Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aynen aynen anladi zaten Boyle yapmasaydi Ben asla konusmayacaktim
fabrikada calisiyo tatlim cnc ci belki biliyosundur
arti 4yillik oluyo Bu yil son senesi derslrri werirse polislik dusunuyo yaada memurluk bakalim hakkimizda hayirlisi genede
hmm bilyorum canım hadi bakalım hayırlısı

Kizlarrrrr neredesiniz yaaaaa
Bu arada kizlariniza ayakkabi,giydiriyomusunuz Ben nisaya hic goydirmedik Bu zmana kadar suan aliatirmaya calisiyorum AMA korkuyo giymek istemiyo agliyo napac am yaaa val a sasirdim ya giyince ayagada kalkmiyo sizler naptiniz

kuzum korkutma o yürümeye başlayınca giyer acele etme ayakkabı için yürümeye başlayınca giydir bence. ben ev ayakkabıların altının biraz daha sert olanlarından aldım onları giyiyo şimdilik yani ayakkabı keten alt kısmı biraz daha sert

yok be kuzum yaa niye panik yapıyorsun böyle şeylere. hayrunnisa tuta tuta çok rahat geziyo artık ve okadar cesaretli ki ben yakınında duruyorum ellerini bırakıyo ve 3 4 adım atıyo

kızlar nerelerdesiniz ???? şengüll sen uzun zamandır yoksun internetin mi bitti

uzulme canım ya her ailede olan şeyler seyler bizde de oluyo olmuyo mu bnm sıkıntım daha buyuk ailevi olaylar var ve ben nasıl başa cıkacagım nasıl herşeyi düzelticem hiç bilmiyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne zamandır giremiyom başım kalabalktı biraz gec oldu umarım herşey düzelmiştir.

cok sevindim canım aranızın düzeldiğine:)

ben 1-2 aylıktan beri giydiriyorum tatlım ya alışkın benim kız şimdiden 7 tane ayakkabısı oldu geçen gun 2 tane daha almıştık

yok be kuzum yaa niye panik yapıyorsun böyle şeylere. hayrunnisa tuta tuta çok rahat geziyo artık ve okadar cesaretli ki ben yakınında duruyorum ellerini bırakıyo ve 3 4 adım atıyo
ayy maşallah benim kız aynı bildiğiniz ibi bi değişikli yok

kızlar nerelerdesiniz ???? şengüll sen uzun zamandır yoksun internetin mi bitti
int bitmişti cnm hatta bi 10 gün daha yoktum ama kmşudan sınırsız int bağlattık:) bu arada kızla dantele başladım pazara satmaya ilk defa siz yapıyonuz mu böyle şeyler?

Saol caanim halletrik bakalim ya NE bilim iste bizedede kolay kolay olmaz iste oluncada Boyle ..,
yaa bahar NE guzel bizde yok oyle held ayakkabiyi goydirince kalkmiyo bile ayaga cikarmaya calisiyo yaa alistirmadigim icin cok pismanim yaa
sengul masalah,alistirdigin iyi,olmus ya gala sewindik,se nin Adina Ben Napacaksam

int bitmişti cnm hatta bi 10 gün daha yoktum ama kmşudan sınırsız int bağlattık:) bu arada kızla dantele başladım pazara satmaya ilk defa siz yapıyonuz mu böyle şeyler?
ben danteli sevmem yapmamda canım. ama iyi olur senin için kafan dağılır biraz onunla uğraşırken

sorunsuz bir hayat yok ki kiminin eşiyle kiminin ailesiyle bende yok mu sanki ne sıkıntılar var hemde. tek istediğim eşimi çocuğumu alıp uzak bir şehirde hayat kurmak

Ohh me guzel bahar ya AMA emin ol istersen dunyanin bi ucunda ok sikinti lar pesini asla virakmiyo aynen bende esimle cocugumla huzurluuyumm gerisi boss
insanin oldugu her yerde sorun sikinti yalan giybet hersey var tatlim oyusdrn Ben oyle dusunmuyorum artik yani uzaklasmak gibi NE bilim Ben Boyle dusunuyorum
sengul cok iyi olur tatlim se in acindan ailene katkida bulumursun AMA bende dantel seamen anlamamda hicde yapmadim AMA se in Adina sewindim

kızlar bu ara sıkıntıdayım yaaa sebebini de bilmiyorum herşeye sinirleniyorum eşime bile yok yere bağırıyorum iyiliğime birşey dese yanlış anlıyorum. böyle olmaktan nefret ediyorum ama elimde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…