- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
sizinde kandiliniz kutlu olsun kizlar. halilarimi yikamaya verip yaz temizligi yapcam gire.iyorum dun falan hep cam sildimAllah razi,olsun canim seninkide sengul nerelerde yok gene?
sizinkiler siraliyomu benimkisi denge kuramiyo. gun icinde ellerinden ttup yurutuyom cok seviyo sen neler yaptieiyon?kızlar bebeklerinize yürümesi için neler yapıyorsunuz onu teşvik ediyo musunuz gün içerisinde yürüme çalışmaları yapıyor musunuz
yürür kuzum yürür acele etmeayyyyy ciddi misin cpk sevindim ya senin kiz yasina girmeden yurur bak gorursun. benim kiz yasinda yuruse bile raziyim valla cok heves ediyorum yaa yurumesini nasik olacak acaba:)
aaa sen de mi kendin yapıyorsunsagol canim ama ben kendim yapiyorym bitince fotografi koycam sende koysana
kanepeden tutup kalkıyo kanepenin sonuna sevdiği birşeyi koyuyorum ve gidip alması için teşvik ediyorum. ayrıca ayaktayken hadi bana gel kızım diyorum adım attırmaya çalışıyorumsizinkiler siraliyomu benimkisi denge kuramiyo. gun icinde ellerinden ttup yurutuyom cok seviyo sen neler yaptieiyon?
evet canim koyu pembe sen? hangi desenli?aaa sen de mi kendin yapıyorsun
ben kırmızı yapıyorum canım. çok tatlı leopar deseni bi şifon aldım onunla da arkasına kocaman bi fiyonk yapıcam. bitince koyarım ben deevet canim koyu pembe sen? hangi desenli?
daha ne yapsın çocuk elifcim tutup gidiyormuş işte. bizimki şimdi tek elle yürümeye merak sardı tutup kalkıyo bir elini bırakıp öyle yürüyo. bu arada bana kızarsa parmak sallıyo onu öğrendi. ben ona seni babana söyleyecemm diordum şimdi o da yapıyoOh oh temizlihe basladin yani gec kalmisssimn Ben bitirdim bile :)
AMA adanaya gidecem ya yaptim Ben cam perde falan geldikten sonra oruca baslamadand a yaparim yeter
hayrunnisa da kanepenim bi,ucinda oburune kadar gidiyo bi,here tirmanmaya calisiyo AMA yurume hewesi yok
yoksa bi here tutup kalkiyo yuruyo Pyle
bende utopya survivor o kadar diziler hic sarmiyo beni neler olacagini tahmin ediyom cunku sikici geliyo izlemeyede firsat yokyok kızlar onları izlemiyorum gündüz bi dizi var starda bazen ona bakıyorum onun haricinde kaçırmak istemediğim tek dizi güllerin savaşı onun haricinde pek bakmıyorum zamanım da olmuyo açıkcası. o diziyi bile bazen izleyemiyorum sonradan ütü falan yaparken açıp öyle izliyorum
guzelmis:)Himmm anladim canim six dogum gunlerini gunide yapacaksiniz Demi Ben adanada olcam orda kucuk pasta alir yaparim oyle bi temmuz da yapacm oyle buyuk annemlerde birds olacak dugunumuz var ondan sonra dusunuyorum ins.
Bu,arada kir gibi bi,Alan ayarladim acik yesillik bi Alan orda dusunuyorum yapmayi ucret almayacaklar arkdasimin tanidigi bakalim iste butun konsptimi oraya ayarlayacm ani defteeri yapacm Helen herkesten duygularini yazmasini isteyecm giris kapiyi sis yapacam be alandan iceri girerken nisanin dogum gunu alanina hosgelsiniz yazisi 1yas hediyesi kucuk kartlar uzerinde komik yazilar olan elde tutuluyo ya onlardan,baaklim iste canim cok heyeceanliyim,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?