Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Bak sengulcum bu,ara hareket etmıyo yurutecde sıye yakımıyodun sımdı,yanıma kadar,gelıp,srnı cekustırıyo gördü mü :)
bızım kız artık sewmıyo yurutecı en,fazla 10dk.daha fazla aglıyo
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
eee neler yapiyosunuz bakalim kizin cok tatli ne yiyor resimde?
teşekkürler canım ayva yemeye çalışıyordu daha çok diş kaşıyordu :)
Kayıtlı Üye
kızlar kereviz yediriyor musunuz bebişlere beyin gelişimleri için çok faydalı. sebzeli çorbasını yapıyorum hayrunnisa çok severek yiyo önceden sevmemişti
Kayıtlı Üye
Ben daha hic denenedim baharcim yaa AMA hersrydr weriyirum bn
Kayıtlı Üye
ben de yeni başladım zaten elifcim ama gerçekten çok faydalı. bir de bıldırcın yumurtasına başlamayı düşünüyorum haftada birkez ondan yedircem
Kayıtlı Üye
Ewet onu bnde dusunuyirum AMA mamasina katmak mi,daha iyi oyle wermek mi?
Kayıtlı Üye
valla hayrunnisa karışımları pek sevmiyo direk veririm galiba
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
kızlar kereviz yediriyor musunuz bebişlere beyin gelişimleri için çok faydalı. sebzeli çorbasını yapıyorum hayrunnisa çok severek yiyo önceden sevmemişti
kerevizi daha once soylemistin canim evet ben sik sik veriyorum.
benim kiz toplum icinde cok agliyor. dun aksam gunde surekli agladi. 10 gun buyuk olan arkadasi gikini dahi cikarmiyo. emekliyo anne diyo mamasi gelince hmm mama diyor gel baba diyor cesit cesit oyunlar yapiyor. benimkisi de anca agliyor herkesin yaninda bas basbasayken bile surekli mizir mizir o kadar bunaldim ki bugun agladim. bisey ogretmeye calisiyorum hergun yaptiriyorum ama yapamiyo gercekten cok uzuluyorum...
Kayıtlı Üye
kereviz corbanin tarifini verirmisin? canim
Kayıtlı Üye
kerevizi daha once soylemistin canim evet ben sik sik veriyorum.
benim kiz toplum icinde cok agliyor. dun aksam gunde surekli agladi. 10 gun buyuk olan arkadasi gikini dahi cikarmiyo. emekliyo anne diyo mamasi gelince hmm mama diyor gel baba diyor cesit cesit oyunlar yapiyor. benimkisi de anca agliyor herkesin yaninda bas basbasayken bile surekli mizir mizir o kadar bunaldim ki bugun agladim. bisey ogretmeye calisiyorum hergun yaptiriyorum ama yapamiyo gercekten cok uzuluyorum...
her çocuk birdeğil ki şengülcüm üzülme boşuna önceden ben de öyleydim ama şimdi takmıyorum daha sağlıklı olsun yeter
Kayıtlı Üye
kereviz corbanin tarifini verirmisin? canim
tereyağında bir miktar unu kavuruyorum çok fazla kavurma çorban sıyahımsı olur. kavrulunca yeteri miktarda su koyup arada karıştırarak kaynatıyorum bu aradaçok su koyma una göre ayarla biraz kıvamlı olursa daha güzel oluyo. içerisine kereviz , havuç , patates , karnıbaharı minik minik küp küp doğruyorum çorba kaynayınca onları da içerisine atıp yumuşayana kadar kaynatıyorum soğuyunca yediriyorum
Kayıtlı Üye
Canim Benin be uzuluyon bizim kiz da oyle roplumda surekli agliyo mutlu,olmuyo kalabaligi,sewmiyodur brlki sakin kalmak istiyodur yani nite oyle dusunuyonki SEN yaa her cocuk bit deil
Kayıtlı Üye
aynen öyle benim kız nefret ediyo kalabalıktan
Kayıtlı Üye
ya kizlar beni mutlu ettiniz. haklisiniz ama bu kadar kafama takmamin nedeni biraz da onlar. bana diyolar ki sen bu kizi hic insan icine cikarmiyon mu? deyip deyip guluyolar o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. neymis bisey olunca hemen cocugumun yanina kosuyomusum. cam kavanozda saklar gibi sakliyomusum falan... o kadar canim sikildi ki sinirlerim bozuldu. onlara cevap veremedim ama bi dahakine catir catir konusucam.
Kayıtlı Üye
tesekkur ederim tarifi denicem sonra catalla ezerek mi veriyosun?
Kayıtlı Üye
ya kizlar beni mutlu ettiniz. haklisiniz ama bu kadar kafama takmamin nedeni biraz da onlar. bana diyolar ki sen bu kizi hic insan icine cikarmiyon mu? deyip deyip guluyolar o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. neymis bisey olunca hemen cocugumun yanina kosuyomusum. cam kavanozda saklar gibi sakliyomusum falan... o kadar canim sikildi ki sinirlerim bozuldu. onlara cevap veremedim ama bi dahakine catir catir konusucam.
offf ben anlamıyorum bu insanları bu çocuğun prematüre olduğunu bilmiyorlar mı? işte görüyorsun dimi canım çevre nasıl etkiliyo insanı seni çok iyi anlıyorum. ama takma boşver insanlar bazen çok boş konuşuyo. susma sen de söyle prematüre bu çocuk diye . akşama kadar yalnız sessizliği seviyo diye söyle
Kayıtlı Üye
tesekkur ederim tarifi denicem sonra catalla ezerek mi veriyosun?
yok ezmiyorum küçük küçük doğruyorum zaten öyle parça yemeyi seviyo hayrunnisa ama sen ezmek istersen ezebilirsin canım
Kayıtlı Üye
cok dogru soyluyosun o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sana. ne diyecegimi de bilemedim. cocugumla ilgileniyorum istune titriyorum diye laf yiyecegimi hic bilmezdim.
Kayıtlı Üye
ne kadar boş konuşuyobu insanlar yaa . yok arkadaş kim ne derse desin bebek anne sevgisiyle büyür anneye enihtiyacının olduğu dönem tabi üzerine titreyecez .herkez gözü kapalı büyütmüş bizden de onu bekliyorlar
Kayıtlı Üye
ay agzina saglik. ama gel de anlat iste. bi gor var ya hepsi birden saldirdi neye ugradigimi sasirdim. ben ne diyim bi daha yaparlarsa? bende bi huy var insanlari kirmak istemedigim icin agir konusamiyorum sonrada boyle kendim uzuluyorum. cok sinir oluyorum