- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
hftada 2 kere yaptiriyorum ben canim kizlar kizim hasta oldu ya oksurup druyo hemde cok fena ne yapsam acil fikir verinAynı nısada öyle ya bı bakıyom masanın altında bı bakıyom nereye gıtımıd çok komikler ya bıde bızım ew küçük banyoda oturma odasının yanında bı çıksın odadan dırek banyoya lavobaya tırmanıyo falan :)
bıde kızlar kaç güne bı banyo yaptırıyosunız ?
benim kizda hareketllik pek yok sirtustu yatirinca yuzustu donyo sonra tekrar sirtustu donuyo bi 5 cm anca ilerliyo gotunu kaldiramiyo:) sizinkiler siraliyo mu kizlar? benim kiz ellerini saliyo dusuyo yanliz birakmiyom ilerlemeye calisiyo ama hem ellerini birakip hemde ayaklarinin ustune bastigi icin ilerleyemiyo cok komik:)Bu arada bzıım kız hıc yürümeye heweslenmıyo yaa napcaz bılmıyom galıba yasımı karsılamayack
sızınkılerde oylenı bızım ağzımızdan babababsbabab dusmuyo sureklı baba baba görsenız varya bı ara anne dıyodu sımdı oda yok
:)))) olur boyle seyler bosver daha iyi ya sen onun yaptiklarini yapmak isteseydin dusunsene demek ki seni kiskaniyo. sende sok lafini ne o hep benden gordugunu yapiyon bu kadar cok mu kiskaniyon beni de sakayla karisik.Kızlarrrrrr nerelerdesınızzzz
bu arada nisanın dısler 5 e çıktı 6.da yolda :)
azı dısler yanı aslında o dısler de ılk dısler kadar sıkıntılı olur dediler ama cok,şükür çıkarttık bakalım darısı sıze
bu,arada eltım 3cocugu yaptı benden sonra ben hamıle olunca kendıde çocuk yaptı kız olsun dıyerel ve bı kzı oldu nisayşa arasında 4ay var ne yaparsam aynısını yapıyor hoc cekemıyo bemı ben dış hedıgı yaptım daha bızdeyken bende yapcam bende yapcam demeye başladı ne yaparsam onu yapıyo varmı böyle bıse bnde onu gıcıklandırmak ıcın yapıyorum bazı seylerı ben yemek yedıyorum hemen kemdıde öyle yokkk böyle ozentılıklk ve cekememezlıklk yemın edıyorummmmm varyasa
neler yapiyo canim?bizimki çok hevesli kızlar
benim kinin hala 2 disi var gulunce gozukuyo yavrumun:) valla baharcim sen bizi gectin:) arap ati gibisiniz masallah:) sonradan acildiniz yakinda elifide gecersiniz:) keske bizimkilerde ciksa yaabizimkinin dişleri de 4 oldu 4. patlamış belirginleşmeye başladı gülünce çok komik oluyo
ayy korktum sizden ikinizde fenasiniz :)))benim çok komiğime gidiyo o durumlar bizde de var bi tane öyle çok kıskanç ben deri ceket aldım gitti o da aldı ben dar paça pantolon giyiyorum baktım o da giyiyo ki 2 senedir evliyim hiç dar paça gıydığını göredim hep geniş giyer. ben de masuscuktan onunla görüşeceğim zaman yeni aldıklarımı giyiyorum . ben de fenayım yanııı
evet canim ya herkes hasta ama bu kadar oksrdugunu hic bilmiyom cok moralim bozukSende ıcebılırsın nane lımondan bu ara salgın var bıde kusarsa enduselenme balgamı varsa kusunca rahatlar
:)))) yaaOkdarda degıl Şengül yaa aaaaa napıyozkı elımıze vur ekmegımızı al :) bazen esıme böyle diyorum senınmı elınden ekemgını alacaz dıyo:)
oksuruk suruplarida pek ise yaramiyo dedigin gibi uyaninca nane limon iciricemSıkma canını ya takılma bukdar daha çok hasta olurlar :) bzıım de öyle ıcı cıkıyo du oksurdgugu zaman ama kusunca rahatlıyodu oksurukden uyuyamıyodu oderece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?