- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
sorunsuz gecti canim.artik alistilar ervanin aglamalarina ya bizim nesil mi boyle anlamiyorum nasilsin diye bile sormadi valla ev sahibi benim cok dikkatimi cekiyo kimisi cok umursamaz davraniyo. ervaya muhallebi yediriyodum geldi servis tabaklarini caylari getirdi herkes yiyo bende yerde muhallebi yrdiriyorum bak sengul seninkiler burda cocugunu doyur sende ye falan hicbisey dmeedi. mutfaga gittim o da icerde tablo versene bana dedim onu bekliyom kucagimda cocuk o fotograf cekiniyo bekle bekle nerdesin ya hadisene dedim aaa unuttum deyip geliyo benim misafirim benden bisey istesin kosarak yapiyotum elalem ne jadar rahat ya sizinde varmi boyle cevrenizde kzilarŞengül hıc kasma relax ol kasma yanı umursamıyo gıbı bı tawır sergıle onlar bzım çocuk yıyo derse soyle yapıyı böyle yapıyo derse amann napım bızımkı,yapmıyo bızımkı,yemıyo amannn sağlıklı olsunlar yetr bee kuzumm deee:):):)
ayyyy çok fenayım,yaa gerekırse lafını sok esırmgeme bak tamam mı hazır cewap ol
hadı gelısmelrden haberdar ett :)
tesekkurler yorumunuz icin ne mutlu ins bizlerde o gunleri goruruzbenimde 10 aylık torunum var.sabah yumurta pekmez ve peynir yiyor.ikinci gün bebe bisküvisi cevizli ve muzlu yiyor.yoğurt,çorba vs. annesini de emiyor.bizde böyle çocuk büyüttük.yeniden büyütüyoruz.
kolay gelsin :)
evet canim yanlis anlamisim :)benim kız bir kez düştü benim yataktan o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki kendimi balkondan atasım geldi o gün akşama kadar ablamla arkadaşı beni sakinleştirmeye çalıştı. ben de çok korktum ve tansiyonum falan düştü.
birşeyolunca o an paniklemem yapacağımı yaparım ama sonrasında da ben çok kötü oluyorum
benimkinde de 8 tekerler var canim benim kizda maharet ne bilim valla nasil yapiyo herhalde boyu var ya ondan sarkiyo yoksa nasil yapsin ins bigun dusmezbizimkinin yürütecinin 8 tane tekerleği var istediği kadar sarksın düşme şansı yok emniyetli bi yürüteç
aaaaa çok büyük terbiyesizlik bizde misafir baş tacıdır misafirim gelince onları rahat ettirmek için ne kadar koşturuyorum bilemezsn çok yere de gittim ama böyle bi terbiyesizlikle karşılaşmadım ama karşılaşırsam da daha hiçbir kuvvet götüremez beni oraya.sorunsuz gecti canim.artik alistilar ervanin aglamalarina ya bizim nesil mi boyle anlamiyorum nasilsin diye bile sormadi valla ev sahibi benim cok dikkatimi cekiyo kimisi cok umursamaz davraniyo. ervaya muhallebi yediriyodum geldi servis tabaklarini caylari getirdi herkes yiyo bende yerde muhallebi yrdiriyorum bak sengul seninkiler burda cocugunu doyur sende ye falan hicbisey dmeedi. mutfaga gittim o da icerde tablo versene bana dedim onu bekliyom kucagimda cocuk o fotograf cekiniyo bekle bekle nerdesin ya hadisene dedim aaa unuttum deyip geliyo benim misafirim benden bisey istesin kosarak yapiyotum elalem ne jadar rahat ya sizinde varmi boyle cevrenizde kzilar
insan sinir oluyo ya benim arjadaslarimin cogu oyle ilk basta sasiriyodum artik alistim valla ben cicuguma boyle pgretmicem yani kim bilir onlarin zamanlarinda neyle karsilasacaklar allah sonumuzu hayir eylesin. cumlemizin evlatlarini hayirli insanlarla karsilastirsin.Yanı ben kendı ew sahıplıgıme bakıyorum bır demıllete bnmı çok onemsıyom mılletmı onemsemıyo dıyom yok anlamadım yanı çayı ıkram edrrım bı ıhtıyacı nız varmı dıye 100kere sorarım yanı bılmıyprum bn böyle dawtranırken onsanların böyle yapması vok tuhaf yanı
aynen oyle ya:)) bazen mutfaga gidiyom mutfakta bulasik kayniyo benim asla oyle olmaz son ana kadar cikan kasigi dahi yikarim hhayret biseyMılelt çok rahat ya ben mısafırım gelemden herseyım hazır olur kımısıne gıdersın daha ortada bıse yok hazırlık yok bırde ıkı saat yardım et lafını ettogımden deılde sen bu kadar önemserken insanların rahat olması abessss kesınlıklee
bizim ust disler olmadigi icin boyle problem ypk canim ama kasikla bisey verince kasigi isiriyo birakmiyo nasil yapiyosa:) disler yamuk cikmaz ciksada onlar kalici disi degil uzulmekızlar yaa sizin bebişler de dişlerini gıcırdatıyo mu hayrunnisanın dişler çıkar çıkmaz keşfetti onu ve dişler yamuk çıkacak diye korkuyorum o kadar gıcırdatıyo ki anlatamam size var mı sizde de bu problem
damak yapısı bozulmaz dimibizim ust disler olmadigi icin boyle problem ypk canim ama kasikla bisey verince kasigi isiriyo birakmiyo nasil yapiyosa:) disler yamuk cikmaz ciksada onlar kalici disi degil uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?