Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
valla benim kiz asla babaci degil. babasi o kadar ilgi gosteriyo isten yorgun gelmesine ragmen ilgileniyo ama yok ondayken bile gozunu benden ayirmiyo bana sariliyo oynuyo acayip duskun. babasinin suratina dahi bakmiyo valla:))
oynama konusuna gelince eh iste bazen hareketli bazen hareketsizgecede surekli donmeye calisiyo.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
NE guzel sengul bak iyice hareketleniyolar artik ya
Kayıtlı Üye
Baharcim ilk dogdukalrinda neydi halimiz oyle ya ayyy aklima geldi simdede NE aglardim yaa annelik Bu,olsa,gerek,cok,sukur simdi sagliklilar iyiler rabbim olmaymalarada werdim ins.
Kayıtlı Üye
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Baharcim ilk dogdukalrinda neydi halimiz oyle ya ayyy aklima geldi simdede NE aglardim yaa annelik Bu,olsa,gerek,cok,sukur simdi sagliklilar iyiler rabbim olmaymalarada werdim ins.
ayyyy evet yaa neler yaşadık öyle ama şimdi çok şükür sağlıklı bebişleriimiz var. evet allahım isteyen herkeze versin
Kayıtlı Üye
Aynen canım ya bınlerce şükür su halımıze
Kayıtlı Üye
kızlar yarın benim doğum günüm haftaya cuma da eşimin doğum günü bu sene de ben ona sürpriz hazırlıyorum :)
Kayıtlı Üye
neler hazirliyosun bakalim?:)
Kayıtlı Üye
kizlar size bir sorum var. namaz kiliyor musunuz?
Kayıtlı Üye
neler hazirliyosun bakalim?:)
eşime dedim ki bu sene bana sürpriz felan hazırlama dedim geçen sene çok güzel bir sürpriz yaptın dedim bu sene sana da bana da doğum günü yok dedim önceleri niye falan dedi ikna ettim. amaaaa ben tabiki ona bir sürpriz yapıcam ablamın ev bize çok yakın. eşime ceket aldım ablam o ceketin aynısının pastasını yaptıracak. pasta börek bütün hazırlıkları yapıp ablama götürecem. akşam oraya oturmaya gidecez. normalde eşim bizi oraya bırakır biraz arkadaşlarıyla takılır sonra yanımıza gelir. bizi bırakınca ablam balkondan bağıracak samet iki dakika gelsene bi diye içeri girince de sürpriiiiiiizzzzzz
Kayıtlı Üye
kizlar size bir sorum var. namaz kiliyor musunuz?
ben önceden çok bağlıydım namazımı hiç bırakmazdım ama şimdi bir türlü konsantre olamıyorum başlıyorum ama sonra tekrar bırakıyorum bu daha günah onu da biliyorum. kılmayı da çok istiyorum ama kuranımı okurum
Kayıtlı Üye
cok iyi bi fikir bence:))
Kayıtlı Üye
Aaaaa çok güzel yaa bnde esımın doğum günümde burda olmayacam ama dusumyorum bıseler yapmayı vok,güzel olur
Şengül bu,turlu rayına,oturtadım namazlarımı yasa
Kayıtlı Üye
Aynen ya,esım kızıyo nedne böyle dıye oda öyle ama ıste bılmıyorumm yaaa
Kayıtlı Üye
ben önceden çok bağlıydım namazımı hiç bırakmazdım ama şimdi bir türlü konsantre olamıyorum başlıyorum ama sonra tekrar bırakıyorum bu daha günah onu da biliyorum. kılmayı da çok istiyorum ama kuranımı okurum
bende oyle cok uzuluyorum. esim namaza yeni basladi daha onceleri ben arada kilardim ona da soykerdim o hic orali olmazdi. hic kilarken gormemistim 1 aydir kiliyo cok da mutluyum kildigi icin. benim kilip onimun kilmadigi zamanlarda cok uzuluyodum simdi istedigim oldu o beni tesvik etmeye basladi ama kendimi bi turlu veremiyom yani husu ile kilamiyom o zamanda icimden kilmak gelmiyo zoraki kildigim icinde mutlu olamiyom.
Kayıtlı Üye
a
Aynen ya,esım kızıyo nedne böyle dıye oda öyle ama ıste bılmıyorumm yaaa
seytan vesvese veriyo iste
Kayıtlı Üye
Aynen bnde öyle ya,huşu ıle olmayınca da ıcıme sınmıyo
Kayıtlı Üye
Kesınlıkle ya öyle oluyor ama en kısa zamanda baslarız ıns.tesvık,edelım bırbıromızı
Kayıtlı Üye
o yuzden konuyu actim ya zaten canim. ne yapicaz bikmiyirum
Kayıtlı Üye
Iyı yapmasın canm ya aynen tesvık edelım ıste ıyı olur ıns.