- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
hmm bilyorum canım hadi bakalım hayırlısıAynen aynen anladi zaten Boyle yapmasaydi Ben asla konusmayacaktim
fabrikada calisiyo tatlim cnc ci belki biliyosundur
arti 4yillik oluyo Bu yil son senesi derslrri werirse polislik dusunuyo yaada memurluk bakalim hakkimizda hayirlisi genede
evet biraz soğuk ol ki seni çok üzdüğünün farkına varsın. ama çok da uzatma fazla naz aşık usandırırAMA hala tam anlamiyla afettmis degilim biraz soguk dawranacam
noldu canım ya?Kizlarr cok kotuyum esimle,cok kotu kawga ettik
uzulme canım ya her ailede olan şeyler seyler bizde de oluyo olmuyo mu bnm sıkıntım daha buyuk ailevi olaylar var ve ben nasıl başa cıkacagım nasıl herşeyi düzelticem hiç bilmiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.Is yerinde zaten sikintili AMA aramizda bayadir bi gerginlik var ikimiznde oyle dunde oyle sebebsiz o soylendi bends oyle derken tartisma cikti onceki deil o bends keza oyle yani ilk zamnki ask sewgi yok gozlerinden belki ewe geliyo aurekli bana kiziyo yok,nisanin elinde gereksiz bide var SEN Bu coxuga baakamiyon bir daha bunu Boyle yapma sunu yap Su,soyle Bu,Boyle geliyo surekli birseyler buluyo SEN cocuga bakamiyon elimden telefon dusmyuo yani,bumlari hep bagirarak soyluuo isden geliyo surekli bi sikintili yani
surekli hakaret ediuo bana medals gun icinde beni hic aramaz Ben,ararim kapat Ben seni ararim der dileyiss oo yani arkasi yok sonrada donup,diyoki SEN,beni,hic zormuyom ki bunu bi,Ben deil ablasida diyo yusufla konuslmyo diye sadece ihtiyacda arar beni gun ocinde NE yapiyprum hic sormaz ewe helir NE yaptin be ettin yok amann NE bilim cok,kotuyum yaa
cok sevindim canım aranızın düzeldiğine:)Sagol canim dun aksam isden gelirken aradi bayadir alis werise cikalim diyodum hep yorgunum diyodu iste arasi hazirlandan disari cikalim dedi taammam dedim neyse geldi yemek falan yedi ciktik cok yumusak AMA agzima bakiyo Boyle ewe geldik sarildi ozur dilerim dedi Ben birsey demedim sonra gercekten bitanem bidaha olnayacak dedi bends senin Bu ozurun beni uzdugune yetmiyo dedim .
tekrar olmauacak Boyle seyler soz veriyorum dedi .
sonra konustuk benide anla dedi sende bazen asabi oluyosun biliyosun sewmiyorun dedi.
bende senin eski sewgin saygin yok dedim var neden olmasin dedi sadece isten cok sinirli geligyorum cok canim sikilyo benide anla dedi
sende tawirlarina dikkat,et bende dedi Ben tamm diyorym AMA cok pas weermiyorum falan
oyle oldu iste
ben 1-2 aylıktan beri giydiriyorum tatlım ya alışkın benim kız şimdiden 7 tane ayakkabısı oldu geçen gun 2 tane daha almıştıkKizlarrrrr neredesiniz yaaaaa
Bu arada kizlariniza ayakkabi,giydiriyomusunuz Ben nisaya hic goydirmedik Bu zmana kadar suan aliatirmaya calisiyorum AMA korkuyo giymek istemiyo agliyo napac am yaaa val a sasirdim ya giyince ayagada kalkmiyo sizler naptiniz
ayy maşallah benim kız aynı bildiğiniz ibi bi değişikli yokyok be kuzum yaa niye panik yapıyorsun böyle şeylere. hayrunnisa tuta tuta çok rahat geziyo artık ve okadar cesaretli ki ben yakınında duruyorum ellerini bırakıyo ve 3 4 adım atıyo
int bitmişti cnm hatta bi 10 gün daha yoktum ama kmşudan sınırsız int bağlattık:) bu arada kızla dantele başladım pazara satmaya ilk defa siz yapıyonuz mu böyle şeyler?kızlar nerelerdesiniz ???? şengüll sen uzun zamandır yoksun internetin mi bitti
ben danteli sevmem yapmamda canım. ama iyi olur senin için kafan dağılır biraz onunla uğraşırkenint bitmişti cnm hatta bi 10 gün daha yoktum ama kmşudan sınırsız int bağlattık:) bu arada kızla dantele başladım pazara satmaya ilk defa siz yapıyonuz mu böyle şeyler?
sorunsuz bir hayat yok ki kiminin eşiyle kiminin ailesiyle bende yok mu sanki ne sıkıntılar var hemde. tek istediğim eşimi çocuğumu alıp uzak bir şehirde hayat kurmakuzulme canım ya her ailede olan şeyler seyler bizde de oluyo olmuyo mu bnm sıkıntım daha buyuk ailevi olaylar var ve ben nasıl başa cıkacagım nasıl herşeyi düzelticem hiç bilmiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.
ne zamandır giremiyom başım kalabalktı biraz gec oldu umarım herşey düzelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?