Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Şengül olurmu öyle elbettekı,olacak böyle şeyler ne zaman olursa anlat elımızden ne gelırse yardımcı,olursuz ıns. Hepsı bızım ocınde gecerlı

ayyy kızlar yaaa insan birbirini görmeden ancak bu kadar sever valla size kanım çok ısındı benim bu siteye birtek sizin için giriyorum diyebilirim başka forumlara bakmayorum bile. ne kadar güzel arkadaş olduk

Ayy bahar aynen bende öyle bıse yazdınız mı dıye gırıyorum bakıyorum öyle yoksa başkada bakmıyorum bırseye :)
ama baslarda ben sana karsı on yargılı oldum galıba
tabı sonradan her şey degıstı

hangi konuda ön yargılı oldun kuzum

Bılmem öyle genel on yargılı yaklaştım sana ama tanıdıkça bılgı aldıkça sewdım :)

şimdi bakıcam mesajlara. gelmedi sanırım benimde size kanım ısındı. sırf sizin için giriyorum bende:)

ayyyy yanlış kişiye göndermişim yaaaa allahtan bu siteye girmiyormuş daha yoksa bütün özelimi öğrenmişti

duygularımızın karşılıklı olmasına sevindim kızlar. bu arada bebişler ne yapıyo var mı yeni gelişmeler. bizim kız herşeyi işaret ederek gösteriyo artık hele de köşede bi kukla asılı onu lisede yapmıştım onu her gelene gösteriyo . ve bu ara acaip huysuzlaştı beni çok ama çok yoruyo düşecek diye de peşinde dolaşıyorum akşam o uyur uyumaz ben de ters düşüyorum valla :)

Ay baharrr :) neysekı gırmıyomus :)
hala bızım kız aynı yürüme ıstegı yok daha öyle gösterme falan yok bızde ama anlıyo bazen 8 dıslerımız oldu aynen valaa bende öyle yoruluyorum kı ama nısa oncekı gıbı deıl düşük gını bılıyo kanepeden falan arkasını donup aşağı ınıyo ınemezze kalıuo öyle :)

bizim hala 4 diş var. gerçi bizimki duruyo duruyo hepsini birden çıkarıyo :).
yok yaa bizimkinin gözü kara o da kanepeden arkasını dönerek iniyo da hiçbirşeyden korkmuyo. düşerim ederim diye hiç sakınmıyo.
artık yürütece binmiyo tek elinden tutuyorum öyle yürüyo kendine öyle güveniyo ki sanki yürüyo geçen gün kapı çaldı benden önce sürünerek hızlı hızlı gidiyordu bi de baktım ki tutmuş kalkmış yürüyerek gidecek :)
babasına daha da düşkün oldu akşam işten gelince dışarı ona görünmeden kaçıyo peşine düşüyo yoksa. götürmezse de ağlıyo. hava güzelse alıyo onu da götürüyo. gezmeyi dışarda olmayı çok seviyo

Valla kız bu kızlar ne kadar i düşkün babaya koskanıyom valla esım dun geç geldı böyle bı huzursuz görme kapı çalınca anlıyo geldıgını senınkı gıbı bı gıdıs var bıze baba nerde dıyorum elını acıyı nerde der gıbı :)

biraz önce eşim eve uğradı bizi görmeye yakınlardan geçiyormuş babasını görünce nasıl çığlıklar attı birşeyler söylüyo bağıra bağıra. gidince de o kadar ağladı ki zor susturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…