- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
ay agzina saglik. ama gel de anlat iste. bi gor var ya hepsi birden saldirdi neye ugradigimi sasirdim. ben ne diyim bi daha yaparlarsa? bende bi huy var insanlari kirmak istemedigim icin agir konusamiyorum sonrada boyle kendim uzuluyorum
valla ince düşünen hep biziz kimse bize karşı böyle değil yerine göre konuşacaksın tabi kırmadan incitmeden de söyleyebilirsin.sana bir daha üzerine titreme derlerse o bana allahın emeneti tabi titreyecem de. onun bana en ihtiyacı olduğu zamanda kendi haline bırakamam onu deay agzina saglik. ama gel de anlat iste. bi gor var ya hepsi birden saldirdi neye ugradigimi sasirdim. ben ne diyim bi daha yaparlarsa? bende bi huy var insanlari kirmak istemedigim icin agir konusamiyorum sonrada boyle kendim uzuluyorum. cok sinir oluyorum
onun interneti bitti kesin canim. bu siralar bitiyor cunkuelifcim nerelerdesin merak ediyorum
cok iyi dusunmussun canim. ilk oldugu icin brnde ozen gostericem.valla ben de sevmezdim ama kızımın ilk doğum günü heveslendim. reklamcıda büyük bir afiş hazırlatıcam renkli kartonlardan duvar süsleri hazırlayacam salanu süsleyecem kıyafetini de hazırlıyorum zaten çok güzel birşeyler var aklımda
veriyorum ceviz antep fıstığı kavrulmamış badem falan veriyorumsimdi cok guzel seyler yapiyolar yaa degisik degisik. bu arada kizina ceviz veriyon mu?
oyy kuzu yaa çok sevimliler bizimki de aklına düştükçe kaldırıyo ellerini oynuyo alkış yapyobu arada kizim 10 gundur alkis yapiyor o kadar tatli ki ogrettim aklina geldikce gun icinde hep yapiyor:) apartman icinde sesinin yanki yapmasi hosuna gidiyor ha bire bagiriyor:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?