Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Ayenn bahar bende öyle tabak bardak masada hazır olur ıkramlarım zaten hazırdır mısafır geldıgınde mutfakdan cıkmayanlardan degılız yanı :)
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
biz böyle olduğumuz için onları yadırgıyoruz işte normal olan bizim yaptığımız zaten
Kayıtlı Üye
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
damak yapısı bozulmaz dimi
yok yok bozulmaz canim
Kayıtlı Üye
benimde herseyim hazir olur bizim yaptigimiz dogru onlarinki yanlis
Kayıtlı Üye
kızlaaaaarrr nerelerdesiniz.
Kayıtlı Üye
kızlar hayrunnisa burda 2 aylıkdı çok tatlı yaaa kart postal gibi şuna bak. allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
Kayıtlı Üye
hakikaten cok kucukmus nerden nerelere:)
erva yine yok ben sunna bakayim yatakodasina gidip kurutma makinamin uzerindekileri asagi indiriyo:)
Kayıtlı Üye
Vallaha yaaa ne günlerdi,ben resım koyamıyorum ya nedense bzzım buxurude bı gorsenız varyaa gazlı oldukları tıplerınden bellı bak,suna yaaa :) :)
Kayıtlı Üye
kızlar bizimki sürüne sürüne istediği heryere gidiyo. artık normal sürünmeye de başladı bizim evin bi yerinde iki basamak var odalara gidem tarafta. geçengün baktım ki hiç duraksamadan oradan çıktı çok güldüm yaa kuzu gibi dolaşıyo. yemek masasının altına giriyo sandalyeler arasında labirent gibi dolaşıyo
Kayıtlı Üye
Aynı nısada öyle ya bı bakıyom masanın altında bı bakıyom nereye gıtımıd çok komikler ya bıde bızım ew küçük banyoda oturma odasının yanında bı çıksın odadan dırek banyoya lavobaya tırmanıyo falan :)
bıde kızlar kaç güne bı banyo yaptırıyosunız ?
Kayıtlı Üye
Bu arada bzıım kız hıc yürümeye heweslenmıyo yaa napcaz bılmıyom galıba yasımı karsılamayack
sızınkılerde oylenı bızım ağzımızdan babababsbabab dusmuyo sureklı baba baba görsenız varya bı ara anne dıyodu sımdı oda yok
Kayıtlı Üye
Kızlarrrrrr nerelerdesınızzzz
bu arada nisanın dısler 5 e çıktı 6.da yolda :)
azı dısler yanı aslında o dısler de ılk dısler kadar sıkıntılı olur dediler ama cok,şükür çıkarttık bakalım darısı sıze
bu,arada eltım 3cocugu yaptı benden sonra ben hamıle olunca kendıde çocuk yaptı kız olsun dıyerel ve bı kzı oldu nisayşa arasında 4ay var ne yaparsam aynısını yapıyor hoc cekemıyo bemı ben dış hedıgı yaptım daha bızdeyken bende yapcam bende yapcam demeye başladı ne yaparsam onu yapıyo varmı böyle bıse bnde onu gıcıklandırmak ıcın yapıyorum bazı seylerı ben yemek yedıyorum hemen kemdıde öyle yokkk böyle ozentılıklk ve cekememezlıklk yemın edıyorummmmm varyasa
Kayıtlı Üye
Bu arada bzıım kız hıc yürümeye heweslenmıyo yaa napcaz bılmıyom galıba yasımı karsılamayack
sızınkılerde oylenı bızım ağzımızdan babababsbabab dusmuyo sureklı baba baba görsenız varya bı ara anne dıyodu sımdı oda yok
bizimki çok hevesli kızlar
Kayıtlı Üye
azı dısler yanı aslında o dısler de ılk dısler kadar sıkıntılı olur dediler ama cok,şükür çıkarttık bakalım darısı sıze
bu,arada eltım 3cocugu yaptı benden sonra ben hamıle olunca kendıde çocuk yaptı kız olsun dıyerel ve bı kzı oldu nisayşa arasında 4ay var ne yaparsam aynısını yapıyor hoc cekemıyo bemı ben dış hedıgı yaptım daha bızdeyken bende yapcam bende yapcam demeye başladı ne yaparsam onu yapıyo varmı böyle bıse bnde onu gıcıklandırmak ıcın yapıyorum bazı seylerı ben yemek yedıyorum hemen kemdıde öyle yokkk böyle ozentılıklk ve cekememezlıklk yemın edıyorummmmm varyasa
kız sen çok fenasın :) en güzelini yapıyorsun ben de senin gibiyim
Kayıtlı Üye
bizimkinin dişleri de 4 oldu 4. patlamış belirginleşmeye başladı gülünce çok komik oluyo
Kayıtlı Üye
Yok ya baharcım okdadarda fena deılım yaaa :) :)
Kayıtlı Üye
benim çok komiğime gidiyo o durumlar bizde de var bi tane öyle çok kıskanç ben deri ceket aldım gitti o da aldı ben dar paça pantolon giyiyorum baktım o da giyiyo ki 2 senedir evliyim hiç dar paça gıydığını göredim hep geniş giyer. ben de masuscuktan onunla görüşeceğim zaman yeni aldıklarımı giyiyorum . ben de fenayım yanııı
Kayıtlı Üye
Kız ozamada öyleler eltım görümcem düğüm var önümüzde ben etek ceket gıyecem söyledim eltım önce elbose bakıyodu sımdıde dıyokı emzırme sorun olur etek,ceket bakayım bende dıyooo aslında ters köşe yapacn bunlara varya hep ozentıler varya bende vıvçc duramam hemen soylerım aldığımı amann me bılım ıste
Kayıtlı Üye
haklısın valla ben de öyleyim hemen söylüyorum neyse sen de elbise al kalsınlar öyle