Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayyyy kuzum yaa kıyamam bızımkıde babasıngelınce gıdecem zanndiedıyo kucafından ınmıyo fenalar varya :)

valla benim kız anneci:)

yuvarlanarak ilerliyo anca başk a bi numara yok:) oturuyo yerdo e mesela oyucağına uzanmaya çalışıyo uzanamıyo elini uzatıyo uzatıyo ama yok alamıyo sonra sinirlenip bırakıyo:) sandalyede tek başına oturtuo bulaşık falan yıkıyorum hiç kıpırdamıyo güvende olmadığını anlıyo ellerini havaya kaldırıp hiç kıpırdamadn benim onu almamı bekliyo.. alkış gel gel by by yapıyo onlarıda zorla canı isterse.. ben şarkı söylemeye bşlıyım o da oynamaya başlıyo yürüteçte geziyo yürümeyi seviyo ama ellerinden tutup yürütürsek. öyle senin kız gibi tek elini tutunca yürüyemiyo dengesini kaybediyo hemen.

1 aydır devamlı olan öksürüğü var bugun sağlık ocağına götürdük alerjisi olabilşr dedi yarın doktora götürcez hem genel bi durumuna baktırcam. bal ve süt verebilrmiyim diye sorcam. benim kız bu sıralar şişti hem boy hem kilo olarak ben farkında değilim ama görenler şaşırıyo. bi de kızlar bu aradan geçen akşam günüm vardı halılarıma ayran ve çay döküldü çay lekesini çıkaramıyom bi öneriniz va r mı??

Maşallah kuzıcuga yaa :) bızımkıde öyle canı isterse ama cok korkuyo ya ben öyle kanepeye bırakayım dusucegını bılıyo ewet ama sandalyede aynı degıl bızımkınsarkı çalınca çığlık atıyor bıde nıloya var cızgı fılm ona bayılıyo o çıkınca alkıslıyo gorsenız bende bazen kaydedıyorum tekrarını bole ızlıyo :)
yurutece artık,bınmıyo kaldırdım bende kızlar

cay ve ayran dedn ayran geçer sanırım da özelden yazarım ne gecırecegını tatlım

bu arada gün nasıl dı :)

bak gördünmü herşeyi yavaş yavaş yapıyo yuvarlanmaya başlamış zamanı gelince herşeyi yapar hiç merak etme ama benden sana tavsiye sandalyede tek başına bırakıp da onu korkutma ona daima kendini güvende hissedeceği ortamlar yarat yoksa büyüdüğünde çok ürkek bi çocuk olur bu da ufak bir ayrıntı sana :).
bizim kız çok uzun bi çocuk değil ama bu ara o da kilo aldı. bu ayın sonunda aşı var kilosuna da bakarlar o zaman.
çay lekesine gelince ben amway in ürününü kullanıyorum çok kolay çıkıyo hem bitkisel diye kızımın kıyafetlerine de kullanıyorum canım

Kizlar sizin kizlar da oylemi nisa disardan aldigim hazir mama puding gibi seyleri yemiyo daha oncede kavaniz mamasi almistim yplculuga ciktigimzda begemmedi hep,kustu
vermiyorum artik bende

iyi geçti canım. ayraan çktı ama çay lekesini çkarana kadar canım çktı biraz geçti işte sirkeyle

amwayı bende de genel temizliği var canım. sandalye konusunda haklısın ama erva herşeyde öyle hep korkuyouzanmaktan falan çekyatta bile düşmeden oturur yani

yürüteçi kaldırdıysan gn içinde nerde vakit geçiriyo ben yürüyene kadar kaldırmayı düşnmüyorum

Ya tatlim binmek istemiyo bide boy uzadi kucucuk kaliyo yuritec artik hemen sikiliuyo alin diye agliyo

genel olarak mutfakda yanimda oluyo dolaplari acmaya calisiyo onun haricinde birlikte kahvalti yapriz oturup ekmek yemeyi cok sewiyo sizin gibi patatese bayiliyo zaten uyandikdan bir iki saat sonra uyuyo NE bilim ihtiyac duymuyor artik yurutece

Bu arada kizlar hayrunnis yuru,eye hevesleniuo artik dun esimle karsilikli durduk ondan bana benden ona yurudu ay cok merak ediyorum yaaa :)

nisa da oyle kanepede falan artik oturuyo dusecegini bildigi icin oyle kaliyo sadcee kanepenein uzerinde geziniyo korkmassa donup iniyo

nasıl senden eşine eşinden sana yürüdü???

bende 10.09.2011 de evlendim:)

amwayı bende de genel temizliği var canım. sandalye konusunda haklısın ama erva herşeyde öyle hep korkuyouzanmaktan falan çekyatta bile düşmeden oturur yani
ben amvay
ben amvayın aspiratör temizleyicisini , genel temizlik ürününü bir de çıkmayan lekeler için aartıcısını kullanoyorum çok da memnunum.
korkuyorsa sürekli korktuğu şeyleri yaptırma mesela koltukta sandalyede yalnız birakma hep güvenli ortamlar oluştur. ona yanında olduğunu onu koruduğunu hissettir ona yoksa ilerde çok büyük zorluk çekersin canım

çok
sevindim bak zamanı gelince nasıl heveslendi yürümeye

benim nikahım 17.05.2013 de kıyıldı ama düğünüm 15.06.2013 de oldu. bizim buralarda çoğu erkek tarafı kapı düğünü yapar 3 gün sürer o düğün eşim kapı düğünü yaptı. çok büyük bir düğündü 14.06.2013 de düğün başladı.kız tarafı da kendisi salonda yapar. 14.06.2013 de de benim kına gecem vardı. 16.06.2013 de de gelin geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…