Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
doğum günü için çok güzel şeyler var bende parti şeklinde yapıcam

aa bende netin bitti zannettim

evet bahar aklina eldikce yapiyolr:) bu arada kziim sinunda dondu:) gece beraber yatiyoduk bi baktim donmus coj sevindim yaa.

benim kizi bigun okutmaya goturucem gece boyunca mizir mizir surekli mizirdiyo garip bi huy edindi.

dogm gunune gelince bende aile icinde yapmayi planliyorum tutu etek ve "erva 1 yasinda" baskili tsort u ile:))))

Dişleri huzursuz ediyordur tatlım ama yine de okuttur tabi. Kızımın tütü etek takımını ben yapıyorum biliyorsunuz onun kıyafetine uygun ben de kıyafet alıcam kendıme tabi tütü etek değil

Ewet,bnde dusunuyorum elbise tarzinda dusunuyorum bnde adanadan bakarim buyuk ihtimal orda kucik capli yaparim burdada kalabalik oluruz .
bakalim nasil,olacak once biizm oluyo 21 mayis AMA,gec yapacam gerci ben

ya bahar sorma facede resin atmislar Anne kiz cok komik,ya,Para verseler gene giymem oyle komik seyleri yaa cik,abes duruyoo :)

aynen öyle elifcim çocukla aynı giyinicem diye neler giyiyorlar o da çok komik oluyo.

Al,bendende okdara AMA Ben kapaliyim ya bi elbise dusunuyorum teseettur srklinde nisayada bakalim iste basil olursa

ben de elbise düşünüyorum elifcim. bu ara havalar kötü önümüzdeki ay çıkarım bi alışverişe

kızlar kızımın doğum gününe saçımı boyatmayı düşünüyorum hamile kalmadanönce de kızıla boyuyordum ama şimdi çok sarı olmayan bi röfle modeli buldum onu düşünüyorum. süte geçer mi sizce sakıncalı mıdır

benim saçım da bu boyda zaten hiç böyle bir renk kullanmadım köklü bi değişiklik istiyorum kendimde

Aaaa dccoookk guzelmis baharcim yakisir ins.ya eewey dedigim gibibulabilrisem iste ayni elbiseden,nisayada olcaka sekilde bakalim naisl olacak BN kapali,oldigim icin sac derdim yok :) Bu,arada sute gecip gecmeme konisunda bi fikrim yok AMA zatrn,yasina girmis oluyo herseyden,yiyebilir sorun olmsz galiba ya grnede arastir tatlim

Al benden de okadar varya bugun halasina gittik 5yasinda kizi var allahimmm basil yaramazliklar gotmelisiniz,ewdede oyle bes dakka durmuyo AMA birds babaci oldu kiii

bizimkileri babaları doğurmuş sanki bizimki de çok düşkün babaya. gündüz babası evde yokken aaaa baba gelmiş diyorum bi heyecanlanıyo arıyo hemen yürüteçdeyse oda oda arıyo

Bnde adini,soyluyorum etrafa bakiniyo Baba gelince beni,unutiyolar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…