Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
baya gelişmeler var tabi tatlım. hayrunnisa da ayakta 5-6 saniye duruyo heryerden tutup kalkıyo eline birşey alırsa bazen daha uzun durabiliyo.öpücük atmayı öğrendi, her duyduğu müziğealkış yapıp oynuyo, hoşuna giden birşey olursa veya akşam babası geldiğinde alkış yaparak sevindiğini belli ediyo. elimi kaldırıp çak yapıyorum elime vurup karşılığını veriyo. elimi uzatıp merhaba diyorum hemen uzatıyo o da benimle tokalaşıyo.yerde otururken topu yuvarlıyrum bana tekrar atmak için uğraşıyo ve atıyo. birşey yapmak istemediği zaman olmaz anlamında kafa sallıyo. çok şey öğrettim şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar bu arada ben sütü vermeye başladım biraz sulandırıyorum kahvaltısını sütle hazırlıyorum bazen de bebe bisküvisini süte ezip yediriyorum

Ben kinuyumu kacirsim NE icermeyelim?anlamadim?
ben süt içiriyormusunuz diye sormuştum bi arkadaş da ıhlamuru günlük içirmenin yanı ihlamurun fazlası tansiyona neden olabileceğini söyledi bunu kaçırdın sanırım canım

seni tebrik ederim valla nasil ogretiyosun biraz anlatsana ben beceremiyorum galiba

benim kizda ayakta 5-6 sn duruyo alkis yapiyo muzik calinca oynuyo babasi gelincede sevinerek kapiya kosuyo yurutecle. gecen gun tvye dalmisim bi baktim yok seside gelmiyo bi odadan digerine kostum bi baktim ki te en arkaya yatak odasina gitmis daha hic oyle bisey yapmamisti. benim dihimden ayrilmiyo ben nereye gidersem geliyo pantolonumu tutup ayaga kalkiyo.

uzun zamandir bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogretiyorum sik sik yapiyorum ama daha hic yapmadi. nasil ogreticez bilmiyom

ah elifcim ya biraz guzel yaz inanki yazdiklarini anlamaya calisirken bi hal oluyom. halimi gormen lazim:))))

Haklisi canim ya tamam daha dikkat ederim bundan sonra bak buraya kadar sikinti yok:):):):
ya bende cok fazla ogretemedim daha yaa basil yapacaz bilmiyorum bay bay I bende yapiyorum gel gel I ogrendi,Bu,ARA babasini ve adini biliyo seslenince bakiyo .
Bu,arada kizlar dogum gunu icin cooook guzel seyler dusunyorum bi ARA yazarim unutmazsam :)
aslinda cocuklar cok,zeki hemen kapiyolar herseyi gercekten.

Gercekten yazdiklarimi okuyunca Ben bile anlamadimm Allah sengul aksam aksam guldurdun,beniiii:):):):):)

kuzum acele etme her çocuk bir değil inan bana senin çocuğun prematüre olmasına ramen çok güzel şeyler yapıyo. bizde de var prematüre bi bebek bizim çocuklardan bir hafta sonra doğdu inan bana senin bebişin yaptıklarını yapamıyo. kanepeye oturtuyorlar yalnız da bırakıyorlar ne eğiliyo ne de kalkmaya çalışıyo.
ayrıca birşey öğreteceğiniz zaman onu öğrenene kadar başkabirşey öğretmeye çalışmayın önce onu kavrasın sonra diğerine geçin gün içerisinde sık sık tekrar edin.
böyle öğretiyorum ben de. inanın bana çocuğum uyanıkken hayat duruyobenim için hergün ona daha fazla nasıl faydalı olabilirim diye düşünüyorum eminim siz de böylesiniz çünkü hepimiz ANNEyiz :)

o kadar zekiler ki hem de dokunmatik telefonla tuşlu telefonun ayrımını bile yapıyo benim telefonun ekranında bi nokta var oraya uzun basınca açılıyo tuş kilidi ben ona hiç göstermedim bile ben açarken öğrenmiş geçen gün elimden telefonu aldı ve o küçük parmağıyla dokundu ve açtı hayretler içerisinde kaldım

Gercekten cocuklar zeki yaa tamam sekerler dikkat edrrim ins.
Bunu,bends deneyim bundan sonra ozamn

ayyy kızlar yaa sizinle yüz yüze oturup sohbet etmeyi o kadar istiyorum ki

ay ay ciddimisin canim ya. sevindim :)) aslinda dogru soyluyon ben gun icinde hepsini ogretmeye calisiyom demek ki o yuzden ogrenemiyo simdi bi tansine odaklancam ins olur. benim kiz gizli is yaparken ervaaa diyom hemen utaniyo kafasini gulerek yere indiriyo cok komik:)

al benden de o kadar benim kizda oyle gozumun onunde acti sastim kaldim.

Ya telefonu,yeniledim daha alisamadim bunada oyusden cok,zorlaniyorum diger telefon daha iyidi yazimi neyse dikkat ederim artik alismam lazim:)
Bu arada sengul nisada oyle agzina yabanci,birsey aldini bans bakiyo nisaaaa diyorum kafayi here egiyo guluyo yuzunu burusturuyo falan :)
aynen ya sohbetimiz cok guzel kizlar kesinlikle bnde iaterdim keske ayni yerde olsaydik gorusurduk belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…