- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.021
valla insan ailesinden anasından babasından vazgeçemez ama yuvasından da hiç vazgeçemez. ben ilk başlarda eşime kızıyordum sürekli konuşmuyorsun etmiyorsun diye onlar için kavga ettim huzur bozdum ama kimsenin ruhu duymadı çünki hepsi kapının dışında ben huzurumun bozulduğuyla kaldım o yüzden benim bi eşim bi de çocuğum var hayatım onlar üzerine. ha ailemi sevmiyo değilim beni yanlış anlamayın onları da çok seviyorum. eşimin bana nasıl değer verdiğini beni mutlu etmek için ne kadar çırpındığını görüyorum ve o yüzden ona bu kadar değer veriyorum. bugün birşey isteyeyim yarın kesin olur o yeterki sen mutlu ol der . hak etmeyecek bi insan olsa asla kendimi yıpratmam ben deteşekkur ediyorum aksini söyleyeceksin diye tereddutleniyodum. çünkü ben etkileniyorum böyle şeylerden aksini söyleseydin belki eşime ısrrarda bulunup evimin huzurunu bozacaktım çok haklısın eşim bana gitme demez ama şuna eminim ki kendisi asla gelmicek....
bilmiyorum yaaa ben eşimin istemediği hiçbirşeyi yapmambende öyle.. al benden de o kadar yani hiç sorun yaşamadan bu olaylar yaşanmış olsaydı ölrdüm herhalde üzgüntüden ama hiç ağlamadım bile bu olaylar cumartesi akşamı yaşandı bugun perşembe 5 gün oluyo annemle hiç konuşmadık o da aramadı bende yarın 25 dakikalık uzaklığa gidicez kayınvalidemin ölüm yıldonumu için tevhit okutucaz annem biliyodu çağırmıştımda ama kesin olduğu belli değildi. eminim ki benim arayıp da çağırmamı bekliyo ama çağırmıcam eşim de öyle istedi. bilmiyorum belki teklifi reddeder büyük ihtimalle ama şundan eminim gerçekten evimde huzursuz olmak istemiyorum bunun içinde ne gerekiyorsa yapıcam.
ısrar etme canım zamana bırak herşeyi bayrama az kaldı zaten bayramda sor beni bugün bari yalnız gönderme gelmek ister misin de yok derse de suratını bile düşürmebende hemde asla.. annemlere eşimi de götürmek istediğimi heo bunları düşünücem empai kurark bu fikirden vazgeçicem.. öbürkü türlü hergün kavga ederiz kavgalardan o kadar bıktım ki
iyi bi de öyle dedin diye kavga etmediniz gönlünü almaya çalışması güzelDedım canım valla ewe geldı kırgınım dedım gönlümü almaya çalışıyor faln
tabiki olur kuzum ne eşler var bi bilsen.Yanı tatlım aynen bnm esım de öyle çok zor durumda da olsa ıstedıgoç her şeye elonden geldıgonce yapar hıc bırseyı ıııcımde bırakmadı saolsun hep yaptı sen mutlu ol dıyo sadece ne bılım ıncımedım bu zaaamana kadar arada oluyo demekkı böyle
çok teşekkür ederiz bilginizi bizimle paylaştığınız için :)Arkadaşlar merhaba, boş zamanlarımda yabancı kitaplardan çevirip siteme bebek beslenmesi ve bebek maması tarifleri ile ilgili yazılar koyuyorumi aşağıda linkleri paylaşıyorum. Umarım faydalı olur.
Beslenme ilgilili bilgiler
Tarifler ile ilgili yazılar
yazdıklarını kopyalayıp yapıştırıyorum... dün akşam eşimle çok kötü kavga ettik hiç konuşmadık daha o konu hakkında demiştim ya konuştuk ve acayip kavga ettik. benim bile gitmemi istemiyo artık o kadar ağladım gözlerim şiişti biliyorum böyle bişeye hakkı asla yok ama ben neyapayım kızlar. eğer gidersen seni boşarım yemin ederim dedi. ilk defa bu kadar ciddi söyledi ervayı da alıp giderim beni zor bulursun dedi. ailen yüzünden seninle sürekli kavga etmekten bıktım ya dedi ya ailen ya biz dedi resmen deliye döndüm. ne yapıcam hiç bilmiyorum kafam karmakarışık...valla insan ailesinden anasından babasından vazgeçemez ama yuvasından da hiç vazgeçemez. ben ilk başlarda eşime kızıyordum sürekli konuşmuyorsun etmiyorsun diye onlar için kavga ettim huzur bozdum ama kimsenin ruhu duymadı çünki hepsi kapının dışında ben huzurumun bozulduğuyla kaldım o yüzden benim bi eşim bi de çocuğum var hayatım onlar üzerine. ha ailemi sevmiyo değilim beni yanlış anlamayın onları da çok seviyorum. eşimin bana nasıl değer verdiğini beni mutlu etmek için ne kadar çırpındığını görüyorum ve o yüzden ona bu kadar değer veriyorum. bugün birşey isteyeyim yarın kesin olur o yeterki sen mutlu ol der . hak etmeyecek bi insan olsa asla kendimi yıpratmam ben de
bende öyle b iz seninle aynıyız bunu anladım.bilmiyorum yaaa ben eşimin istemediği hiçbirşeyi yapmam
aaaaa çok kötü olmuş bu yaaa bence uzun zaman ailen hakkında konuşmayın sen de gitme herşeyi zamana bırak . ben de çok zor durumlar geçirdim ama eşim hiç boşarım seni demedi belliki eşin çok kızmış dediğini yapmaktan başka çare yok yuvan dağılsa daha mı iyi valla benim aklım başıma geldi kimseyi yuvama değişmemyazdıklarını kopyalayıp yapıştırıyorum... dün akşam eşimle çok kötü kavga ettik hiç konuşmadık daha o konu hakkında demiştim ya konuştuk ve acayip kavga ettik. benim bile gitmemi istemiyo artık o kadar ağladım gözlerim şiişti biliyorum böyle bişeye hakkı asla yok ama ben neyapayım kızlar. eğer gidersen seni boşarım yemin ederim dedi. ilk defa bu kadar ciddi söyledi ervayı da alıp giderim beni zor bulursun dedi. ailen yüzünden seninle sürekli kavga etmekten bıktım ya dedi ya ailen ya biz dedi resmen deliye döndüm. ne yapıcam hiç bilmiyorum kafam karmakarışık...
çok haklısın bende öyle yapmaya karar verdim. zamana bırakıcam... boşanma konusuna gelince bence haklı ben onun yerinde olsam bu zamana kadar bile dayanamazdım... dün kardeşim geldi bişey getirmeye eve bile geçmedi normalde hep gellir yemek yeiz gezeriz falan neden geçmiyon içeri geçsene dedim annem hemen verip gel sakın geçme demiş. çok üzüldüm böyle nereye kadar gider hiç bilmiyorum. akşamleyin kardeşimin o halini düşünüp ağladım kız nasıldı görmeniz lazım hemn verip nasıl gittiğini bilemedi..aaaaa çok kötü olmuş bu yaaa bence uzun zaman ailen hakkında konuşmayın sen de gitme herşeyi zamana bırak . ben de çok zor durumlar geçirdim ama eşim hiç boşarım seni demedi belliki eşin çok kızmış dediğini yapmaktan başka çare yok yuvan dağılsa daha mı iyi valla benim aklım başıma geldi kimseyi yuvama değişmem
biliysun ya canım işte kavgalar kavgalarr... çok zor durumdayım böyle olmaktan nefret ediyorumNE oldu canim?
bende öyle yapıcam canm. çok teşekkür ediyorum her ikinize de kusura bakmayın bu tatsız konularla sizinde canınızı sıktım meşgul ettim. sağolun iyiki varsınız...valla eşinin sözünden çıkma derim bi de çocuk var ortada allah göstermesin boşansanız siz yine devam edersiniz hayatınıza bi şekilde ama olan çocuğa olur sen yuvana sahip çık eşin birşeye hayır diyorsa diretme.sen de bi aile kurdun senin ailen artık eşin çocuğun onlara sarıl yuvana sahip çık zaten mutlu olacaksın kimseyi de karıştırtma evinin içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?