Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ay agzina saglik. ama gel de anlat iste. bi gor var ya hepsi birden saldirdi neye ugradigimi sasirdim. ben ne diyim bi daha yaparlarsa? bende bi huy var insanlari kirmak istemedigim icin agir konusamiyorum sonrada boyle kendim uzuluyorum

valla ince düşünen hep biziz kimse bize karşı böyle değil yerine göre konuşacaksın tabi kırmadan incitmeden de söyleyebilirsin.sana bir daha üzerine titreme derlerse o bana allahın emeneti tabi titreyecem de. onun bana en ihtiyacı olduğu zamanda kendi haline bırakamam onu de

valla ben o düşüncedeyim allahım bana sağlıklı bir evlat vermiş neden üzerine titremeyeyim kendi haline bıraksam allah korusun birşey olsa Allah'ım bana sormaz mı bunu, niye sahip çıkmadın diye. haksız mıyım ?

amaaaaann takma be güzelim boşver kim ne dersedesin gül geç

cok dogru soyluyosun canim. eger bi daha derlerse. ben bundan ancak gurur duyarim ne mutlu bana dicem.

kızlar, kızlarınıza doğum günü partisi yapacak mısınız ? hazırlık falan yapıyor musunuz ? ben başladım hazırlığa

neler yapiyosun canim? tabikide yapicam ama ben boyle seyleri pek sevmiyorum ama kucuk bisey yapmayi planliyorum acikcasi. o gun fotografcida resim cekinicez bunu sizde yapin bence hatira kalir. o zaman yuriyecek mi cok merak ediyorum yaa

valla ben de sevmezdim ama kızımın ilk doğum günü heveslendim. reklamcıda büyük bir afiş hazırlatıcam renkli kartonlardan duvar süsleri hazırlayacam salanu süsleyecem kıyafetini de hazırlıyorum zaten çok güzel birşeyler var aklımda

cok iyi dusunmussun canim. ilk oldugu icin brnde ozen gostericem.

simdi cok guzel seyler yapiyolar yaa degisik degisik. bu arada kizina ceviz veriyon mu?

bu arada kizim 10 gundur alkis yapiyor o kadar tatli ki ogrettim aklina geldikce gun icinde hep yapiyor:) apartman icinde sesinin yanki yapmasi hosuna gidiyor ha bire bagiriyor:)))))

Kizlarrrr bends bugun girdinm,nerde Bu,kizlar sesleri,soluklari,cikmiyo yazayim dedim .megersem bans bildiri gelmiyomus hic,farkinda deilim group bakiuodum AMA hic konu yokdu,simdi okudum tum,mesajalri netim bitmedi,yaa cok,var,hatta...
cok,konu kacirmisim yaa

sengulcum takmaaa boswer... Oncelikle cocuk biizm yani onlara goremi hareket edecez bnde eger bi,ortamda laf sokulursa onun karsiligini wermessem catlarimm hic uuzluecekmi kiracammi demem sende yap aynini cunku,insanlar,bundan anliyo bnce

gelelim asil dogum gunu meselesine BN yapmayi dusunuyorum AMA gunumde deil cunku adanaya gidrcem dugunumuz var kucuk capli orda yaparim AMA daha,sonra,oruc oluyo zatrn ondan sonrada kaynimin dugunu var arti k.validemin ewi,tasinacak,bit,suru,is yani..
oyisden,duginden sonra yapacam Parti,seklinde adanya gittigimde Anne kiz kombinlerine bakacam bi,yas hediyesi yaptircam,vede yengemin tanidigi,matbaci,var adanada ona dogum gunu karti yaptircam kendi,kizina yaptirmisti,cok hosdu,hazirlliklar falan,iste bnde boyle

BN cewizi biraktim bi,ara,AMA tekrar baslatacam ins.
sengulcum,ayni,bizim kizda,bi,alkisi ogrendi aklina geldikce yapiyo cok komik,yaa :)

Ayyy kizlar basil oldiysa hic gormedim yaziklarinizi vede sylurekli girip bakiyorum yani nite bunlardan,ses soluk,cikmiuo yazayim,dedim bit,suru,seyyy....

bu arada kizim 10 gundur alkis yapiyor o kadar tatli ki ogrettim aklina geldikce gun icinde hep yapiyor:) apartman icinde sesinin yanki yapmasi hosuna gidiyor ha bire bagiriyor:)))))
oyy kuzu yaa çok sevimliler bizimki de aklına düştükçe kaldırıyo ellerini oynuyo alkış yapyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…