Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mesela bends gun icinde farkli farkli seyler yapiyodum buna bends dollar edecegim
mesela oyle dusunmemistim hic
Boyle fikir alis werisi cok guzel oluuyo kizlar hepimizin farkli seylerde bilgisi,olmasi birbirimi uyarmaniz teswik etmemiz falan cok his:)

oyyyy utandırma annesiiii :)

evet canım herşeyi birden ğretmek istiyoruz ama çocukların kafası karışıyo birşeyi kavramadan diğerinegeçmeyin bu çok önemli.

ayy kızlar yaaa hayrunnisa çok düştü buara bana iki saniye bırakmıyo beni haftaya sınavım var bilmiyorum ne yapacam

Allah yardımcın olsun canım esımde gırcek ıns.
o dısındendır tatlım ya

ayy kızlar yaaa hayrunnisa çok düştü buara bana iki saniye bırakmıyo beni haftaya sınavım var bilmiyorum ne yapacam
ne sinavi canim?

dun bende dusurdum ilk kez dustu ama benim hatam yyzunden ablam bizdeydi mutfakta masada yemek yiyoduk o da kziyla ilgileniyodu bende slak gibi sandalyeye oturttum tezgahtan bisey alacaktim sandalyenin arkasinda kocaman bosluk var lop kaydi asagi dustu kafasi yere vurdu o kadar agladi ki anlatamam. bi de yurutecten cok sarkiyo ayaklari havaya kalkmis bi baktim son anda yetistim.

aynen canim cok iyi oluyo kizlar bu aksam gunum var ayni senin kizla beraber dogan bebegin annesindeyiz dusundukce geriliyorum ins sinirlerim bozulmaz yine

benim açıköğretim sınavı var canım açıköğretimden 4 yıla tamamlıyorum.
sen yanlış anladın kuzum ben düşürmedim bana düşkün anlamında söyledim :) düşme olayları bir anlık valla gözünü kaçır hemen oluyo birşey. şimdi heryerden tutup kalkıyo ya ben de korkuyorum düşecek diye gözümden ayırmıyorum valla

bizimkinin yürütecinin 8 tane tekerleği var istediği kadar sarksın düşme şansı yok emniyetli bi yürüteç

Şengül hıc kasma relax ol kasma yanı umursamıyo gıbı bı tawır sergıle onlar bzım çocuk yıyo derse soyle yapıyı böyle yapıyo derse amann napım bızımkı,yapmıyo bızımkı,yemıyo amannn sağlıklı olsunlar yetr bee kuzumm deee:):):)
ayyyy çok fenayım,yaa gerekırse lafını sok esırmgeme bak tamam mı hazır cewap ol
hadı gelısmelrden haberdar ett :)

Bızım nısa çok düştü yaaa en son gecen hafta yatakdan düştü alnınn morlugı gecmedı daha

çok iyi dedin valla :)

Bızım nısa çok düştü yaaa en son gecen hafta yatakdan düştü alnınn morlugı gecmedı daha
benim kız bir kez düştü benim yataktan o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki kendimi balkondan atasım geldi o gün akşama kadar ablamla arkadaşı beni sakinleştirmeye çalıştı. ben de çok korktum ve tansiyonum falan düştü.
birşeyolunca o an paniklemem yapacağımı yaparım ama sonrasında da ben çok kötü oluyorum

benimde 10 aylık torunum var.sabah yumurta pekmez ve peynir yiyor.ikinci gün bebe bisküvisi cevizli ve muzlu yiyor.yoğurt,çorba vs. annesini de emiyor.bizde böyle çocuk büyüttük.yeniden büyütüyoruz.
kolay gelsin :)

Aynen bahar yaa bnde öyle kotu oluyorum anlatamam rabbm acılarını yasatmasın

ne güzel bir duygu sizin için benim annem de kayınvalidem de deli oluyorlar çok başkaymış torun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…