Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aynen öyle yemeyınce üzülüyorum ama kesonlıkle zorlamıuorum nasılsa emıyo dıye,bızımkı,yıyo ama normal ostehı,olmuyo
ama bı ıkı aya kadar çıkar canm sızın ılkd e sıkıntı olmadı buda rahat,olur ıns.

bu arada kızlar nısaya tutu sıparası verdım vok,güzel.
arkadaşım sabundan süsler yapıyı bır yas hesıyesıde yaptırcam .
vede davetıye araştırıyorum doğum günü ıcın hesaplı bulursam onuda dusnuyorum

güzel olur canım davetiye falan ben doğum gününe gelenlere diş magneti yapmıştımya onu dağıtıcam zaten dişler de doğum gününe ancak çıkar galıba :) diş hediği doğum günü hepsi bir olacak gibi :)

Yaa senın onlar var daha :). Ewer canm bakalım esımde sen sawetıye beğen ben matbaadan hallederım dıyo ona ayrı aewımdım zaten :) . Eser bakalım ıkramlık ları olustaramdım ıste bıde o tarıhde adanada olacak düğün var sonra gelecem kaynımın düğünü var oruç gırıyo araya baya karışık yanı bakalım kısmet genede amnnn anı,olur üste yaa kotu mu . Iste bnde 1 yas hesıyesı yaptırcam arkadaşım yapıyı bakalım

sen de güzel şeyler düşünmüşsün canım davetiye falan. ben okadar ayrıntıya girmicem

Valla canm bakalım ıste nasıl olursa dawetıye üzerinde resım falan olacak ıste hazırlık aşaması,kafamı karıstırıul yaa
.bu arada kızlar bebıslere hıc mercımek,çorbası,verdınızmı?

kırmızı mercimeği sürekli yediriyorum ama yeşil mercimek çok gaz yaptı hayrunnisa ya onu da pişirmeden 1 gece öncesinde ıslatırsan asidini alıyormuş ama hiç denemedim onu da genelde sebze ağırlıklı beslemeye çalışıyorum

Ben bugün ilk defa,wweerdıç bakalım canm daha önce hıc wermemıstıç

ben kirmizida yesil mercimekde veriyorum. suanda kizi ayagimda salliyorum herzamanki gibi gece mesaisindeyim:))

tutu etek takiminin siparisini ne kadara yaptiriyon canim icinde ne ne var?

ins canim diger dislerde de zorlanmayiz.

ben kirmizida yesil mercimekde veriyorum. suanda kizi ayagimda salliyorum herzamanki gibi gece mesaisindeyim:))
yeşil mercimek gaz yapmadı mı canım.
bizim kız bu ara yeni huylar çıkardı gece kaç kez sallıyorum ayağımda bilmiyorum. yarım saatte bir uyanıyo yaa

Canım bandana badı ve tutuşu normalde arastırrısan 80 90dan aşağı deıl bnde yaptırmayacktım ama hesaplı buldum 40tl ye tatlım .
ewet bugünden sonra vereyım ıns.

kızlar dün kızıma bi çorba yaptım tüm sebzelerden çok güzel oldu bolca sarımsak soğan da koydum bir kase yedi :)

cok iyiye bulmusun. bende netten baktim 90-100 lira cok pahali geldi bir kerelik icin bilmiyorum napcam

kizlar kizimda acayip gelismelr var gozume buyumus geldi cok hareketlendi. yurutecle odadan disari cikiyo. tek elini tuttugum zaman biraz yuruyo ve sanki kilo aldi boyu uzadi. bardaktan su iciyo.bi anda bu degisimlerin hepsini bi gunde farkettim.

Oooo ne güzel Şengül ya :)

canım ewet bnde bu defa gıyecegı ıcın çok para werçek ıstemedım düşünürsen özel den yazarım sende yaptır öyle resımlere bak,hatta

kizlar kizimda acayip gelismelr var gozume buyumus geldi cok hareketlendi. yurutecle odadan disari cikiyo. tek elini tuttugum zaman biraz yuruyo ve sanki kilo aldi boyu uzadi. bardaktan su iciyo.bi anda bu degisimlerin hepsini bi gunde farkettim.
ne kadar telaş yapıyordun gördün mü canım bakne güzel şeyler yapıyo

Aynen öyle bak şuan ne güzel kımsenın dedıgınde takılma bak,ne güzel zamanı gelince nasılda yapıyı herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…