Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
hakikaten oyleymis canlarim. insan anca yasayinca farkina variyor.. bu arada 1 hafta yokum net bitti:)
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Yaa genemi erken bitirdinnn
Kayıtlı Üye
aynen canım. simdi annemdeyim ordan yazıyom 1gb yetmiyo yaa
Kayıtlı Üye
ervayı okuttum gece uyanıyo korkuyo diye inş. faydası olur
Kayıtlı Üye
Himmn ewet ya watsap da kullaniyosan oda cok yiyo Benin,ki kullan kullan bitmiyo 4gb :)
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
kızlar hayrunnisanın dişleri patladı. ve ikisi birden patladı :)
Kayıtlı Üye
Gozunyz aydin. Canm yaparsn artiiik dis hedigini:)
Kayıtlı Üye
aa cok sevindim canim hadi gozun aydin
nasil farjettin? insan farkedince cok seviniyo dimi?
Kayıtlı Üye
kizlar benim kiz gece hic uyumuyo bu daha ne kadar devam edecek hic bilmiyorum. bunalimdayim agliyorum hep sadece ervala alakali degil anlatamiyorum ama gercwkten jotuyum buraya yazinca sakinlesiyorum.
Kayıtlı Üye
Gozunyz aydin. Canm yaparsn artiiik dis hedigini:)
doğum günüyle bir yaparım belki canım. diş hediği yapmayı düşünmüyordum zaten
Kayıtlı Üye
aa cok sevindim canim hadi gozun aydin
nasil farjettin? insan farkedince cok seviniyo dimi?
bardakdan su içiyordu çıt çıt diye ses geldi ilk ablam fark etti o içiriyordu . evet yaa o kadar sevindim ki
Kayıtlı Üye
kizlar benim kiz gece hic uyumuyo bu daha ne kadar devam edecek hic bilmiyorum. bunalimdayim agliyorum hep sadece ervala alakali degil anlatamiyorum ama gercwkten jotuyum buraya yazinca sakinlesiyorum.
sakın içine atma hiçbirşeyi. ben kimseyle konuşamıyorum insanları üzerim diye söyleyemiyorum hep içime atıyorum o da beni mahvediyo. içden içe yiyo beni
Kayıtlı Üye
Canim ozamn ablandan bi hediye koparrirsiniz artik :)
bubarada neden senguklcum yya bide anlata,icine atma anneanem icine Ata Ata kadin kanserden oldu yapma sakin mesela Ben cok,mulayim etrafimadakiileri kirmauan(esimim ailesi) hurnetliuimdir onlara karsi haaaa olurki kirimdim biri bana laf dokundurdu iste ozamn Alta kalamma neyse,soylerim hataliysada konismam oda zaten,bunun farkina varir Kim oluraa olsun bebegim kirilicak diye uzilme en,azindan,insaniz,konisarak halloluuo jersey oyle deilni yani konusmak icinde olsa,konis birileri,ile rahatlamak icin...
tatlim hic birsey saglikdan,onemli,deil unutma;
Kayıtlı Üye
bu ara benim sinirler de çok gergin. dün gece çok sinirlendim hayrunnisaya bile kızdım ve sonrada çok kötü oldum. çok zor uyuyo çok yoruyo bu ara beni yorgunluktan ister istemez sinirlerim geriliyo. uykusu geliyo uyku bunaltıyo da uyumuyo bu da beni çok sinirlendiriyo. ona kızmak sinirlenmek istemiyorum ama elimde değil ve şuan canım çok sıkkın ona kızdiğim için. ben çok yaşamam zaten herşeyi kendime dert ediyorum kimseye de söyleyemiyorum. amaaaann ömrümü yediler valla
Kayıtlı Üye
Canm ayni nisada bans oyle sizinkiler disdir emin ol Ben bazen kiziyorum uzuluyorun ewet AMA napim ...
canim oyle demee. NE demek cok yasamam olurmu hic keainlikle kendini savun bak hakli yada haksiz,cocugunu dusun onun Sana ihtiyaci var Ben nisaya bakiyorun giunduz ewde bnle mutlu aksam Baba geliyo mutlulumtan ucuyo ikimizi bit arada mutlu gorunce ciglik atiyo resmen yani biz mutlu olalimki onlara yansitalim bebegim unutma jersey cocuklarimiz icin<3
Kayıtlı Üye
içim kan da ağlasa çocuğum için herzaman yüzüm güler zaten. bu hayatta bi eşim bi de çocuğum başkası umrumda değil benim yüzümü güldüren onlar. allahıma şükürler olsun
Kayıtlı Üye
kızlar bebişlerinizin ilk hangi taraftaki dişleri çıktı sağ mı sol mu. bu arada üst dişimiz de çıkmış :)
Kayıtlı Üye
derdimi anlatamiyorum resmen depresyona girdim hilmiyorun kotuyum. suanda anlatmak istemiyorum ilerde anlatirim belki.
senin kizda durdu durdu hepsini hirden cikardi masallah:) bizim ilk alt bana gire sag cikti 6 gun sinrada yanindaki cikti
Kayıtlı Üye
Bizim alt sag once hemen sonra yanindaki bi,kac gun,sonra iki ust dis burden .
neden,anlatmak istemiyosun belki uardinci oluruz genede zornlamk istenem canm
baharciim ewet aynen bnde oyle nerwye gidersem gideyim esimin be kizimin wersigi,mutlulugu kimse wermiyo
Kayıtlı Üye
dimi elifcim insan yuvasında bulduğu mutluluğu hiçbir yerde bulamıyo.
anlatmak istersen her zaman dinleriz seni şengülcüm.