Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok zevkli 2-3 kere kullandım hemde ilk kez anayolda sırtımdan ter boşaldı yanımdan arabalar geçerken ama bende korku var bi daha denemedim.
ben hep ana yolda kullanıyorum korkuyorsan kullanamazsın zaten canım dikkatli, soğukkanlı ve cesaretli olacaksın. benim en büyük tutkum araba kullanmak bütün sıkıntımı unutturuyo o an bana. geçenseneden beri kullanıyorum ama kış girince bırakıyorum. bu yaz iyice öğrenirim heralde.

hayat beni çok gaddar bir insana dönüştürüyo galiba öyle şeyler yaşadım ki kimseye eyvallağım yok huzurumu bozmaya çalışanı silerim hayatımdan ve kızgınlığımda özlemimin önüne geçer. bana saygı gösteren eşime de saygı gösterecek ha tek taraflı değil eşim yok yere aileme saygısızlık yapsın ona da çok kızarım.

Hmmmm konular konularrr .......

her ıkınızde hakılısnız galıba ama ne kadar anne baba hatalı olsa da bu kadar gaddar olmayın kızlar yaa onlar hata da ypsa bızler cahıl onlar görmüş gecırmıs insanlar öyle degılmı?

benım aılemde baslarda esıme karsı çok sogukdu ama suan bana nasılsa benı nasıl sewıyolarsa onuda öyle....
ne bılım onlar büyük sonuçta ya bence konuşulmalı ne kadar es onmelıyse bı okadarda aılede onmelı bızı bu duruma getiren onlar sonuçta kızlar haksız mıyım yada ben,mı çok,yufka yureklıyım

ewet Şengül dedıgı gıbı galıba erkekler bırasdaha kın tutuyo bayana göre mesela ben ne yaşanırsa yasansın hemen unuturum erkekler öyle degıl ama
kendı aılemızede esımızın aılesınde küsmek,darılmak kın gütmek vs.ne olursa olsun olmamalı,bence ya aıleden onmelı ne var kı su dunyada

atıryorum bızlere bırsey olsa kapı komsum bı gün üzülür belkı ama aıle oylemı olur düşünmeye ozellıklede sakın düşünmeye davet ediyorum kızlar sızıı..
benım düşüncem boyle

Öyle düşünme tatlım olaylara ıyo tarafından bakmak lazım bence söz konusu aıle esımızle aramızda sıkıntı olsa bızr kapı acack aılemız degılmı?

haklısın canım. şöyle bir düşündüm de bana da o kadar şey yaptılar bak yine konuşuyorum yüz çeviremiyorum ha eşim de konuştuğu için böyle rahatım o kunuşmasa beni de göndermeyecekti belki bu kadar rahat olmayacaktım bu yüüzden de kızgın olacaktım anneme. hatasını anlayıp arayı düzelttiği için yumuşadık böyle. ne dersek diyelim eşinle ailenin arası iyi değilse sen de rahat görüşemiyorsun ailenle bu böyle gitsen bile diken üstünde oturuyorsun eve geldiğinde eşinin gözünü gözlüyorsun ki fazla mı oturdum acaba kızdı mı acaba diye ve bu durumlara seni düşürdüğü için de onlara hep kızgın oluyorsun bu böyle elifcim ne kadar yüz çeviremesen de onlara kızgınlığın kırgınlığın hep oluyo ben bunu söylemek istiyorum

Kzlar bıraz konu dışına çıkalım
Bugün bızım ewlılık yıldönümümüz bugün musaıt degılım bırseyler yapamam ama yarın düşünüyorum sızce napsam?

eşinin gelme saatine yakın çok şık bir sofra kurabilirsin evi küçük mumlarla süsleyip romantik bir ortam hazırlayabilirsin. hediye aldıysan eğer yatmak için odaya gideceği zaman odaya açığa bırakakıp kendinin bulmasını sağlayabilirsin. gecenin sonunda da önceden slayt hazırlayıp eşine izletebilirsin

bugün hava çok güzeldi kendimi alışverişe vurdum kızlar o kadar iyi geldi ki anlatamam.

Iyı yapmışsın canım nasıl ıyı olmuştur ş sımdı
yanı duzelttık sayılır ama suan dusundum son olan olaydan sonra çok da haetmedıgını düşünüyorum bırsey yapmayacak yanı

teşekkur ediyorum aksini söyleyeceksin diye tereddutleniyodum. çünkü ben etkileniyorum böyle şeylerden aksini söyleseydin belki eşime ısrrarda bulunup evimin huzurunu bozacaktım çok haklısın eşim bana gitme demez ama şuna eminim ki kendisi asla gelmicek....

valla kayınvalidem bana dese affetmem :)
bende hemde asla.. annemlere eşimi de götürmek istediğimi heo bunları düşünücem empai kurark bu fikirden vazgeçicem.. öbürkü türlü hergün kavga ederiz kavgalardan o kadar bıktım ki

bende öyle.. al benden de o kadar yani hiç sorun yaşamadan bu olaylar yaşanmış olsaydı ölrdüm herhalde üzgüntüden ama hiç ağlamadım bile bu olaylar cumartesi akşamı yaşandı bugun perşembe 5 gün oluyo annemle hiç konuşmadık o da aramadı bende yarın 25 dakikalık uzaklığa gidicez kayınvalidemin ölüm yıldonumu için tevhit okutucaz annem biliyodu çağırmıştımda ama kesin olduğu belli değildi. eminim ki benim arayıp da çağırmamı bekliyo ama çağırmıcam eşim de öyle istedi. bilmiyorum belki teklifi reddeder büyük ihtimalle ama şundan eminim gerçekten evimde huzursuz olmak istemiyorum bunun içinde ne gerekiyorsa yapıcam.

ah be canım sana hak veriyorum ama benim yaşaıklarımı yahut baharın yaşadıklarını yaşasan yine böyle düşünürmüydün acaba? allah huzurunu bozmasın ne diyim çok zor çünkü bunlar allah düşmanımın başına vermesin

var ya aynı şeyleri yaşamışık... ben hala devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…