- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
baya gelişmeler var tabi tatlım. hayrunnisa da ayakta 5-6 saniye duruyo heryerden tutup kalkıyo eline birşey alırsa bazen daha uzun durabiliyo.öpücük atmayı öğrendi, her duyduğu müziğealkış yapıp oynuyo, hoşuna giden birşey olursa veya akşam babası geldiğinde alkış yaparak sevindiğini belli ediyo. elimi kaldırıp çak yapıyorum elime vurup karşılığını veriyo. elimi uzatıp merhaba diyorum hemen uzatıyo o da benimle tokalaşıyo.yerde otururken topu yuvarlıyrum bana tekrar atmak için uğraşıyo ve atıyo. birşey yapmak istemediği zaman olmaz anlamında kafa sallıyo. çok şey öğrettim şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar bu arada ben sütü vermeye başladım biraz sulandırıyorum kahvaltısını sütle hazırlıyorum bazen de bebe bisküvisini süte ezip yediriyorumBen,daha hic wermeidim kizlar sit sadece bugun yaptim yaptim kasigin uciyla biraz werdim,onun haricide vermesim hic
Bu arada kizlar bebisleeiniz,harektleri,masil aykada durabiliyolarmi genel durumlarui basil?
hayrunnisa aykada bi iki aaniye duruyo eelleri,hawaya kaldiriyo ayakdayken tay tay diyorym kendide da Da diyo:)
eliyle gel gel yapiyo . Dilini cikariyo sizinkiler nasil
yok kuzum almadım da mama sandalyesi değil de salıncak var hem de mama sandalyesi olarak kullanılıyo ondan alıcam benSEN aldinmi canim kullaniyomusun/
ben süt içiriyormusunuz diye sormuştum bi arkadaş da ıhlamuru günlük içirmenin yanı ihlamurun fazlası tansiyona neden olabileceğini söyledi bunu kaçırdın sanırım canımBen kinuyumu kacirsim NE icermeyelim?anlamadim?
seni tebrik ederim valla nasil ogretiyosun biraz anlatsana ben beceremiyorum galibabaya gelişmeler var tabi tatlım. hayrunnisa da ayakta 5-6 saniye duruyo heryerden tutup kalkıyo eline birşey alırsa bazen daha uzun durabiliyo.öpücük atmayı öğrendi, her duyduğu müziğealkış yapıp oynuyo, hoşuna giden birşey olursa veya akşam babası geldiğinde alkış yaparak sevindiğini belli ediyo. elimi kaldırıp çak yapıyorum elime vurup karşılığını veriyo. elimi uzatıp merhaba diyorum hemen uzatıyo o da benimle tokalaşıyo.yerde otururken topu yuvarlıyrum bana tekrar atmak için uğraşıyo ve atıyo. birşey yapmak istemediği zaman olmaz anlamında kafa sallıyo. çok şey öğrettim şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar bu arada ben sütü vermeye başladım biraz sulandırıyorum kahvaltısını sütle hazırlıyorum bazen de bebe bisküvisini süte ezip yediriyorum
kuzum acele etme her çocuk bir değil inan bana senin çocuğun prematüre olmasına ramen çok güzel şeyler yapıyo. bizde de var prematüre bi bebek bizim çocuklardan bir hafta sonra doğdu inan bana senin bebişin yaptıklarını yapamıyo. kanepeye oturtuyorlar yalnız da bırakıyorlar ne eğiliyo ne de kalkmaya çalışıyo.seni tebrik ederim valla nasil ogretiyosun biraz anlatsana ben beceremiyorum galiba
benim kizda ayakta 5-6 sn duruyo alkis yapiyo muzik calinca oynuyo babasi gelincede sevinerek kapiya kosuyo yurutecle. gecen gun tvye dalmisim bi baktim yok seside gelmiyo bi odadan digerine kostum bi baktim ki te en arkaya yatak odasina gitmis daha hic oyle bisey yapmamisti. benim dihimden ayrilmiyo ben nereye gidersem geliyo pantolonumu tutup ayaga kalkiyo.
uzun zamandir bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogretiyorum sik sik yapiyorum ama daha hic yapmadi. nasil ogreticez bilmiyom
o kadar zekiler ki hem de dokunmatik telefonla tuşlu telefonun ayrımını bile yapıyo benim telefonun ekranında bi nokta var oraya uzun basınca açılıyo tuş kilidi ben ona hiç göstermedim bile ben açarken öğrenmiş geçen gün elimden telefonu aldı ve o küçük parmağıyla dokundu ve açtı hayretler içerisinde kaldımHaklisi canim ya tamam daha dikkat ederim bundan sonra bak buraya kadar sikinti yok:):):):
ya bende cok fazla ogretemedim daha yaa basil yapacaz bilmiyorum bay bay I bende yapiyorum gel gel I ogrendi,Bu,ARA babasini ve adini biliyo seslenince bakiyo .
Bu,arada kizlar dogum gunu icin cooook guzel seyler dusunyorum bi ARA yazarim unutmazsam :)
aslinda cocuklar cok,zeki hemen kapiyolar herseyi gercekten.
evet elifcimm ben de zor okuyordum ama anlıyordum :)Gercekten yazdiklarimi okuyunca Ben bile anlamadimm Allah sengul aksam aksam guldurdun,beniiii:):):):):)
ay ciddimisin canim ya. sevindim :)) aslinda dogru soyluyon ben gun icinde hepsini ogretmeye calisiyom demek ki o yuzden ogrenemiyo simdi bi tansine odaklancam ins olur. benim kiz gizli is yaparken ervaaa diyom hemen utaniyo kafasini gulerek yere indiriyo cok komik:)kuzum acele etme her çocuk bir değil inan bana senin çocuğun prematüre olmasına ramen çok güzel şeyler yapıyo. bizde de var prematüre bi bebek bizim çocuklardan bir hafta sonra doğdu inan bana senin bebişin yaptıklarını yapamıyo. kanepeye oturtuyorlar yalnız da bırakıyorlar ne eğiliyo ne de kalkmaya çalışıyo.
ayrıca birşey öğreteceğiniz zaman onu öğrenene kadar başkabirşey öğretmeye çalışmayın önce onu kavrasın sonra diğerine geçin gün içerisinde sık sık tekrar edin.
böyle öğretiyorum ben de. inanın bana çocuğum uyanıkken hayat duruyobenim için hergün ona daha fazla nasıl faydalı olabilirim diye düşünüyorum eminim siz de böylesiniz çünkü hepimiz ANNEyiz :)
al benden de o kadar benim kizda oyle gozumun onunde acti sastim kaldim.o kadar zekiler ki hem de dokunmatik telefonla tuşlu telefonun ayrımını bile yapıyo benim telefonun ekranında bi nokta var oraya uzun basınca açılıyo tuş kilidi ben ona hiç göstermedim bile ben açarken öğrenmiş geçen gün elimden telefonu aldı ve o küçük parmağıyla dokundu ve açtı hayretler içerisinde kaldım
valla simdi benide guldurdun:)) hakliyim yani simdi:)Gercekten yazdiklarimi okuyunca Ben bile anlamadimm Allah sengul aksam aksam guldurdun,beniiii:):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?