Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bizimde cuma var canım aşısı yazarım size boy kilosunu. perşembe doğum günü bizde aile içinde kutlucaz fotoğraf çekimine gidicez. kızlar benim kız reklam hastası oldu yemin ediyorum reklam çıkınca gözünü bile kırpmadan seyrediyo iki gündür böyle reklam izlerken kendinden geçiiyo bitince de ağlamaya başlıyo. dün reklamlara bakarken 2 yada 3 dakika kadar ayakta tek başına durdu şaştım kaldım. reklam olmayınca normalde tek başına durmuyo hemen bana sarılyo reklamlara bakarken ayakta durduğnu farkınd a bile değil.gülsem mi ağlasam mı şaşırdım:)

Aynen bızım kız da öyle bayılıyo bu arda 3ası olduk ateş yapmadı huysuzluk da olmadı boy 78 kılo 10.600du kızlar ama,adanaya geldık gelelı hıc durmuyo nısa ya hafta sonuna anakaraya donecez ıns.
yawas yawas adım atmaya başlıyor bklm

boy kilo maşallah çok iyi senin kızın. benim kız zayıfladı 9 kilo bile yoktur. boy da 74 falandır tahminimce bakalım cuma belli olcak yazıcam

Ins. Cnm canı isterse tyuruyoda ıstemıyo su an emeklıyo aama bana göre zayıf çünkü ıstahlı ya buraya geldik geldık gelelı doğru düzgün yermek yemedı düzen bozuldu yanı damaklr sıstı üst ve alt baya hemde bıde ona huysuzlanır ayy anca aglıyo ya anca güç durmuyo kımsede abım dıyo kı sen ewe bı kukla yap koy yanına nısanın ona baksın öyle dıyo çok yoruldum artık düğünümüz vardı gıdemedım önada hastalandım acıle kaldırdılar serum falan yedım kımsede durmamsı ağlama öyle napacam kızlar kafayı yıcem yaaa

maşallah kilo boy güzel . huzursuzluğu da dişlerindendir canım. hayrunnisa da rahatsızken hiç kimseye gitmiyo benden . sana da geçmiş olsun dikkat et.
ben de çok halsizim ramazandan önce doktora gidicem bi de oruç tutarken daha kötü olurum da

bizim kız baya düzeltti yürümeyi arada dengeyi kaybedip düşse de 2 gündür daha güzel yürüyo

evet canım 2 gündür güzel yürüyo tam anlamıyla öğrenmiş olmasa da uzun mesafe kendi başına yürüyo. ellerini bırakıyo hızlı hızlı gidiyo o kadar komik oluyo ki ilk gördüğümde gülme krizine girdim

gecmis olsun tatlim yaa kendine dikkat et cok sukur ben hasta olup da baskasi bakmak zorunda kalmadi. operasyon gecirmem lazim ama ervayi kimseye birakamadigim icin bi kac sene sonraya erteledim. allah bize guc kuvvet versin. biz hastalanirsak isimiz zor o yuzden kendimize dikkat edelim lutfen

ay canim benide guldurdun tahmin edebiliyorum:) benim kiz ne zaman yurucek cok merak ediyorum yaaaaaaa

ya bana gunluk menunuzu yazsaniza ben iyi besleyemdigimi dusunuyorum cok Zayifladu sanki bu sekilde yuruyemez ki

ne operasyonu geçirmen gerekiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…