Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aaaa çok güzel bi organizasyon ben bu kadar büyük birşey yapmayacam

Bende bilmiyorum ona okdar kizginimki nisanin onunde elindeki telefonu ustme atti telefon ikiye ayrildi kolum morardi be nisa agladi cok kotuyum

allah allah iş yerinde falan sıkıntılı bi durum vardır belki canım çok üzüldüm yaaa. özel değilse eğer kavga sebebiniz ne

Is yerinde zaten sikintili AMA aramizda bayadir bi gerginlik var ikimiznde oyle dunde oyle sebebsiz o soylendi bends oyle derken tartisma cikti onceki deil o bends keza oyle yani ilk zamnki ask sewgi yok gozlerinden belki ewe geliyo aurekli bana kiziyo yok,nisanin elinde gereksiz bide var SEN Bu coxuga baakamiyon bir daha bunu Boyle yapma sunu yap Su,soyle Bu,Boyle geliyo surekli birseyler buluyo SEN cocuga bakamiyon elimden telefon dusmyuo yani,bumlari hep bagirarak soyluuo isden geliyo surekli bi sikintili yani
surekli hakaret ediuo bana medals gun icinde beni hic aramaz Ben,ararim kapat Ben seni ararim der dileyiss oo yani arkasi yok sonrada donup,diyoki SEN,beni,hic zormuyom ki bunu bi,Ben deil ablasida diyo yusufla konuslmyo diye sadece ihtiyacda arar beni gun ocinde NE yapiyprum hic sormaz ewe helir NE yaptin be ettin yok amann NE bilim cok,kotuyum yaa

Onuda suclamak istemiuyorum kendimde ariyorum herseyi
inan carsamba gunu misafirim gelecek hic hazirligim yok arti,temizlik yapmam laazim AMA hic birsey yapmak istemiyorum

valla çok üzüldüm kuzum yaaa. karşına alıp sakince konuşsan niye böyle yapıyorsun bi hatam mı var diye. ayyy valla ne diyeceğimi bilmiyorum yaaa o kadar üzüldüm ki

inan carsamba gunu misafirim gelecek hic hazirligim yok arti,temizlik yapmam laazim AMA hic birsey yapmak istemiyorum
kötü bir durum ama böyle de kendini yiyip bitirirsin be kuzum. kalk temizliğini yap hazırlık yap biraz olsun kafan dağılır oturup sürekli onları düşündükçe daha kötü olursun

kıyamam yaaaa. amaaaann neden bu erkek milleti kıymet bilmez acabaaaaa

hayır yanlış düşünüyorsun neden bütün hatayı kendinde arıyorsun gün içinde seni arayıp sormaması da senin hatan sürekli seni suçlaması da mı senin hatan hiç doğru birşey yapmıyor musun sen . valla o kadar sinirlendim ki hiç de ezdirme kendini bak sen ananı babanı bırakıp onun için taa nerelere gelmişsin. çok kızıyorum böyle erkeklere

Sagol canim dun aksam isden gelirken aradi bayadir alis werise cikalim diyodum hep yorgunum diyodu iste arasi hazirlandan disari cikalim dedi taammam dedim neyse geldi yemek falan yedi ciktik cok yumusak AMA agzima bakiyo Boyle ewe geldik sarildi ozur dilerim dedi Ben birsey demedim sonra gercekten bitanem bidaha olnayacak dedi bends senin Bu ozurun beni uzdugune yetmiyo dedim .
tekrar olmauacak Boyle seyler soz veriyorum dedi .
sonra konustuk benide anla dedi sende bazen asabi oluyosun biliyosun sewmiyorun dedi.
bende senin eski sewgin saygin yok dedim var neden olmasin dedi sadece isten cok sinirli geligyorum cok canim sikilyo benide anla dedi
sende tawirlarina dikkat,et bende dedi Ben tamm diyorym AMA cok pas weermiyorum falan
oyle oldu iste

Gun icinde araamami bekleme zaten biliyosun sikintilari dedi
hic guzel kinusmuyon dedim hep boylesin bana ilgin yok dedim sende oylesin Sana Ben bundan sonra daha dikkat ederim buna dedi Boyle iste canim ya

ayyyyy bak hatasını anlamış ne güzel sevindim valla

Gun icinde araamami bekleme zaten biliyosun sikintilari dedi
hic guzel kinusmuyon dedim hep boylesin bana ilgin yok dedim sende oylesin Sana Ben bundan sonra daha dikkat ederim buna dedi Boyle iste canim ya
kuzum benimmm valla çok sevindim. ne iş yapıyor ki eşin

Aynen aynen anladi zaten Boyle yapmasaydi Ben asla konusmayacaktim
fabrikada calisiyo tatlim cnc ci belki biliyosundur
arti 4yillik oluyo Bu yil son senesi derslrri werirse polislik dusunuyo yaada memurluk bakalim hakkimizda hayirlisi genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…