Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
başlayıp bırakmak çok daha günah kızlar kendimizden emin olunca başlayalım bence

bu gece hayrunnisa hiç uyumadı bende de hiç hal kalmadı o kadar bitkin ve halsizim ki anlatamam size

Aaaa dısler canım dısler ağrı yapıyodur ya kuzucuk yasa seende yorulmusndur baya atesıne dıklat et tatlıları

bugün huysuzdu hep kucağımdan inmiyo.bi patlasa şu dişler yaaa

kızlar bebişleriniz diş çıkarırken yanaklarında kızarıklık oldu mu. allık sürmüş gibi. iki gündür kızımın yanakları pembe pembe

Canım endıselme senın bu haftaya kalmaz dış patlatır bızım,kızın yanığı kızarmayı gectım ağzı,yusu yara oldu . Ve şuan da azılar yolda her an bıade uykusuz geceler gecırebılırız yanı

Canım bu arada dun unuttum kusura bakma DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN NICE SENELERE VE YASLARA INS.BEBISIN VE ESINLE BIRLIKTE...

baharcim dogum gunin kutlu olsun mice saglikli gunlere. gec oldu biraz.

banada bildirim gelmemis kizlar ya neden boylr oluyor

disi yuzundendir canim. uyudugu zaman uyu sende cok zor oliyor. benim kizin daha 2 disi var. her dis cikaravaklarinda boyle mi olacak ya gece mutlaka 2-3 saat uyumuyor benimki zombi gibi oldum artik elifcim kac disiniz var sizin? benim 1 aydir 2 tane var.

Canm bızım çıkalı 4ay oldu 4tane var ıkısınıde aynı anda çıkardı bzıım kız yanı aynı anda alt aynı anda üst çıktı şuan da azılar çıkacak belırdı,artık ama onlarda ılk dısler kadar ağrı lı oluyormuş mesela üstler çıktığında dansıcı oldu ewet ama ılkonkı kadar deıl bu kıs böyle kızlar bakalım

bnde bu nerelerde yazmıyo dıuorum sana da bıldurı gelmedı arada gör sayfaya öyle bak canm ben öyle baktımda gördüm . Tüm mesajlarıı

yazık bebişlerimize yaa şu diş ne kadar yoruyo onları

Kesınlıkle ya kıloları normale bınıyo tam dıyoruz hopp dış ler cıkıyo huzursuzlanıp,yemıyolarda

bende oradan gordum canim. 9 aylikken 2 diside cikmisti 1-2 ay sonramu cikar dersin ust disler? hicbisey yok daha ama ilklerde de bisey yoktu biliyon

valla ben zorlayıp yemekten soğutmuyorum beni emiyo nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…