- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.181
yemek konularında nasılsın? varmı güzel basit lezzetli tariflerin? deneyim bende çok var ve her akşam farklı yemek yapıp denemeye bayılıyorumMantar kurabiye var canim kusura bakma ayrintili yazamiyorum bunlari ismi ole yaz nette cikar cok guzel ve basit tarif bunlar
kalabalık aileleri çok severim maalesef ben öyle değilim bu yüzden de etkileniyor olabilirim. bende ne elti ne görümce ne kaynana ne kaynata var. benim aileylede durumları biliyonuz o yüzden çok yanlız hissediyorum kendimi.valla pastamı da çok beğendiler canım pasta konusunda iyiyimdir
ikramlık olarak pasta , saray lokumu , ıslak kurabiye , tuzlu kurabiye ,atom turabiye, kol böreği , zeytinyağlı dolma ve fellah köfte vardı. ayrıca hedik de yaptık.
diş magnetlerimi de gelenlere verdim çok güzel oldu valla
kostüm falan liseden gelen beceri. pastayı ben de yapamazdım önceden ama tarif güzel olursa yapılıyo canım deneye deneye oluyo vallaGercekten guzel olmus bahar ellerine saglik Benin hic Boyle el,becerim yokdur yapamam yani NE bilim el,iside bilmem oyle sizin elinizdrn geliyor masalah
bak canım bu tarif kelepçeli kek kalıbına tam oluyo ama kremayı 2 ölçü yap tamam mıanladım canım boş bi vaktimde denicem bende de var kelepçeli kek kalıpları hep yapıyorum ama tarifleri beğenmiyodum bu gzel olacak gibi geliyo. yapınca yazarım resmini de koyarım..
evet canım arasına yağla birlikte kaymak da eritiyorum mükemmel oluyokalabalık aileleri çok severim maalesef ben öyle değilim bu yüzden de etkileniyor olabilirim. bende ne elti ne görümce ne kaynana ne kaynata var. benim aileylede durumları biliyonuz o yüzden çok yanlız hissediyorum kendimi.
kol böreğini kendin mi açtın? çok uğraşmışsın allah senden razı olsun.
aa bunu misafirlerime yapabilirim. değişik geldi hem günde artık ne yapsam diye düşünmekten bıkmıştım diğer günümde yapıcam. hepsini karıştırınca ne kullanıyon peki. limon zeytinyağı sarımsak vs.?kızlar çöp salata yapıyorum misafirler tarafından da çok beğeniliyo.
patatesi jülyen doğruyorum kızartıyorum
havucu kesip haşlıyorum ve onu da jülyen doğruyorum sonra patatesler bitince onun yağında biraz da kavuruyorum
salatalık turşusunu da jülyen doğruyorum
közlenmiş kırmızı biberi de jülyen doğruyorum
hepsini harmanlıyorum hem çok renkli hem de muhteşem bir tat çıkıyo
yokyok hiçbirşey koymuyorsun tuzlarını ayarla yeter kızartmanın yağı yetiyo hepsine deneyince yorumunu yaz ama :)aa bunu misafirlerime yapabilirim. değişik geldi hem günde artık ne yapsam diye düşünmekten bıkmıştım diğer günümde yapıcam. hepsini karıştırınca ne kullanıyon peki. limon zeytinyağı sarımsak vs.?
ben yapıyorum canım evet ben de çokseviyorumşinitzel yapıyonuzmu hiç kızlar mükemmek oluyo?
yazmaz mıyım tabiki yazcam:)yokyok hiçbirşey koymuyorsun tuzlarını ayarla yeter kızartmanın yağı yetiyo hepsine deneyince yorumunu yaz ama :)
yanına püreyle çok güzel gidiyo. hatta biraz önce yaptım. senin güzel kurabiye tarifin var mı canıım cvp yazmadınben yapıyorum canım evet ben de çokseviyorum
tavukla oluyo canım.tavuğun göğüs kısmını inceltip kırmızı biber karabiber tuzla harmanlıyorsun sonra da önce yumurtaya ardından da galeta ununa bulayıp bol yağda kızartıyorsunAyy ilk defa duyuyorum o nasil kizlar ?
Ben yemek le pek,ugrasmiyorum yaa nedense el,lezzetimde yok,oyle NE bilim pasta ya agirlik veriyorum oda kolay olacak :)
damla çikolatalı kurabiye yapıyorum , küllü kurabiye yapıyorum , tarçınlı kurabiye yapıyorum, ıslak kurabiye yapıyorum, muhallebili kurabiye yapıyorum, tuzlu simit yapıyorumyanına püreyle çok güzel gidiyo. hatta biraz önce yaptım. senin güzel kurabiye tarifin var mı canıım cvp yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?