Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
o zaman sizin bebişler çabuk olmuş biz 1 sene istemedik. istedikten sonra anca 1 sene sonra hamile kaldım 4 ay sonra 4 yıllık evli olcaz

kızlarr ya bana şöyle güzel bi film önersenize konu açtım ama kimse yazmamış. korku ve gerilimi yüksek bi film..

bu arada grinin elli tonunu izlediniz mi? dün izledim ve çok beğendim..

Bizimde oyle 1bucuk send olmadi zaten 6ay iliakiye girenedik sonrdaa 9ay sonra hamile kaldim bizimde 4yil oldu

kızlarr ya bana şöyle güzel bi film önersenize konu açtım ama kimse yazmamış. korku ve gerilimi yüksek bi film..

bu arada grinin elli tonunu izlediniz mi? dün izledim ve çok beğendim..
ben genelde komedi, duygusal ve romantik komedi severim canım. film izlemeye pek zamanım olmuyo en son SADECE SEN filmini izledim ve çok hoşuma gitti

en kısa sürede hamile kalan benim sanırım evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım ama biz istedik çalışmayı düşünüyorum şimdilir evdeyken çocuk işini aradan çıkarayım dedim ama 2. kesinlikle düşünmüyorum en az 4 yıl

Ikinci bende dusunmuuorum ya Allah olmayana wersin ewet canim en,erken SEN kalmisisn uzun bi sure bende dusunmuyorum
filmle ilfgili pek bilgim yok vaktim olmuyo

sağol canım. benimde zamanım yok anca ervayı uyutuyom sonra gece 2ye kadar izliyom gerçekten rahatlattı biraz kendime vakit ayırdım. sizde deneyebilrsiniz kendime hiç vakit yok. bende gece ayırıyom:)

bende sizin gibi hemen düşünmüyom bakalım hayırlısı:)
bu arada kızınızın günlük menüsünü yazsanıza kızlar bakalım neler yiyorlar gerçi herşeyi yiyolarda ne kadar ne yiyolar?

sahi kızına doğum günü yaptın mı? nasıl geçti nice senelere inş. ne zamandı tarihi? unuttum valla

Ewet canım yaptım annemlerde ama ankarada daha büyük yapacak çok güzel oldu ama kutuda hedıyelıkler hazırladık herkes çok begemdı guzeldı yanı:)
bu arada nerelersıkız kızlar ya sızler yapacakmısımız doğum gunu

kızının doğum günü kutlu olsun allahım hayırlı , sağlıklı , huzurlu , anne babalı güzel yıllar nasıp etsin
evet ben yapıcam aile arasında küçük birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…