkaracak dişleriEwet canm sürüp varya buda dış jelıymıs ıste dokt. Yazmıştı bızede ağrı kesıcıyle bırlıkte
aaa bitkisel miymiş o.
bana mı dedin canım bunu. demiştim ya netim bitti diye. şimdide annemlerdeyim yazamıyom yarına da gunum var bayagı doluyum anlıcan:)Nerelerdesin,seker SEN kis srn yokdun bisde bide yazmadik
faydasını gördünüz mü peki iyi geldi mi. bizim doktor da aynısı vallaEvet, içinde Karanfil yağı, nane yağı, okaliptüs yağı ve mentol var.
Bizim dr zaten ne ilaç kullanıyor ne de doğal olmayan herhangi bişey.
faydasını gördünüz mü peki iyi geldi mi. bizim doktor da aynısı valla
aaaa uzuldum canim ya bizde disari cikalim biraz essin ruzgar hemen basliyo sumukler akmaya ama oyle kotu oksurmuyo cok sukur.Ewet canm sana dedım bıkıyorum netın bıttıgını ama merak,ettım ıste :)
oh,oh ne güzel mısafır ıyıdır ya bende bu ara bu gezıyom kızıda hasta ettım üstüne ama hala gezıyom .
dokt.goturdum nısayı boğazları kızarmış petıtus verdı normalde olmaz ama antopıyodıkten ıyıdır çok aazar wer dedı werdım bakalım ıyı grldı yazık öksürünce bu aglıyo çok,kotu ısutmıs ya kızlar yaa
Çok teşekkür ederim deneyecem bu ilacıYani şöyle söyleyeyim, geçen gece jeli sürmeyi unutmuşum. Sabah 5te kıyamet koptu. Ama onu sabahları yemekten sonra ve akşam uyumadan önce surdugum zaman daha rahat geçiriyor günü de geceyi de.
patates kızartması ağır olmaz mı onun için canım yağ bakımındanal benden de o kadar. bu sabah kahvalti hazirliyom o da yurutecte yanima kadar geldi bir baktim ayaga kalkip bacagimi tutmus simsiki burakmiyo donumu asagiya indirecekti beni istiyo. bazen yakami tutuyo birakmiyo:)
yeme konusunda dediginiz gibi bazen yiyo bazen yemiyo hersabah ceviz yediriyorum. bi de bu aralar patates kizartmasina cok alisti hersabah onun icin yapiyom cok guzel yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?