Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar dün akşam doğum günümüzü yaptık çok kalabalıktık çok güzel oldu ama hayrunnisa kalabalıktan çok sıkıldı. 30 kişiydik tam olarak :)

benim kız o kadar çok yemiyo ama yemek sulsrına ekmek batırıp vereyim onu çok güzel yiyo. meyve olarak da elma, kiraz, karpuz, çilek, erik veriyorum ama çileği çok fazla yedirmiyorum çünki çok asitli pişiğe bile yol açabiliyo. eriğe de yemek için hevesleniyo ben tutuyorum biraz ısırmaya çalışıyo

Ewet tatlım cılek verme daah bence
bu arada sağlıklı huzurlu bı yasam olur ısn.rabbım sıze bağışlasın mınık bocegı :)
ewet Şengül gerçekten çok güzel olmuş tutu ellerıne sağlık :)

amin canımm allahım herkezin evladını kendine bağışlasın

benim kalabalık değildi. erva ben ve babası:) malum olaylar biliyonuz.... ama yinede güzel oldu. evet ben yaptım canım başındakini de keçeden yaptım.

çilek pişik yaptı vermicem bi daha
sizde koysanıza merak ettim kızlarınızın elbiselerini

çok uğraştım kıyafetine ama herkez bayıldı eteğin arkasına kocaman fiyonk yaptım leopar deseninden ayakkabilarını inci ve taşlarla kapladım ve önüne leopar deseninden küçük fiyonk yaptım. saç bandını da küpürden bant yaptım eteğin arkasına yaptığım fiyonktan kafasına da yaptım herkez çok beğendi hazır zannettiler.
bu arada pasta da benim eserim kızlar.....

Ayy cokk güzel olmuş ben resım koyamıyorum olmuyo ama guzrl olmuş ya ellerıne sağlık pastada bı harıka duruyo varya :)

valla pastamı da çok beğendiler canım pasta konusunda iyiyimdir
ikramlık olarak pasta , saray lokumu , ıslak kurabiye , tuzlu kurabiye ,atom turabiye, kol böreği , zeytinyağlı dolma ve fellah köfte vardı. ayrıca hedik de yaptık.
diş magnetlerimi de gelenlere verdim çok güzel oldu valla

pasta gerçekten hazır gibi olmuş. elbsesi de çok güzel canım. ellerine sağlık güzel olmuş tebrikler.. nice yaşlara inş.

bizde aşı olduk. huzursuzluk ateş yok şimdilik. kilo 8.675 tahmin ettiğim gibi.. boy da 74 cm. hemşire kilosu normal dedi 2.5 kilo doğdu 7 kilo olması lazım bile dedi yani içim rahatladı. premature olduğunu hep unutuyorum..

noldu canım midene çok yedin galiba:)

kızlar ya bu arada ben kilo aldım çok moralim bozuldu kollarım yüzüm şişti farkına varıyorum e işi bıraktım bi denedir de evde ooturuyorum popo büyüdü. ne yapçam bilmem

Vala o kıloyu bı ben alamıyorum galıba 57kıloyum şuan ;( aslında ıyı ama bıraz zayıf gıbıyım sankı ama ewde olunca gerçekten kılo alınıyo yaaa inanılmaz hemdeee

masalahh kıloları ıyı kızlarınızın maasalah bebıslerı
Şengül sen naptın aıle durumlarını arayolarmı yda gıttınızmı hoc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…