Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Elbısede aldıl,etek ceketde napayım benım gıbı sık olamazlar ama :) tatlım gelmısler 35yasına bnle boy olcusuyolar dusun

ayyy işte insan çekemez olursa kaç yaşında olursa olsun huy değişmiyo. isterse senin aldığının aynısını alsın sana yakıştığı gibi yakışmaz

Öyle oluyo zTen bende bazen gülüp gecıyom,ama bazense zıvanadan çıkıyom gelde fena olmaa

hftada 2 kere yaptiriyorum ben canim kizlar kizim hasta oldu ya oksurup druyo hemde cok fena ne yapsam acil fikir verin

benim kizda hareketllik pek yok sirtustu yatirinca yuzustu donyo sonra tekrar sirtustu donuyo bi 5 cm anca ilerliyo gotunu kaldiramiyo:) sizinkiler siraliyo mu kizlar? benim kiz ellerini saliyo dusuyo yanliz birakmiyom ilerlemeye calisiyo ama hem ellerini birakip hemde ayaklarinin ustune bastigi icin ilerleyemiyo cok komik:)

:)))) olur boyle seyler bosver daha iyi ya sen onun yaptiklarini yapmak isteseydin dusunsene demek ki seni kiskaniyo. sende sok lafini ne o hep benden gordugunu yapiyon bu kadar cok mu kiskaniyon beni de sakayla karisik.

Gecmıs olsun tatlım yaa nane limon ver bıraz boğazı yumuşar ılac olarak fazla yüklenme atesı olursa ağrı kesıcı ver

Sende ıcebılırsın nane lımondan bu ara salgın var bıde kusarsa enduselenme balgamı varsa kusunca rahatlar

bizimkinin dişleri de 4 oldu 4. patlamış belirginleşmeye başladı gülünce çok komik oluyo
benim kinin hala 2 disi var gulunce gozukuyo yavrumun:) valla baharcim sen bizi gectin:) arap ati gibisiniz masallah:) sonradan acildiniz yakinda elifide gecersiniz:) keske bizimkilerde ciksa yaa

Amann canım ya sakayla karışık halledıyom zaten bende bapım:) yoksa soylenmezkı bırsey amann oldum olası ozentı insanları sewmemsımdır .

ayy korktum sizden ikinizde fenasiniz :)))

Aynen bzıde geçecek bunlar :) bızımde 6. Yolda ama eahat ol,ya çıkmaması daha ıyı sağlıklı olur ıste

Okdarda degıl Şengül yaa aaaaa napıyozkı elımıze vur ekmegımızı al :) bazen esıme böyle diyorum senınmı elınden ekemgını alacaz dıyo:)

Sıkma canını ya takılma bukdar daha çok hasta olurlar :) bzıım de öyle ıcı cıkıyo du oksurdgugu zaman ama kusunca rahatlıyodu oksurukden uyuyamıyodu oderece

Sıkma canını ya takılma bukdar daha çok hasta olurlar :) bzıım de öyle ıcı cıkıyo du oksurdgugu zaman ama kusunca rahatlıyodu oksurukden uyuyamıyodu oderece
oksuruk suruplarida pek ise yaramiyo dedigin gibi uyaninca nane limon iciricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…