- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
teaekkurker canimBızımkı 2defa uyuyo sabah uyanınca 2saat sonra en geç uyuyo ama uykusu hıc bellı,olmuyo bazen uzun uyuyo bazen kısa yanı
aynen canım öksürük şurubu ıse yaramıyo zaten vermmeye çalış ıyı deıl doğal yöntemle halet
ıhlamurla ayva yaprağını kaynat içir canım hemen keserhftada 2 kere yaptiriyorum ben canim kizlar kizim hasta oldu ya oksurup druyo hemde cok fena ne yapsam acil fikir verin
heryerden tutup kalkıyo denge kurup ellerini bırakıyo ve adım atmaya çalışıyo. dün iki adım attıneler yapiyo canim?
herşeyin zamanı var canım çıkar tabi sabret :)benim kinin hala 2 disi var gulunce gozukuyo yavrumun:) valla baharcim sen bizi gectin:) arap ati gibisiniz masallah:) sonradan acildiniz yakinda elifide gecersiniz:) keske bizimkilerde ciksa yaa
hak edene hak ettiği gibi davranacaksın kuzum. nabza göre şerbet. kaptın ??? :)ayy korktum sizden ikinizde fenasiniz :)))
ayyy aynısını benimki de söylüyo :)Okdarda degıl Şengül yaa aaaaa napıyozkı elımıze vur ekmegımızı al :) bazen esıme böyle diyorum senınmı elınden ekemgını alacaz dıyo:)
ikidefa uyuyo 3. gece uykusu oluyogunde kac kere uyuyo kizlariniz?
eminim güzeldir hangi renk aldın canımKizlar nisanin tutusu cok,guzel olmus sengul sende yaptirmK iatersen ozelden konusalim,30 40tl arasi cok,guzel tutuler var canim
hiç belli olmaz valla elifcim bakarsınız birden yürür sizinkilerAynen bizimde 3.gece oluyo
AMA aynen bahar ya neyimiz var bzimki:)
masalah bahar en once se in kiz yuruyecek galiba bizimkinde hic heves yok
Bu,arada kzlar hayrunnisa nin tutusu geldi,cook guzel olmus :)
ayyyyy ciddi misin cpk sevindim ya senin kiz yasina girmeden yurur bak gorursun. benim kiz yasinda yuruse bile raziyim valla cok heves ediyorum yaa yurumesini nasik olacak acaba:)heryerden tutup kalkıyo denge kurup ellerini bırakıyo ve adım atmaya çalışıyo. dün iki adım attı
kaptimm:)hak edene hak ettiği gibi davranacaksın kuzum. nabza göre şerbet. kaptın ??? :)
sagol canim ama ben kendim yapiyorym bitince fotografi koycam sende koysanaKizlar nisanin tutusu cok,guzel olmus sengul sende yaptirmK iatersen ozelden konusalim,30 40tl arasi cok,guzel tutuler var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?