Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sorunsuz gecti canim.artik alistilar ervanin aglamalarina ya bizim nesil mi boyle anlamiyorum nasilsin diye bile sormadi valla ev sahibi benim cok dikkatimi cekiyo kimisi cok umursamaz davraniyo. ervaya muhallebi yediriyodum geldi servis tabaklarini caylari getirdi herkes yiyo bende yerde muhallebi yrdiriyorum bak sengul seninkiler burda cocugunu doyur sende ye falan hicbisey dmeedi. mutfaga gittim o da icerde tablo versene bana dedim onu bekliyom kucagimda cocuk o fotograf cekiniyo bekle bekle nerdesin ya hadisene dedim aaa unuttum deyip geliyo benim misafirim benden bisey istesin kosarak yapiyotum elalem ne jadar rahat ya sizinde varmi boyle cevrenizde kzilar

tesekkurler yorumunuz icin ne mutlu ins bizlerde o gunleri goruruz

evet canim yanlis anlamisim :)

ins birdaha dusmezler cok kotu oluyo insan

bizimkinin yürütecinin 8 tane tekerleği var istediği kadar sarksın düşme şansı yok emniyetli bi yürüteç
benimkinde de 8 tekerler var canim benim kizda maharet ne bilim valla nasil yapiyo herhalde boyu var ya ondan sarkiyo yoksa nasil yapsin ins bigun dusmez

Aaaa olmaz mı,bebegım ya bnde böyle konulara çok,takılırım,gecen ayda benım gunım vardı.
ew sahıbı hos geldın bile deçedı,düşün tabağımı getırdı elımefe wermedı masaya koydu cayıda aynı seker tutmak yok ondan sonra oturdu katolog bakıyo bırseyler falan
ben mısafırıme güler yüz ve hızmetı çok onemserım tabakları cay bardakları bile ayrıdır benım mısafır ıcın

Yanı ben kendı ew sahıplıgıme bakıyorum bır demıllete bnmı çok onemsıyom mılletmı onemsemıyo dıyom yok anlamadım yanı çayı ıkram edrrım bı ıhtıyacı nız varmı dıye 100kere sorarım yanı bılmıyprum bn böyle dawtranırken onsanların böyle yapması vok tuhaf yanı

Mılelt çok rahat ya ben mısafırım gelemden herseyım hazır olur kımısıne gıdersın daha ortada bıse yok hazırlık yok bırde ıkı saat yardım et lafını ettogımden deılde sen bu kadar önemserken insanların rahat olması abessss kesınlıklee

aaaaa çok büyük terbiyesizlik bizde misafir baş tacıdır misafirim gelince onları rahat ettirmek için ne kadar koşturuyorum bilemezsn çok yere de gittim ama böyle bi terbiyesizlikle karşılaşmadım ama karşılaşırsam da daha hiçbir kuvvet götüremez beni oraya.

normal olan bizim davranışımız kızlar abeslik onlarda. misafir 10 bereketle gelir 1 tanesini yer diğer 9 bereketi ev sahibine bırakır derler. bilmiyorum benim için misafir önemlidir. dün kuran okundu evde 40 kişiydik ve gelenleri memnun edelim diye ayaklarım yere değmiyordu valla iki oda da doluydu bi oraya bi buraya koşmaktan canım çıktı ama onun bereketi yeter

kızlar yaa sizin bebişler de dişlerini gıcırdatıyo mu hayrunnisanın dişler çıkar çıkmaz keşfetti onu ve dişler yamuk çıkacak diye korkuyorum o kadar gıcırdatıyo ki anlatamam size var mı sizde de bu problem

bu arada altta iki üstte iki dişi var durdu durdu hepsi birden çıktı

Olmazmıya hemde ıko dışını sıkıyo üst üstte getırıyo ama cok komık oluyo yaa

valla çarpık çarpık çıkacak diyekorkuyorum. benim damak yapım bozuktu dişlerden çok çektim ben o da çekmez inşallah

in insan sinir oluyo ya benim arjadaslarimin cogu oyle ilk basta sasiriyodum artik alistim valla ben cicuguma boyle pgretmicem yani kim bilir onlarin zamanlarinda neyle karsilasacaklar allah sonumuzu hayir eylesin. cumlemizin evlatlarini hayirli insanlarla karsilastirsin.

aynen oyle ya:)) bazen mutfaga gidiyom mutfakta bulasik kayniyo benim asla oyle olmaz son ana kadar cikan kasigi dahi yikarim hhayret bisey

bizim ust disler olmadigi icin boyle problem ypk canim ama kasikla bisey verince kasigi isiriyo birakmiyo nasil yapiyosa:) disler yamuk cikmaz ciksada onlar kalici disi degil uzulme

Aynen ya bende öyle asla tezgahda toz dahı nolmaz yanı okdar dıyom:)

kızlar bakıyorum da misafire titizlik konusunda aynıyız ben de öyleyim tezgahta hiçbirşey olmaz tabağımı bardağımı kaşığımı da tepsiye hazır eder bırakırım. zaten misafir geleceği zaman gözüme uyku bile girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…