- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
doğum günü için çok güzel şeyler var bende parti şeklinde yapıcamKizlarrrr bends bugun girdinm,nerde Bu,kizlar sesleri,soluklari,cikmiyo yazayim dedim .megersem bans bildiri gelmiyomus hic,farkinda deilim group bakiuodum AMA hic konu yokdu,simdi okudum tum,mesajalri netim bitmedi,yaa cok,var,hatta...
cok,konu kacirmisim yaa
sengulcum takmaaa boswer... Oncelikle cocuk biizm yani onlara goremi hareket edecez bnde eger bi,ortamda laf sokulursa onun karsiligini wermessem catlarimm hic uuzluecekmi kiracammi demem sende yap aynini cunku,insanlar,bundan anliyo bnce
gelelim asil dogum gunu meselesine BN yapmayi dusunuyorum AMA gunumde deil cunku adanaya gidrcem dugunumuz var kucuk capli orda yaparim AMA daha,sonra,oruc oluyo zatrn ondan sonrada kaynimin dugunu var arti k.validemin ewi,tasinacak,bit,suru,is yani..
oyisden,duginden sonra yapacam Parti,seklinde adanya gittigimde Anne kiz kombinlerine bakacam bi,yas hediyesi yaptircam,vede yengemin tanidigi,matbaci,var adanada ona dogum gunu karti yaptircam kendi,kizina yaptirmisti,cok hosdu,hazirlliklar falan,iste bnde boyle
Dişleri huzursuz ediyordur tatlım ama yine de okuttur tabi. Kızımın tütü etek takımını ben yapıyorum biliyorsunuz onun kıyafetine uygun ben de kıyafet alıcam kendıme tabi tütü etek değilaa bende netin bitti zannettim
evet bahar aklina eldikce yapiyolr:) bu arada kziim sinunda dondu:) gece beraber yatiyoduk bi baktim donmus coj sevindim yaa.
benim kizi bigun okutmaya goturucem gece boyunca mizir mizir surekli mizirdiyo garip bi huy edindi.
dogm gunune gelince bende aile icinde yapmayi planliyorum tutu etek ve "erva 1 yasinda" baskili tsort u ile:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?