Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bızımkı 2defa uyuyo sabah uyanınca 2saat sonra en geç uyuyo ama uykusu hıc bellı,olmuyo bazen uzun uyuyo bazen kısa yanı
aynen canım öksürük şurubu ıse yaramıyo zaten vermmeye çalış ıyı deıl doğal yöntemle halet

teaekkurker canim

benim kinin hala 2 disi var gulunce gozukuyo yavrumun:) valla baharcim sen bizi gectin:) arap ati gibisiniz masallah:) sonradan acildiniz yakinda elifide gecersiniz:) keske bizimkilerde ciksa yaa
herşeyin zamanı var canım çıkar tabi sabret :)

Aynen bizimde 3.gece oluyo
AMA aynen bahar ya neyimiz var bzimki:)
masalah bahar en once se in kiz yuruyecek galiba bizimkinde hic heves yok
Bu,arada kzlar hayrunnisa nin tutusu geldi,cook guzel olmus :)

Kizlar nisanin tutusu cok,guzel olmus sengul sende yaptirmK iatersen ozelden konusalim,30 40tl arasi cok,guzel tutuler var canim

Aynen bizimde 3.gece oluyo
AMA aynen bahar ya neyimiz var bzimki:)
masalah bahar en once se in kiz yuruyecek galiba bizimkinde hic heves yok
Bu,arada kzlar hayrunnisa nin tutusu geldi,cook guzel olmus :)
hiç belli olmaz valla elifcim bakarsınız birden yürür sizinkiler

kızlar bebeklerinize yürümesi için neler yapıyorsunuz onu teşvik ediyo musunuz gün içerisinde yürüme çalışmaları yapıyor musunuz

Ben yapiyorum ewet AMA istek yok hemn oturuyo oyisden de zorlamiyorum annemde elif zorlama Bu,sefer hic yurumek istemez diyo zorlamkda istemiyorum aslinda
ewet,canim mor aldim

heryerden tutup kalkıyo denge kurup ellerini bırakıyo ve adım atmaya çalışıyo. dün iki adım attı
ayyyyy ciddi misin cpk sevindim ya senin kiz yasina girmeden yurur bak gorursun. benim kiz yasinda yuruse bile raziyim valla cok heves ediyorum yaa yurumesini nasik olacak acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…