- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
oyyyy utandırma annesiiii :)ay
ay ciddimisin canim ya. sevindim :)) aslinda dogru soyluyon ben gun icinde hepsini ogretmeye calisiyom demek ki o yuzden ogrenemiyo simdi bi tansine odaklancam ins olur. benim kiz gizli is yaparken ervaaa diyom hemen utaniyo kafasini gulerek yere indiriyo cok komik:)
ne sinavi canim?ayy kızlar yaaa hayrunnisa çok düştü buara bana iki saniye bırakmıyo beni haftaya sınavım var bilmiyorum ne yapacam
:))))))oyyyy utandırma annesiiii :)
aynen canim cok iyi oluyo kizlar bu aksam gunum var ayni senin kizla beraber dogan bebegin annesindeyiz dusundukce geriliyorum ins sinirlerim bozulmaz yineMesela bends gun icinde farkli farkli seyler yapiyodum buna bends dollar edecegim
mesela oyle dusunmemistim hic
Boyle fikir alis werisi cok guzel oluuyo kizlar hepimizin farkli seylerde bilgisi,olmasi birbirimi uyarmaniz teswik etmemiz falan cok his:)
benim açıköğretim sınavı var canım açıköğretimden 4 yıla tamamlıyorum.ne sinavi canim?
dun bende dusurdum ilk kez dustu ama benim hatam yyzunden ablam bizdeydi mutfakta masada yemek yiyoduk o da kziyla ilgileniyodu bende slak gibi sandalyeye oturttum tezgahtan bisey alacaktim sandalyenin arkasinda kocaman bosluk var lop kaydi asagi dustu kafasi yere vurdu o kadar agladi ki anlatamam. bi de yurutecten cok sarkiyo ayaklari havaya kalkmis bi baktim son anda yetistim.
hiç çalışamıyorum doğru dürüst yaa yarın da tevhidimiz var bir haftadır temizlik falan uğraşıyoruz artık yarından sonra bakarım birazAllah yardımcın olsun canım esımde gırcek ıns.
o dısındendır tatlım ya
hiç gerilme sakin ol ver cevaplarını bırakaynen canim cok iyi oluyo kizlar bu aksam gunum var ayni senin kizla beraber dogan bebegin annesindeyiz dusundukce geriliyorum ins sinirlerim bozulmaz yine
bizimkinin yürütecinin 8 tane tekerleği var istediği kadar sarksın düşme şansı yok emniyetli bi yürüteçne sinavi canim?
dun bende dusurdum ilk kez dustu ama benim hatam yyzunden ablam bizdeydi mutfakta masada yemek yiyoduk o da kziyla ilgileniyodu bende slak gibi sandalyeye oturttum tezgahtan bisey alacaktim sandalyenin arkasinda kocaman bosluk var lop kaydi asagi dustu kafasi yere vurdu o kadar agladi ki anlatamam. bi de yurutecten cok sarkiyo ayaklari havaya kalkmis bi baktim son anda yetistim.
çok iyi dedin valla :)Şengül hıc kasma relax ol kasma yanı umursamıyo gıbı bı tawır sergıle onlar bzım çocuk yıyo derse soyle yapıyı böyle yapıyo derse amann napım bızımkı,yapmıyo bızımkı,yemıyo amannn sağlıklı olsunlar yetr bee kuzumm deee:):):)
ayyyy çok fenayım,yaa gerekırse lafını sok esırmgeme bak tamam mı hazır cewap ol
hadı gelısmelrden haberdar ett :)
benim kız bir kez düştü benim yataktan o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki kendimi balkondan atasım geldi o gün akşama kadar ablamla arkadaşı beni sakinleştirmeye çalıştı. ben de çok korktum ve tansiyonum falan düştü.Bızım nısa çok düştü yaaaen son gecen hafta yatakdan düştü alnınn morlugı gecmedı daha
ne güzel bir duygu sizin için benim annem de kayınvalidem de deli oluyorlar çok başkaymış torun :)benimde 10 aylık torunum var.sabah yumurta pekmez ve peynir yiyor.ikinci gün bebe bisküvisi cevizli ve muzlu yiyor.yoğurt,çorba vs. annesini de emiyor.bizde böyle çocuk büyüttük.yeniden büyütüyoruz.
kolay gelsin :)
aminn canımm aminnAynen bahar yaa bnde öyle kotu oluyorum anlatamam rabbm acılarını yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?