Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aynen kesinlikle yani Benin icin,oyle canim sikilsada esim saolsun hrp yanimda hakli yada haksiz olayim hep yanimda

kızlar dün öyle bi tehlike atlattım ki. temizlik yapıyordum odamdaki ebeveyn banyosunu yıkarken porçoz zehirledi beni

Yaaaa gerckmiiii ayyyy cok gecmis olsiun canim yaa birsey varmi,suan?

dün baya kötü etti beni midem bulandı başım falan dönüyordu da bugün iyiyim canım :)

IhlamUrun fazlası bebeklerde tansiyona neden olabiliyo her gğn içirmemekte fayda var...

cok gecmis olsun baharcim porcozle baska bi ilaci karistirsaydin daha da kotu olurdu

kizlar dunaksam annemlerle birlikte yemege gittik mama sandalyeleri varya ona oturttum ervayi ayiramiyoduk az kalsin o kadar sevdi ki alinca agladi cok komikti:)

Ben,daha hic wermeidim kizlar sit sadece bugun yaptim yaptim kasigin uciyla biraz werdim,onun haricide vermesim hic
Bu arada kizlar bebisleeiniz,harektleri,masil aykada durabiliyolarmi genel durumlarui basil?
hayrunnisa aykada bi iki aaniye duruyo eelleri,hawaya kaldiriyo ayakdayken tay tay diyorym kendide da Da diyo:)
eliyle gel gel yapiyo . Dilini cikariyo sizinkiler nasil

Sengulcum NE demek canm
Bu,arada alamti dusunkuyorum fazlalik ya EW dar zaten arkadasimi var weereyim kullan diyo AMA nisa cok,sewmiyo Bu,tarz seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…