- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
aaa bunu bilmiyordum çok teşekkürlerIhlamUrun fazlası bebeklerde tansiyona neden olabiliyo her gğn içirmemekte fayda var...
İnternette görmüştüm kesinliği konusunda bilgi sahibi değilim. Ama dikkatli olmak en iyisiaaa bunu bilmiyordum çok teşekkürler
ben de vermeden önce araştırdım ama böyle birşeye rastlamadım tekrardan teşekkürlerİnternette görmüştüm kesinliği konusunda bilgi sahibi değilim. Ama dikkatli olmak en iyisi
tesekkurler...IhlamUrun fazlası bebeklerde tansiyona neden olabiliyo her gğn içirmemekte fayda var...
tabiki anlat tatlım her zaman yardımcı oluruzikinizede tesekkur ediyorum. tekrar bunalirsam eger anlatirim.
teşekkür ederim canım .yok karıştırmadım da yoğun miktarda kullanınca nefes darlığı falan yaptıcok gecmis olsun baharcim porcozle baska bi ilaci karistirsaydin daha da kotu olurdu
eve de alın bari sevmiş çocuk :)kizlar dunaksam annemlerle birlikte yemege gittik mama sandalyeleri varya ona oturttum ervayi ayiramiyoduk az kalsin o kadar sevdi ki alinca agladi cok komikti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?